Pozdrav :)
Otkrila sam da sam trudna 11.12. i već 23.12. krenuo mi je smeđi iscjedak. Odmah sam otišla na hitnu i rekli su mi da je vidljivo da je trudnoća, ali da plod još nije vidljiv jer je rano. 26.12. mi je krenulo obilno krvarenje i opet sam otišla na hitnu gdje su mi rekli da vide da srce kuca i da strogo mirujem. Doslovno sam se ustajala samo na wc i otusirat se, jela sam u krevetu u poluležećem položaju u nadi da će mi to nekako pomoći 🤷 U noći sa 30. na 31.12. me počelo jako bolit i na wcu su mi ispala dva velika ugruška pa smo opet otišli na hitnu. Jedva sam izdržala ultrazvuk od bolova i doktor je rekao da srce više nažalost ne kuca, da ostajem u bolnici i da je na meni da odlučim želim li kiretažu ili tablete. S obzirom da su me sestre jedva odnijele do kreveta koliko mi je u tom trenutku bilo loše, guglala sam neke prednosti i nedostatke jednog i drugog i odlučila se za kiretažu jer ako ništa kraće traje. Doktor koji je došao u vizitu se nije baš slagao s mojom odlukom s obzirom da prije ovoga nisam bila trudna, ali mi je isto tako rekao da bi mi dao tablete i poslao me kući pa nek ja procjenjujem kad je krvarenje dovoljno jako da se vratim. Poslije tjedan dana procjenjivanja i ogledanja krvarenja stvarno više nisam imala volje niti živaca i odlučila sam da će to ipak biti kiretaža. Fizički je prošla u potpunosti bezbolno, dobila sam samo jednom antibiotik venozno, provela taj cijeli dan i noć u bolnici i otišla kući. Krvarenje nije bilo skoro nikakvo poslije, tu i tamo nešto malo. 8.1. sam otišla kod svoje ginekologinje koja je rekla da ponovni pregled nije potreban (🤷) i da je to to, nek nastavim piti folnu. Čak je rekla da nema potrebe da idem ni na kontrolu u bolnicu na koju su mi rekli da dođem za 3 do 4 tjedna nakon kiretaže. Jučer mi se pojavilo malo obilnije krvarenje s dva mala ugruška, zvala sam ju i kaže da je moguće da je već menga ako mi zahvatom nije jako oštećena maternica. Međutim, danas je to opet puno manje, gotovo ništa. Nemam nikakvih tegoba osim što su me dva dana bolile noge, ali realno većinu vremena ležim i ne radim ništa pa mislim da su mi mišići već propali 😄 Danas mi se dosta vrti u glavi, ali ni to ne mogu znati može li biti povezano s obzirom da imam problema s vratnom kralježnicom, niskim tlakom.. Stalno sam u strahu da je negdje nešto ostalo i samo čekam trenutak da mi se nešto dogodi, već ludim od tolike panike 😔
Curka žao mi je zbog tvog gubitka.. krvarenje se računa kao menstruacija, iduća će doći za 30-40 dana.
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading.......
Zdravo curee.
Molim vas da podijelite sa mnom, ako je neko imao isto iskustvo.
2.12. sam imala spontani, bez kiretaže, samo se očistilo. Čak doktorica kaže, na ultrazvuku ništa nisu mogli vidjeti, da to smatram kao zakašnjelu menst.
Najveća beta mi je bila 225, i ona je spala za par dana skroz.
Poslije toga, nisam dobila. Jucer uradim test, koji je pozitivan. I to uvecer i odmah se pojavljuju dvije jake crte.
Kod doktora cu u ponedjeljak i iskreno strah me. Hvalaaa ..
Zdravo curee.
2.12. sam imala spontani, bez kiretaže, samo se očistilo. Čak doktorica kaže, na ultrazvuku ništa nisu mogli vidjeti, da to smatram kao zakašnjelu menst.
Poslije toga, nisam dobila. Jucer uradim test, koji je pozitivan. I to uvecer i odmah se pojavljuju dvije jake crte.
Kod doktora cu u ponedjeljak i iskreno strah me. Hvalaaa ..
Jeste li imali odnose izmedu tog spontanog do danas
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Zdravo curee.
Kod doktora cu u ponedjeljak i iskreno strah me. Hvalaaa ..Jeste li imali odnose izmedu tog spontanog do danas
Jesmo. Ne bih ni posumnjala da sam trudna, vec imam neke simptome, nije mi prva trudnoca. Imam vec dvoje djece, ali zelja za 3. je velika.
Cure,
Molim Vas ako mi mozete opisati vase simptome spontanog?
Moji su bili cijelo prijepodne grcevi koji su me tjerali na wc, zatim je pocelo krvarenje koje je islo iz rozog, smedeg do crvenog krvarenja.. 6+1 trudnoca
Daj odi na pregled... ne kuzim ... nemoj se s tim zezat ...odi na hitnu
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji