Žao mi je svih kojima se to dogodi evo meni je danas 9+5 bila sam na pregledu i doktor mi je rekao da je bebi prestalo kucati srce što su mi potvrdili i u bolnici, dobila sam tabletu koju sutra moram popiti i u petak doći u bolnicu da mi daju još 2 tablete da se sve očisti, uzasan osjećaj ali tako je kako je više sreće drugi put
Jako mi je zao.. drzite se❤️🩹 😔
I ja sam prije skoro 2 tjedna istu stvar saznala, isto par dana kasnije pobacaj tabletama.. 😭💔
Žao mi je svih kojima se to dogodi evo meni je danas 9+5 bila sam na pregledu i doktor mi je rekao da je bebi prestalo kucati srce što su mi potvrdili i u bolnici, dobila sam tabletu koju sutra moram popiti i u petak doći u bolnicu da mi daju još 2 tablete da se sve očisti, uzasan osjećaj ali tako je kako je više sreće drugi putDijana jako mi je zao… drzi se i vidimo se i druzimo uskoro
Hvala hoću 😊
10/23 biokemijska
12/23 missed ab
8/24 ➕️
10/24 missed ab
Žao mi je svih kojima se to dogodi evo meni je danas 9+5 bila sam na pregledu i doktor mi je rekao da je bebi prestalo kucati srce što su mi potvrdili i u bolnici, dobila sam tabletu koju sutra moram popiti i u petak doći u bolnicu da mi daju još 2 tablete da se sve očisti, uzasan osjećaj ali tako je kako je više sreće drugi putJako mi je zao.. drzite se❤️🩹 😔
I ja sam prije skoro 2 tjedna istu stvar saznala, isto par dana kasnije pobacaj tabletama.. 😭💔
Drzite se i vi i nadam se da ćemo obje imati uredne trudnoce 😊
10/23 biokemijska
12/23 missed ab
8/24 ➕️
10/24 missed ab
Evo, ja sam danas odradila kontrolu i dobila jos 2(od 400mg) tablete koje moram popiti da se iscistim, ostalo je 12x14mm tog neceg.. i doktorica mi je dala na izbor da li zelim pricekati M pa da ode, ili zelim tablete.. nekako sama dr mi je sugerirala da bolje da uzmem tablete pa se iscistim do kraja nego se pitati jel je ili nije pa da se desi problem,kontrola opet za 2 tjedna -.- .. jel se tko nasao u slicnoj situaciji? 🤔😶🌫️
Bok žene🌺
Pročitala sam svih 900 strana ove teme i to mi je dosta pomoglo u mom emocionalnom oporavku. Prije točno mjesec dana i mojoj je bebi prestalo kucati srce u 9+4 tt. Radili smo na bebi godinu dana,taman taj mjesec trebali na IVF kada sam prirodno ostala trudna. Tuga ogromna neopisiva.
Išla sam na medikamentozni pobačaj na Sv.Duh. Sve što sam pročitala ovdje je i bilo tako. Nakon uzimanja druge tablete proljev, povraćanje, jaki bolovi u intervalima i jako krvarenje s ugruscima. To je trajalo cca 1h. Nakon toga se smirilo, bol je bila manja ali onda konstantna, a krvarenje manje.
Krvarila sam nakon tog još 5-6 dana, nije bilo obilno, narednih tjedan dana još nešto i smeđarila. Fizicki sam bila ok, ali psihicki takvu prazninu jos nikad nisam osjetila. Strašno... Nakon 2 tjedna sam se vratila na posao. Nema dana da ne mislim na svoju bebu i ne sjetim se srceka koje je kucalo.
Imali smo konzultacije neki dan, u siječnju idemo na IVF, jer s obzirom na partnerovu dijagnozu jako su male šanse za prirodnu trudnoću.
Držite se i ne odustajte💜
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Bok žene🌺
Pročitala sam svih 900 strana ove teme i to mi je dosta pomoglo u mom emocionalnom oporavku. Prije točno mjesec dana i mojoj je bebi prestalo kucati srce u 9+4 tt. Radili smo na bebi godinu dana,taman taj mjesec trebali na IVF kada sam prirodno ostala trudna. Tuga ogromna neopisiva.
Išla sam na medikamentozni pobačaj na Sv.Duh. Sve što sam pročitala ovdje je i bilo tako. Nakon uzimanja druge tablete proljev, povraćanje, jaki bolovi u intervalima i jako krvarenje s ugruscima. To je trajalo cca 1h. Nakon toga se smirilo, bol je bila manja ali onda konstantna, a krvarenje manje.
Krvarila sam nakon tog još 5-6 dana, nije bilo obilno, narednih tjedan dana još nešto i smeđarila. Fizicki sam bila ok, ali psihicki takvu prazninu jos nikad nisam osjetila. Strašno… Nakon 2 tjedna sam se vratila na posao. Nema dana da ne mislim na svoju bebu i ne sjetim se srceka koje je kucalo.
Imali smo konzultacije neki dan, u siječnju idemo na IVF, jer s obzirom na partnerovu dijagnozu jako su male šanse za prirodnu trudnoću.
Držite se i ne odustajte💜
Teich❤️ padnes mi cesto na pamet, nadam se da si sada malo bolje...i sama sam to prosla, iako sam trudna i sve je super, skoro pa da nema dana da ne pomislim na svoje bebe...vjerujem da ce to biti jos dugo u nama
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Teich❤️ padnes mi cesto na pamet, nadam se da si sada malo bolje…i sama sam to prosla, iako sam trudna i sve je super, skoro pa da nema dana da ne pomislim na svoje bebe…vjerujem da ce to biti jos dugo u nama
Hvala ti draga💜...
Sjetim se i ja vas s Ljetnih beba 2024., tek sam neki dan skupila snage nabrzaka da bacim oko na tu temu, drago mi je da ste sve dobro.💜🌺 Pozdravi tamo curke.
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
Bok svima,
Ja sam obavila prvi pregled nakon pobacaja tabletama, koji je bio 21.11. Moram priznati da je meni ovaj put puno teze nego kad sam imala kiretazu. Psihicki. Puno sam osjetljivija. Placem u autu dok se vozim na posao, dok se vracam sa posla. Kad god na trenutak ostanem sama sa svojim mislima. Iskreno jako teska godina za mene sto se tice trudnoca, biokemijske pa missed ab. Da barem nisam vidjela srce kako kuca, sve bi bilo drugacije. Da barem znam uzrok, imam osjecaj da obavljem preglede koje uopce ne moram, i nista se ne mjenja. 😔
Bok svima,
Ja sam obavila prvi pregled nakon pobacaja tabletama, koji je bio 21.11. Moram priznati da je meni ovaj put puno teze nego kad sam imala kiretazu. Psihicki. Puno sam osjetljivija. Placem u autu dok se vozim na posao, dok se vracam sa posla. Kad god na trenutak ostanem sama sa svojim mislima. Iskreno jako teska godina za mene sto se tice trudnoca, biokemijske pa missed ab. Da barem nisam vidjela srce kako kuca, sve bi bilo drugacije. Da barem znam uzrok, imam osjecaj da obavljem preglede koje uopce ne moram, i nista se ne mjenja. 😔
Zao mi je😔
I meni često prođe kroz glavu misao da bi mi bilo lakše da nisam vidjela da je kucalo srce... ali opet vidjeti to je osjećaj neopisiv.
Kakve preglede obavljaš?
Ja čekam sad menstruaciju da dobim, prvu nakon missed ab.
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
Do sad sam napravila trombofiliju, torch test, sve spolne hormone osim onih koje se vade za vrijeme menstruacije, to cu sad kad dobijem sljedecu menstruaciju. Kompletna krvna slika, urin. Ima sitnih odstupanja u nalazima, ali gin kaze da nista od toga nije utjecalo na spontane. Trebala bi jos kariogram, iako mislim da nema smisla, ali eto. Na uzv sve izgleda savrseno, ja zatrudnim odmah, ali nakon toga krece sve nizbrdo 🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji