Spontani pobačaj

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Dada23

Broj poruka: 35

Prijavi adminu

Simbalija

U zadnjih 12 mjeseci imala sam tri patološke trudnoće, svaki put sam uzimala lijekove za prekid trudnoće. Nisam nikad bila na kiretaži pa ne mogu suditi o kakvoj boli se radi ili koliki je oporavak, ali dijelim mišljenje da su mi lijekovi prirodniji i nekako jednostavniji. Nisam imala komplikacije ili neke ekstremne negativne posljedice tableta, zapravo fizički sam to potpuno super podnijela. Isti dan sam bila kao avion.

Draga Simbalija dijelim s Vama isto misljenje.. taj dan sam bila koma, pogotovo od tih tableta koje sam bukalno morala primjenjivati, odvratno nesto, od njih sam i povracala. Ali vec sljedeci dan sam se osjecala lakse, je boljelo je jos uvijek ali sam osjetila fizicki se dobro, lakse.. psihicki jos uvijek ne funkcioniram, tesko se mirim s cinjenicom, ali imam podrsku svojih, supruga..da nema njih nebi mogla podnijeti to nikako. 

Simbalija

Broj poruka: 1314

Prijavi adminu

Psihička bol je uvijek teža, možda da pronađete nekog za razgovor? Ja osobno nisam imala nikakvih problema sa tabletama osim boli, ali niti ona nije neizdrživa. Prva dva puta mi je krvarenje i smeđarenje trajalo desetak dana, evo ovaj put nešto duže, ali imala sam i hematome pa vjerujem da je i do njih. Svakako ćete biti mirniji nakon pregleda u srijedu..

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading.......

Dada23

Prijavi adminu

Simbalija

Psihička bol je uvijek teža, možda da pronađete nekog za razgovor? Ja osobno nisam imala nikakvih problema sa tabletama osim boli, ali niti ona nije neizdrživa. Prva dva puta mi je krvarenje i smeđarenje trajalo desetak dana, evo ovaj put nešto duže, ali imala sam i hematome pa vjerujem da je i do njih. Svakako ćete biti mirniji nakon pregleda u srijedu..

Imam hvala Bogu predivnu mamu koja mi je u svakoj situaciji u zivotu bila i psihijatar i psiholog. I sama kazem da bi voljela biti mama svojem djetetu kao sto je ona meni. Svaki dan pricamo tjesimo se placemo smijemo se zajedno. Cak mi je na zadnjem pregledu prije uzimanja tablete doktorica napravila ultrazvuk i utvrdila jajnike uredne velicine i sama rekla da bi sa tabletama trebalo otici sve i pripremila me na sve.. kazem, taj dan nakon tih tableta koje sam dobila bilo uzasno od bolova do krvarenja izljeva...bas je bilo gadno ali postepeno se sve smirivalo, tako da mislim da je sve u redu ali svejedno me strah sto je u neku ruku i normalno... 
    Sreca sto imam i ginekologicu i doktora opce prakse izvanredne i ne tjeraju me da se vracam na posao koji je ujedno i jako tezak sto se fizikalije tice i sami su mi rekli da si uzmem vremena koliko trebam da se vratim u normalu.. i vjerujem da ce sve ovo proci.. znam i svjesna sam da psihicki treba vremena, dobro je sto se fizicki jako dobro osjecam, secem, cistim po kuci, cak mi sam suprug kaze da se malo smirim da ohladim malo ali lakse je dok se kreces i da nesto radis da ne mislis na sve..zene smo, mozemo sve <3

kk1109

Broj poruka: 475

Prijavi adminu

PiaBuu

Kk1109, vjerujem.. sad kada prohodaju su posebno zanimljivi i vrckasti 😂
    Moja curica je dobro, imala sam komplikacija od hematoma, posteljice do ušća i nisku, mirovanje i itd al sve je ok sada… moram priznat da napokon i prvih tjedan dana bez ikakvih bolova oko pupka ili stezanja, da sam spremna još nisam spremila stvari, sad smo krenuli polako 😂😂 a šta se tiče poroda, nisam razmišljala al mislim da je vrijeme 😂
    Lana, čestitam od srca 🥰💜🩷

Bitno da je sad to iza tebe. Uskoro dolazi tvoja ljepotica. Javi nam se svakako 🥰
    Nemoj se bojat poroda. Ja sam imala malo zeznut, al jedva cekam opet. Ta ljubav kasnije izbrise svu bol ❤️❤️Lana, cestitam 🥳🥰❤️

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

kk1109

Broj poruka: 475

Prijavi adminu

Dada23

Pozdrav drage zene…Nazalost, i meni se dogodio prije nekoliko tjedana missed ab u 9tt. Navodno malformacija ploda, bez srcane akcije :/ :(
    Srce nam se raspuklo kad smo culi to.. zeljena trudnoca iz prvog pokusaja IVF/ICSI postupka. Nakon medikametoznog oblika pobacaja (koji je prosao fizicki kako-tako dobro uz ogromne bolove,suze,plac. Ako neka zenica ima iskustvo vidim da vas na nasu zalost ima sve vise i vise kako dalje? Kako se psihicki pripremiti na sljedecu trudnocu? Imamo jos 2 smrzlica koji nas cekaju.. uz to razmisljam i o privatnoj poliklinici da potrazim drugo misljene sem bolnice u kojoj smo odradivali postupak. Nekako imam osjecaj da nije dobro odradeno, kako kazu kod spajanja dioba se nesto poremetilo i oni na to nisu mogli utjecati.. da napomenem imamo jako los spermiogram (odstranjen testis radi raka) i prirodna trudnoca se kako kazu tesko moze desiti :/
    Hvala na odgovorima. &lt;3
    Tjese me doktori mlada ste imate vremena, nazalost desava se jako puno zena to bla bla…ali psihicki nikako nemogu samljeti sami dogadaj :(

Jako mi je zao sta si prosla kroz to.
    Sta se tice iduce trudnoce to ces najbolje sama procijenit. Psiha je zeznuta stvar. Imala sam 26 godina i spontani u 18tt, kad su mi doktori govorili "mlada si...blabla" samo mi je bilo jos gore. 
    Ja sam imala spontani u 4 mj 2022, ostala ponovo trudna u 6 mj 2022. Evo sad imam svog prekrasnog sina od 10 mj, al lagala bi ti kad bi rekla da i dan danas ne zaplacem za svojim prvim sincicem. To ne prolazi, naucis se zivjet s tim. 
    Sama ces osjetit kada ces bit psihicki i fizicki spremna. Mi smo htjeli odmah ici na drugu bebu, gledali smo to na nacin da cemo popunit prazninu koja je nastala.  Neke zene nemaju zelju mjesecima ili cak godinama...sve je to individualno. 
    Posveti se sebi i partneru i slusaj svoje srce

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

Dada23

Prijavi adminu

Draga kk1109 👋Upravo to smo ja i suprug htjeli, odmah krenuti po drugo, cuti drugo misljenje.. istraziti koje su nam opcije i posvetiti nama.. u cijeloj toj situaciji dok mi je doktor izgovarao rijeci koje mislim da pri svakom pregledu ili kontroli redovnoj strepimo ja sam otupila kao da se uopce ne radi o meni (kod mene je slijedio sok i shvacanje da moje bebe nema par sati kasnije,dok je suprug isplakao cijelim putem do kuce more suza 😪) jos kad znamo da prirodno i nece ici rekli su nam u bolnici da dodemo tek za 3,4mj..(imamo 2 smrzlica koja nas cekaju) cekam srijedu da mi bar tu malo daju dobru vijest da su tablete odradile svoje i da mogu poceti dalje,barem potraziti misljenje poliklinike i odraditi pretrage kakve god.. a svojeg andela znam da cu se sjetiti svakim novim danom.. 👼 Cestitam na bebici 🌈❤️ iii puno hvala na rijecima utjehe.. pomaze, pogotovo kad vidim da iza spontanog se kasnije dogodi cudo i sve bude kako treba🍀

• LidijaLili

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Dobro jutro, 
    Evo jucer vadila krv, beta 1250, u 2 dana skocila samo za 255, zapisali me za iduci utorak za tablete, jer sam tek usla kao u 7. tjedan, ploda nema, vidi se samo zumanjcana koja je nekih 5mm, pa su mi rekli da se zene nekad i same ociste do punih 7 tjedana.
    Ja lagano krvarim vec 3 dana, tamnamo crvena krv, ali to je vise na obrisu i sinoc kad sam isla spavat, neka tupa bol u maternici i dignem se i iz mene krene krv sa sitnim ugruscima ali bas puno punot ih ugrusaka i natopila mozda 3 uloska i sve opet stalo na tockasto krvarenje, do ujutro josbpola uloska se natopilo ... da li se to krenilo cistit samo od sebe ili?
    Posto je beta tako mala da li je onda i ok krvarenje ili?
    Trebam li na hitnu odma ili? Jer sad me ne boli samo osjecam kao maternicu...

Simbalija

Broj poruka: 1314

Prijavi adminu

Žao mi je zbog vašeg gubitka.. na vašem mjestu bi danas otišla do hitne da vide ukoliko je sve otišlo van. Zna se sve očistiti samo od sebe, ali zna i zaostati neki komadić.

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........loading.......

• dijana22

Broj poruka: 100

Prijavi adminu

Žao mi je svih kojima se to dogodi evo meni je danas 9+5 bila sam na pregledu i doktor mi je rekao da je bebi prestalo kucati srce što su mi potvrdili i u bolnici, dobila sam tabletu koju sutra moram popiti i u petak doći u bolnicu da mi daju još 2 tablete da se sve očisti, uzasan osjećaj ali tako je kako je više sreće drugi put 

10/23 biokemijska
    12/23 missed ab
    8/24 ➕️
    10/24 missed ab

Mareeeee3112

Broj poruka: 2965

Prijavi adminu

dijana22

Žao mi je svih kojima se to dogodi evo meni je danas 9+5 bila sam na pregledu i doktor mi je rekao da je bebi prestalo kucati srce što su mi potvrdili i u bolnici, dobila sam tabletu koju sutra moram popiti i u petak doći u bolnicu da mi daju još 2 tablete da se sve očisti, uzasan osjećaj ali tako je kako je više sreće drugi put

Dijana jako mi je zao... drzi se i vidimo se i druzimo uskoro

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.