Chalet ja i muž smo naručeni 10.1., zvala sam negdje 10.12., naručili bi i prije, ali kod nas to rade samo na fakultetu, a fakulteti su zatvoreni za praznike. Mi smo u Ri. Nekako mi puno zvuči čekati do ožujka..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading.......
Ja sam na rebru slala upit za termin krajem 6.mj i dobila 14.8.
Rezultati su dosli pocetkom 10.mjeseca, sve uredno bilo
Isto mi se cini dugo. Koliko sam shvatila ti si ostala trudna prije nego si dobila nalaz?
Nisam spremna za novu trudnocu, ali volila bi sve napraviti i biti mirna 🤷♀️ Sad cekati 3 mjeseca do pregleda, pa jos mjesec ipo za nalaz, znaci do svibnja ne trebam niti pomisljati na nove pokusaje😑
Ja sam cak poslala upit i u Sarajevo, nalaz bude gotov za 10 dana, cijena za oboje kao kod nas ovdje privatno za jednog 🤦♀️ ali eto ne znam da li bi nasi priznali nalaz, pa cu ipak napraviti ovdje.
Ja sam na rebru slala upit za termin krajem 6.mj i dobila 14.8.
Rezultati su dosli pocetkom 10.mjeseca, sve uredno biloIsto mi se cini dugo. Koliko sam shvatila ti si ostala trudna prije nego si dobila nalaz?
Nisam spremna za novu trudnocu, ali volila bi sve napraviti i biti mirna 🤷♀️ Sad cekati 3 mjeseca do pregleda, pa jos mjesec ipo za nalaz, znaci do svibnja ne trebam niti pomisljati na nove pokusaje😑
Ja sam cak poslala upit i u Sarajevo, nalaz bude gotov za 10 dana, cijena za oboje kao kod nas ovdje privatno za jednog 🤦♀️ ali eto ne znam da li bi nasi priznali nalaz, pa cu ipak napraviti ovdje.
Ja sam vec bila trudna kad je nalaz bio gotov , da....
Iskreno sam i bila zaboravila da sam ga radila jer sam ga radila u naletu emocija najvise. Daj mi samo da uradim sve sta se moze uradit😅
Ne vidim razlog zasto ti nalaz ne bi priznali ako je iz Sarajeva, ista je metoda i nacin pretrage. Bar bi trebalo bit
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Chalet zašto privatno? Ginekologinja ti ne da uputnicu? Probaj pitati po drugim gradovima ako ne želiš u BiH, ali me znam zašto ne bi priznali...
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........loading.......
Chalet zašto privatno? Ginekologinja ti ne da uputnicu? Probaj pitati po drugim gradovima ako ne želiš u BiH, ali me znam zašto ne bi priznali…
Ma ne, dao mi je uputnicu, ali predugo mi je cekati 3 mjeseca dok ne dodemo na red za vadenje krvi, pa jos mjesec, mjesec ipo za nalaz 🤷♀️ Ma ne moram u tom periodu ni ostat trudna, ali volila bi imat sve nalaze i biti mirna. Ne zelim se odluciti na trudnocu a da nisam obavila bas sve preglede koje sam trebala, iako ni svi uredni nalazi me ne garantiraju zdravu i urednu trudnocu, i da se sve ovo nece ponovit 😒 Zato bi volila da u moru svih tih pretraga nademo nesto pa da znam to je to idemo to rijesiti, medutim za sad se nemamo za sto uhvatiti 😑
Chalet zašto privatno? Ginekologinja ti ne da uputnicu? Probaj pitati po drugim gradovima ako ne želiš u BiH, ali me znam zašto ne bi priznali…Ma ne, dao mi je uputnicu, ali predugo mi je cekati 3 mjeseca dok ne dodemo na red za vadenje krvi, pa jos mjesec, mjesec ipo za nalaz 🤷♀️ Ma ne moram u tom periodu ni ostat trudna, ali volila bi imat sve nalaze i biti mirna. Ne zelim se odluciti na trudnocu a da nisam obavila bas sve preglede koje sam trebala, iako ni svi uredni nalazi me ne garantiraju zdravu i urednu trudnocu, i da se sve ovo nece ponovit 😒 Zato bi volila da u moru svih tih pretraga nademo nesto pa da znam to je to idemo to rijesiti, medutim za sad se nemamo za sto uhvatiti 😑
Sto si sve vadila do sada?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Chalet zašto privatno? Ginekologinja ti ne da uputnicu? Probaj pitati po drugim gradovima ako ne želiš u BiH, ali me znam zašto ne bi priznali…Ma ne, dao mi je uputnicu, ali predugo mi je cekati 3 mjeseca dok ne dodemo na red za vadenje krvi, pa jos mjesec, mjesec ipo za nalaz 🤷♀️ Ma ne moram u tom periodu ni ostat trudna, ali volila bi imat sve nalaze i biti mirna. Ne zelim se odluciti na trudnocu a da nisam obavila bas sve preglede koje sam trebala, iako ni svi uredni nalazi me ne garantiraju zdravu i urednu trudnocu, i da se sve ovo nece ponovit 😒 Zato bi volila da u moru svih tih pretraga nademo nesto pa da znam to je to idemo to rijesiti, medutim za sad se nemamo za sto uhvatiti 😑Sto si sve vadila do sada?
Trombofilija- zakljucak samo aktivna folna i andol.
TORCH- ima preboljenih ali ne i aktuvnih virusa
Brisevi na bakterije negativni
Uzv mi je savrsen prema doktorovim rijecima 🤷♀️
Spolni hormoni, sve ok, testosteron malo povisen
AMH- 52 (rekla bi dobar 🤷♀️)
Vadila sam krv u cetvrtak taj nalaz cekam ( nisam sigurna sta je sve stavio, ali znam da je spomenuo d dimeri i sl)
Radila sam sistemarski u 07/23, mala cista na stitnjaci, hormoni ok, kamen u zuci (nemam nikakve tegobe), sve ok!
Jos mi ostaje kariogram, njega cu ipak napraviti privatno sljedeci tjedan, nalaz ce biti gotov za 3 tjedna!
Promijenila sam dosta toga u prehrani + pijem stvarno dosta toga, mozda i pretjerujem 🤦♀️ a onda se sjetim kako zene, pijane, drogirane ostanu trudne negdi vani i imaju zdravu, urednu trudnocu 😒 Narucila sam se u zubara, kao ako je nesto pokvareno da rijesimo i to, onda mozete mislit koliko me to sve skupa kopa 🙄🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji