Spontani pobačaj

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

PiaBuu

Broj poruka: 838

Prijavi adminu

Marko, drži se ♥️ Često dolazim na ovu temu da vidim kako ste 😔

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

PiaBuu

Broj poruka: 838

Prijavi adminu

Pbtab, kako si ti? 

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

• Ivy1304

Broj poruka: 266

Prijavi adminu

A joj nisam znala za pbtab, 🙁. Drzi se, uzmi si vremena koliko ti treba... bas mi je jako zao....

06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
    23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔

• Ivy1304

Prijavi adminu

Ja sam imala u 6.5, u 11rjednu plod se stao razvijat u 8tj I prestalo srce kucat, svijet mi se srusio, to je bila prva trudnoca, ali vratila sam se na posao I nekako sam dobila snage za dalje, svako toliko se sjetim pa se rasplacem....
    Prosli mjesec sam tek dobila normalnu menstruaciju, pa smo krenuli spontano pa sta bude...mislim da sam sad u ovulaciji, ali ne pratim niti ne razmisljam, totalno opusteno. Samo sam rekla ako opet zatrudnim ako nesto ne bude u redu da ode sa menstruacijom da ni ne znam.
    Jako me strah druge trudnoce, sa obzirom da mi nakon ovoga nisu radili nikakve pretrage....

23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔

Martina1931

Broj poruka: 1693

Prijavi adminu

Ivy1304

Ja sam imala u 6.5, u 11rjednu plod se stao razvijat u 8tj I prestalo srce kucat, svijet mi se srusio, to je bila prva trudnoca, ali vratila sam se na posao I nekako sam dobila snage za dalje, svako toliko se sjetim pa se rasplacem….
    Prosli mjesec sam tek dobila normalnu menstruaciju, pa smo krenuli spontano pa sta bude…mislim da sam sad u ovulaciji, ali ne pratim niti ne razmisljam, totalno opusteno. Samo sam rekla ako opet zatrudnim ako nesto ne bude u redu da ode sa menstruacijom da ni ne znam.
    Jako me strah druge trudnoce, sa obzirom da mi nakon ovoga nisu radili nikakve pretrage….

Ja sam imala kiretazu 13.06. I prvi ciklus mi se pomjerio i dobila ogromnu cistu na jajniku bas sam bila uzasna. Psihicki potonula
    Krenula sam se moliti, jednu od najjacih devetnica u katolika.
    I kad sam ju zavrsila, otisla sam na kontrolu, cista od skoro 5cm je nestala u 10dana😅
    I danas mi je 10dc, i pozitivna mi je lh trakica . A ginekologinja mi je rekla u petak da ce ovulacija biti kroz koji dan i tako evo i je.
    Pokusat cemo ovaj ciklus, iako me je uzasno i do neba strah. Ali moramo vjerovati da ce biti sve dobro.
    Meni je otkrivena i trombofilija u medjuvremenu, pa cu akobogda u iducoj trudnoci trebati heparin.

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Ivy1304

Prijavi adminu

Martina1931

Ivy1304

Ja sam imala u 6.5, u 11rjednu plod se stao razvijat u 8tj I prestalo srce kucat, svijet mi se srusio, to je bila prva trudnoca, ali vratila sam se na posao I nekako sam dobila snage za dalje, svako toliko se sjetim pa se rasplacem….
    Prosli mjesec sam tek dobila normalnu menstruaciju, pa smo krenuli spontano pa sta bude…mislim da sam sad u ovulaciji, ali ne pratim niti ne razmisljam, totalno opusteno. Samo sam rekla ako opet zatrudnim ako nesto ne bude u redu da ode sa menstruacijom da ni ne znam.
    Jako me strah druge trudnoce, sa obzirom da mi nakon ovoga nisu radili nikakve pretrage….
    Ja sam imala kiretazu 13.06. I prvi ciklus mi se pomjerio i dobila ogromnu cistu na jajniku bas sam bila uzasna. Psihicki potonula
    I kad sam ju zavrsila, otisla sam na kontrolu, cista od skoro 5cm je nestala u 10dana😅
    I danas mi je 10dc, i pozitivna mi je lh trakica . A ginekologinja mi je rekla u petak da ce ovulacija biti kroz koji dan i tako evo i je.
    Pokusat cemo ovaj ciklus, iako me je uzasno i do neba strah. Ali moramo vjerovati da ce biti sve dobro.
    Meni je otkrivena i trombofilija u medjuvremenu, pa cu akobogda u iducoj trudnoci trebati heparin.

A to te naknadno poslao gibekolog za trombofiliju ili?
    Jer ja sam pitala on mi je rekao da nisam imala nikakvih naznaka za trombofiliju I da ako se desi drugi put da idu onda tek za napravit pretrage, ne znam kakve su to fore ako se desi drugi put uzas. 

23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔

Martina1931

Broj poruka: 1693

Prijavi adminu

Ivy1304

Martina1931

Ivy1304

Jer ja sam pitala on mi je rekao da nisam imala nikakvih naznaka za trombofiliju I da ako se desi drugi put da idu onda tek za napravit pretrage, ne znam kakve su to fore ako se desi drugi put uzas.

Nisam ni ja imala naznaka za trombofiliju pa evo🤷‍♀️
    Inace se biokem ne racuna kao spontani nigdje, onda je odlucila ipak me poslati na hrpu pretraga (torch, stitnjaca, trombofilija, kariogrami itd). Dosli su nalazi za blagu trombofiliju. Ginekolog kod kojeg privatno idem je rekao da mi se nece odobrit za to heparin, a ona iz doma zdravlja je rekla da hoce i mora. Da je imala trudnicu s tom mutacijom i 4 spontana. U 5. Joj ukljucili heparin i iznijela trudnocu do kraja. Prije nisu ukljucivali jer nisu vjerovali da su spontani uzrokovani time. Eto, i "socijalni" ginekolozi mogu biti jednako dobri🙂

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Ivy1304

Prijavi adminu

Martina1931

Ivy1304

Martina1931

Ivy1304

Nisam ni ja imala naznaka za trombofiliju pa evo🤷‍♀️
    Inace se biokem ne racuna kao spontani nigdje, onda je odlucila ipak me poslati na hrpu pretraga (torch, stitnjaca, trombofilija, kariogrami itd). Dosli su nalazi za blagu trombofiliju. Ginekolog kod kojeg privatno idem je rekao da mi se nece odobrit za to heparin, a ona iz doma zdravlja je rekla da hoce i mora. Da je imala trudnicu s tom mutacijom i 4 spontana. U 5. Joj ukljucili heparin i iznijela trudnocu do kraja. Prije nisu ukljucivali jer nisu vjerovali da su spontani uzrokovani time. Eto, i "socijalni" ginekolozi mogu biti jednako dobri🙂

Ja sam svog pitala da dobijem to za pretrage za trombofiliju pa mi je to rekao, a privatno jako puno kosta...

23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔

• Ivy1304

Prijavi adminu

ili da izmislim pa da mu kazem da baka mi ima trombofiliju I da bi htjela provjeriti posto moze bit nasljedna, da sam naknadnoo saznala....

23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔

PBTAB

Broj poruka: 1147

Prijavi adminu

PiaBuu i Ivy maknula sam se sa foruma ali sad sam na brzinu prosla i vidim da pitate za mene. Hvala sto ste me se sjetile. 
    Dobro sam. Ponovio se isti scenarij kao i prosli puta, imala sam taj osjecaj a mene osjecaj nikada nije prevario. 
    Odlucila sam napraviti dužu pauzu jer dogodilo se u vrlo kratkom periodu tako da tijelo to pamti. Psihicki sam dobro ali fizicki bas i ne, tako da moram se vratiti u normalu, nastaviti svoj zivot gdje sam ga ostavila prije 8 mjeseci. Mlada sam, doci ce dijete, nigdje mi se ne žuri, zaista ne,bila sam previse zaokupljena dobivanjem djeteta da sam zaboravila na sebe, na svoj zivot prije svega ovog, koliko sam bila sretna i neopterecena, tako da, vracam se tome, putovanjima i uzivanju, a ovaj dio života ce morati malo pricekati. Sve dok se tijelo ne oporavi. Malo odmora uvijek dobro dode, to preporucam svima od srca, nista ne ide preko noci, vec kako je zapisano u zvijezdama i kad je Onaj gore odlucio da je pravi trenutak ❤️🙏🏻

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.