Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivy1304
    25. Srpanj 2023. 17:46

sisy

Ivy1304

Ja sam 19.7 imala poz test, I danas radila da vidim dal se pojacava I nista jako slabo vidljivo. 😭 a boli me vec dva tjedna koda cu dobiti. Gienkolog se vraca tek 1.8

Ti se baš jako mučiš sa ciklusom, pratim te na različitim temama, ima li neki drugi dr umjesto tvoga, da ti da nesto da prokrvariš, ocito su ti se poremetili ciklusi.

Pa ne mucim, prosli mjesec je nesto bilo blago 19.6. I trebala dobit sad 19.7, kasnila 5dana, 19tog radila test bio blago pozitivan, ali eto jucer sam dobila....

06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
    23.8.2023. ➕🌈❣

5.9 💔

• Marko1811
    25. Srpanj 2023. 17:56

PiaBuu

Marko, ja sam imala dva spontana i prošla sam k njemu i puno mi je pomogao… sve ti lijepo objasni, normalan čovjek..

Hvala puno na preporuci, možda bih mogla i kod njega po mišljenje. Očito problem nije Ostat trudan već održati trudnoću u drugom tromjesječju. Reci mi koliko se čeka pregled kod njega, da znam na vrijeme se naručiti. Još uvijek čekam phd, pa ću cekat mengu pa bi onda nekako trebala i na pregled.

👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
    Bože svrati pogled na mene…

• freyaa
    25. Srpanj 2023. 18:52

Marko1811

Cure, nisam se javljala jer sam htjela u miru bez misli na pobačaje izgurati trudnoću. Nažalost oprostili smo se u ogromnom šoku i boli u 18, tjednu.. opet.. ne dišem, ne jedem, ne spavam. Ne znam kako ću ovo preživjeti..nemaju razlog, ne vide razlog… moram naučiti disati ponovo, ovo je strašno. Ne znam kako dalje.. ako tko ima preporuku za doktora koji se bavi ovakvim kompliciranim slučajevima neka kaže, može privatnik ako je bolje mi je..
    molim cure koje su imale kasne pobačaje, koliko dugo krvarenje traje bez kiretaze? Koliko god mislim ne mogu se sjetit kako mi je bilo zadnji put..

Ne znam sta da kazem osim da mi je jako žao i da budes jaka. Tu smo sve za tebe.. ❤ ❤

Lana99
    25. Srpanj 2023. 21:04

Draga Marko1811 jako mi je žao i nema riječi utjehe za tako šta. Znamo da te slomilo i obavezno potraži pomoć psihologa. To je posebna vrsta depresije. 
    Često sam razmišljala gdje si i jel sve u redu i sad uđem na forum i šok. Nadam se da ćeš se fizički što prije oporaviti i vratiti u normalu. Za psihu će trebati puno duže ali bit će jednog dana sve u redu, znam da nije utjeha i da štagod kažemo neće pomoći... plači, vrišti, pričaj svima i izbaci sve iz sebe. Uz tebe smo😔❤

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Lana99
    25. Srpanj 2023. 21:07

I zaboravila sam reći - nemoj sebe kriviti.  Nije do tebe, dala si sve od sebe i nisi kriva. 

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

ItsMarija
    27. Srpanj 2023. 11:00

Curke evo ko je upoznat s mojon situacijpm isla sam u uzorak na ciscenje jucer me uhvatila treskavica i povracanje sve zivo pa ppet i bolnicu i opet su me cistili jer je dost tog ostalo, ko mala djecja sakica... Jesu me izmasakrirali...u pon na kontrolu valjd je gotovo. A sas ak je meni slijedi oporavak psih i fiz. Bas sam dns ujutro tuzna jadna prazna.. Valjd mi dolazi jer sam ova dva dana bila vise nadrogirana nego sto bi mogla uredno zalovati.

• Marko1811
    27. Srpanj 2023. 11:18

ItsMarija

Curke evo ko je upoznat s mojon situacijpm isla sam u uzorak na ciscenje jucer me uhvatila treskavica i povracanje sve zivo pa ppet i bolnicu i opet su me cistili jer je dost tog ostalo, ko mala djecja sakica… Jesu me izmasakrirali…u pon na kontrolu valjd je gotovo. A sas ak je meni slijedi oporavak psih i fiz. Bas sam dns ujutro tuzna jadna prazna.. Valjd mi dolazi jer sam ova dva dana bila vise nadrogirana nego sto bi mogla uredno zalovati.

Uh, suosjećam s tobom, istu situaciju sam prošla puno godina unazad, dva dana za redom kiretaža. Sad će te hormoni slomit nekoliko dana a onda mic po mic će biti bolje. Drži se, teško je užasno, kao da nije dovoljno jednom proc kiretazu..

Cure ako koja ima iskustva barem nakon poroda ako ne nakon kasnog pobačaja? Krvarim crveno bas prilikom mokrenja i brisanja, već 15. Dan. Jel to ok? Muka mi je bas zvati.. nije nešto obilno ali ima toga i danima već jednak intenzitet nakon sto se bilo smanjilo..

👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
    Bože svrati pogled na mene…

• mica.cica
    27. Srpanj 2023. 22:49

Pozz curke..vec sam pisala..u 8+5 sam imala missed ab plod se prestao razvijati , medikamentima sam imala pobacaj i sada krvarila sam tjedan dana na preporuku isla tu u Zadrj kod doktorice j ona rekla da ima jos nesto malo i da nije sigurna jel polip il je ostalo..u zgu su na taj nalaz rekli da se o polipu moze pricati tek nakon prve menge..e sada ja sam prestala krvariti pocela se kupati u moru sve oke i jucer opet pocnem krvariti kao da sam.mengu dobila ..jel moguce tako brzk mengu dobiti oni nakon dva tj ili se to jos samo cisti? 

Martina1931
    28. Srpanj 2023. 09:46

mica.cica

Pozz curke..vec sam pisala..u 8+5 sam imala missed ab plod se prestao razvijati , medikamentima sam imala pobacaj i sada krvarila sam tjedan dana na preporuku isla tu u Zadrj kod doktorice j ona rekla da ima jos nesto malo i da nije sigurna jel polip il je ostalo..u zgu su na taj nalaz rekli da se o polipu moze pricati tek nakon prve menge..e sada ja sam prestala krvariti pocela se kupati u moru sve oke i jucer opet pocnem krvariti kao da sam.mengu dobila ..jel moguce tako brzk mengu dobiti oni nakon dva tj ili se to jos samo cisti?

Ja sam prvu mengu nakon kiretaze dobila 27.dan ciklusa sto je super, tako okoprilike inace i dobivam.
    I sad sam odjednom dobila, 20.dan ciklusa i nista mi nije jasno sta se dogadja... u pon idem kod svoje gin da vidimo stanje, ali u medjuvremenu jel se itko sreo s ovakvim situacijama?
    Bas mi se sve poremetilo, uzas

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

ItsMarija
    28. Srpanj 2023. 22:46

Cure koje ste imale spontani i kiretazu, dali ste cekali min 3mj kako se preporucuje ili? I dali se smiju imati odnosi ili bolje sve pricekati dok se tijelo ne oporavi. I psih.i fiz. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.