Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gabi1304
    29. Srpanj 2023. 00:27

Ja sam imala cisnjenje sa tabletama isto 3.7.
    A danas je 29.7 i dalje krvarim.
    Tj.tjedan dana sam krvarila nakon pobacaja i mislila sam da je normalno da ide smeda krv kao i da bi opet nakon toga pocela krvariti i opet 4 dana smedi iscjedak i da bi opet 23.7 pocela krvariti dal se vama to desava bila sam u 9+4 tj.
    Ja mislim da bi trebala prestati krvariti 

Martina1931
    29. Srpanj 2023. 08:20

Gabi1304

Ja sam imala cisnjenje sa tabletama isto 3.7.
    A danas je 29.7 i dalje krvarim.
    Tj.tjedan dana sam krvarila nakon pobacaja i mislila sam da je normalno da ide smeda krv kao i da bi opet nakon toga pocela krvariti i opet 4 dana smedi iscjedak i da bi opet 23.7 pocela krvariti dal se vama to desava bila sam u 9+4 tj.
    Ja mislim da bi trebala prestati krvariti

Ja sam isto tako krvarila cca 10dana nakon kiretaze. Pa opet nastavila krvarit nakon tjedan dana pa su mi nasli cistu na jajniku🤷‍♀️

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

ItsMarija
    29. Srpanj 2023. 08:27

Ja sam imala dva dana kiretazu plus tabletu da ode al nije niata i nikakvih krvarenja.... Vjv se moze pojavit... Al se nadam ak nije dosad da ni nece 

PBTAB
    29. Srpanj 2023. 09:50

ItsMarija

Cure koje ste imale spontani i kiretazu, dali ste cekali min 3mj kako se preporucuje ili? I dali se smiju imati odnosi ili bolje sve pricekati dok se tijelo ne oporavi. I psih.i fiz.

Kad je medikamentozni pobacaj preporuka je koliko tjedana je bila stara trudnoca toliko tjedana pauze i da se tijelo odmori. Vi ste imali kiretažu dva puta sto znaci da su Vam strugali maternicu i plus tablete,vi obavezno morate napraviti pauzu. Meni nakon pobacaja nije bilo do seksa ni u snovima od bolova sto sam prolazila. Ne razumijem gdje zurite, sve sto ide na silu ne zavrsi dobro. Mladi ste. Imate nalaz, ako je dr stavio neku preporuku za odredeni period pauze, ne pisu doktori to bezveze. 
    Napravite pauzu i odmorite i psihicki i fizicki.
    Sretno 🤞

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

ItsMarija
    29. Srpanj 2023. 09:55

PBTAB

ItsMarija

Cure koje ste imale spontani i kiretazu, dali ste cekali min 3mj kako se preporucuje ili? I dali se smiju imati odnosi ili bolje sve pricekati dok se tijelo ne oporavi. I psih.i fiz.
    Kad je medikamentozni pobacaj preporuka je koliko tjedana je bila stara trudnoca toliko tjedana pauze i da se tijelo odmori. Vi ste imali kiretažu dva puta sto znaci da su Vam strugali maternicu i plus tablete,vi obavezno morate napraviti pauzu. Meni nakon pobacaja nije bilo do seksa ni u snovima od bolova sto sam prolazila. Ne razumijem gdje zurite, sve sto ide na silu ne zavrsi dobro. Mladi ste. Imate nalaz, ako je dr stavio neku preporuku za odredeni period pauze, ne pisu doktori to bezveze.
    Napravite pauzu i odmorite i psihicki i fizicki.
    Sretno 🤞

Ma nisam ni uspjela pitati ali vjv bi rekao 3mj min kak pise na internetu. Ne znam kuda zurim, al kad je frendica ostala nakon kiretaze trudna nakon mj dana i sve okej. Al kazem strah me ak se to jos nije i nece sve uskoro obnovit da idem za dalje pa da opet ne bude neko sranje. 

ItsMarija
    29. Srpanj 2023. 09:57

A krvarenja nemam uopce, bolovi tu i tamo. A koliko god lose zvucilo hah traze me odnosi al se opet bojim da neat ne podje po zlu. Znam da bi najbplje bilo pricekat al opet s druge strane tuga bi bila laksa s drugom trudnocom. 

Martina1931
    29. Srpanj 2023. 10:41

ItsMarija

A krvarenja nemam uopce, bolovi tu i tamo. A koliko god lose zvucilo hah traze me odnosi al se opet bojim da neat ne podje po zlu. Znam da bi najbplje bilo pricekat al opet s druge strane tuga bi bila laksa s drugom trudnocom.

Ja vas kuzim, najradije bih ostala odmah sad trudna jer misim da bi se jedino tako rijesila ovog odvratnog osjecaja prazninr i tuge.
    Ja sam sa prvim odnosom pricekala da dodje prva me ga nakon kiretaze iako mi je dr rekla da mogu cim krvarenje prestane..

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

ItsMarija
    29. Srpanj 2023. 11:31

Martina1931

ItsMarija

Ja vas kuzim, najradije bih ostala odmah sad trudna jer misim da bi se jedino tako rijesila ovog odvratnog osjecaja prazninr i tuge.
    Ja sam sa prvim odnosom pricekala da dodje prva me ga nakon kiretaze iako mi je dr rekla da mogu cim krvarenje prestane..

Vidjet ću sta će mi doktor reći. Pitanje kad i kak ću sad dobit M. 

Niksii
    29. Srpanj 2023. 16:41

Pozdrav, 19.07. sam otkrila da sam trudna... 24.07. je beta bila 316, a jucer sam zbog bolova i smedjeg iscjedka vadila ponovo betu koja je bila 38.. iscjedak je stao.. imala sam vec jednom spontani tako da sa sigurnošću mogu reci da se nisam ocistila s tim iscjedkom... Nije bilo nikakvih krvarenja konkretnih niti ugruskica bas nista, samo lagani iscjedak. Danas mi je samo neki komadic izasao i to je to... Bolovi sh pomalo sve jaci i jaci ali ja ne krvarim... Razmisljala sam dal da odem na hitnu ili da cekam ponedeljak da odem ponovo vaditi betu pa kod svoje ginekol... Ne znam sta da radim, hoce li nastupiti pravo krvarenje ili je trebalo vec.. ako netko ima neki savjet ili iskusgvo molim vas da podijelite.. u strahu sam.
    Hvala unaprijed😒

23🙋🏼‍♀️
    26🤷🏽‍♂️
    19.07. ➕
    24.07. Beta 316

EasyGoing
    29. Srpanj 2023. 17:30

Niksii

Pozdrav, 19.07. sam otkrila da sam trudna… 24.07. je beta bila 316, a jucer sam zbog bolova i smedjeg iscjedka vadila ponovo betu koja je bila 38.. iscjedak je stao.. imala sam vec jednom spontani tako da sa sigurnošću mogu reci da se nisam ocistila s tim iscjedkom… Nije bilo nikakvih krvarenja konkretnih niti ugruskica bas nista, samo lagani iscjedak. Danas mi je samo neki komadic izasao i to je to… Bolovi sh pomalo sve jaci i jaci ali ja ne krvarim… Razmisljala sam dal da odem na hitnu ili da cekam ponedeljak da odem ponovo vaditi betu pa kod svoje ginekol… Ne znam sta da radim, hoce li nastupiti pravo krvarenje ili je trebalo vec.. ako netko ima neki savjet ili iskusgvo molim vas da podijelite.. u strahu sam.
    Hvala unaprijed😒

Ja sam imala par dana samo bolove prije nego je krvarenje krenilo. Tako da mislim da ce pravo krvarenje tek početi. Ja bi na vasem mjestu pricekala ponedjeljak i obavila pregled kod svog ginekologa, pa ce vam on reci treba li beta ili ne. Ukoliko bolovi budu neizdrzivi i krvarenje bas ogromno otiđite na hitnu. Ja sam se sama ocistila i nisam vadila betu nego mi je nakon tjedan dana krvarenja ultrazvukom utvrđeno da se sve očistilo. Nakon 4 tjedna sam dobila menstruaciju.

👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
    KBCST
    1.AIH❌
    2.IVF-nema JS❌
    3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
    4.Prirodni IVF-nema JS❌
    5.IVF-ET 2 2dn❌
    6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
    7.IVF-ET 2 2dn❌
    CITO
    8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    Trombofilija ✅
    9.IVF-ET 1 3dn❌
    Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
    10.IVF-ET 2 3dn❌
    11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
    12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
    13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
    14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
    15.IVF-freeze all ❄️❄️
    FET ⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.