A krvarenja nemam uopce, bolovi tu i tamo. A koliko god lose zvucilo hah traze me odnosi al se opet bojim da neat ne podje po zlu. Znam da bi najbplje bilo pricekat al opet s druge strane tuga bi bila laksa s drugom trudnocom.Ja vas kuzim, najradije bih ostala odmah sad trudna jer misim da bi se jedino tako rijesila ovog odvratnog osjecaja prazninr i tuge.
Ja sam sa prvim odnosom pricekala da dodje prva me ga nakon kiretaze iako mi je dr rekla da mogu cim krvarenje prestane..Vidjet ću sta će mi doktor reći. Pitanje kad i kak ću sad dobit M.
A trebali bi dobit 4 do 6tjsdana nakon spontanog u principu... iako se meni sve zivo poremetiloJel imao netko problem s disbalansom hormona nakon kiretaze? Da su ciklusi postali drugaciji?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Pozdrav da se javim ovdje, nažalost 💔❤️🩹
Imala sam 2022 missed ab u 11 tt I isla na kiretazu a prije toga jedna biokemijska. Prije nekih 20 dana uradim test i blago pozitivan, ciklusi uredni i prošla trudboca test odma bio jaka crta. Po lošem instiktu uradim betu na 5 dan kašnjenja I ona 43 ali doktorica kaže oke je mada meni nije bilo. I zadnji uz ja 6+2 ima mala gestacijska koja odgovara 4+0. Dan poslije pocinje lagano krvarenje i javila sam se na hitnu i na pregledu vide opet isto samo gestacijska i ništa mi nisu uključili. Danas 3 dan krvarenja ali samo na brisanje i malo traga na ulošku. Ja pretpostavljam da se krenulo samo čistiti? Kako je kod vas koje ste se same cistile bilo? Strah me tih jakih bolova 😔
01/23 - missed ab
08/23 - missed ab
02/24 - blighted
Trombofilija (faktor V) ➕️
IR ➕️
Pozdrav da se javim ovdje, nažalost 💔❤️🩹
Imala sam 2022 missed ab u 11 tt I isla na kiretazu a prije toga jedna biokemijska. Prije nekih 20 dana uradim test i blago pozitivan, ciklusi uredni i prošla trudboca test odma bio jaka crta. Po lošem instiktu uradim betu na 5 dan kašnjenja I ona 43 ali doktorica kaže oke je mada meni nije bilo. I zadnji uz ja 6+2 ima mala gestacijska koja odgovara 4+0. Dan poslije pocinje lagano krvarenje i javila sam se na hitnu i na pregledu vide opet isto samo gestacijska i ništa mi nisu uključili. Danas 3 dan krvarenja ali samo na brisanje i malo traga na ulošku. Ja pretpostavljam da se krenulo samo čistiti? Kako je kod vas koje ste se same cistile bilo? Strah me tih jakih bolova 😔
Ja sam se sama očistila (8. tt) i nije bilo toliko strašno. Ja sam se pripremila na puno gore. Inače imam bolne menstruacije i bolilo me baš tako kao ka imam M. Sve skupa je trajalo nekih 7 dana. Nemoj se bojati, još si u malim tjednima i nebi trebalo bit ni pre jakih bolova a ni nekog ogromnog krvarenja. Drži se i sretno!
👩 39 AMH 3.38 🧔 Astenozoospermija
KBCST
1.AIH❌
2.IVF-nema JS❌
3.Prirodni IVF-ovulirala-AIH❌
4.Prirodni IVF-nema JS❌
5.IVF-ET 2 2dn❌
6.IVF-ET 2 2dn-missed ab 8.tt 💔
7.IVF-ET 2 2dn❌
CITO
8.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
Trombofilija ✅
9.IVF-ET 1 3dn❌
Histeroskopija ✅ Scratching ✅ Kariogram ✅
10.IVF-ET 2 3dn❌
11.IVF-ET 1 3dn❌ 1 ❄️
12.Prirodni IVF-ET 1 3dn❌
13.Prirodni IVF-ET 1 5dn❌
14.IVF/FET-ET 1 5dn + 1 ❄️ ❌
15.IVF-freeze all ❄️❄️
FET ⏳
Cure već ulazim u četvrti tjedan gustog obilnog krvavog iscjetka, Beta pada uredno za sada. Ima li tko iskustva? Već mi je dosta uložaka i krvi i svega. Do kada će to trajati.. želim zaboraviti sve, nastaviti dalje, dok god me svaki put na wc-u krv podsjeti, ne mogu..
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Cure već ulazim u četvrti tjedan gustog obilnog krvavog iscjetka, Beta pada uredno za sada. Ima li tko iskustva? Već mi je dosta uložaka i krvi i svega. Do kada će to trajati.. želim zaboraviti sve, nastaviti dalje, dok god me svaki put na wc-u krv podsjeti, ne mogu..
Meni su rekli da krvarenje i iscjedak mora stati do max 10dana..😐
I stalo je tako nesto 7,8.dan. jeste bili na uzv kontroli, jel maternica cista?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Cure već ulazim u četvrti tjedan gustog obilnog krvavog iscjetka, Beta pada uredno za sada. Ima li tko iskustva? Već mi je dosta uložaka i krvi i svega. Do kada će to trajati.. želim zaboraviti sve, nastaviti dalje, dok god me svaki put na wc-u krv podsjeti, ne mogu..Meni su rekli da krvarenje i iscjedak mora stati do max 10dana..😐
I stalo je tako nesto 7,8.dan. jeste bili na uzv kontroli, jel maternica cista?
Hvala na javljanju! A rekli su meni 2 tjedna i kad nije stalo sam otišla na kontrolu, dobila mispregnole za doma po kojima se ništa nije dogodilo specijalno i Beta 60 kažu bit će dobro, a meni taj iscjedak i dalje obilan i krvav. Kod mene je sve prirodno išlo, bez kiretaze. Kad sam imala kiretazu to je puno prije sve stalo. Bas sam umorna vise.
Cure koje ste imale spontani i kiretazu, dali ste cekali min 3mj kako se preporucuje ili? I dali se smiju imati odnosi ili bolje sve pricekati dok se tijelo ne oporavi. I psih.i fiz.Kad je medikamentozni pobacaj preporuka je koliko tjedana je bila stara trudnoca toliko tjedana pauze i da se tijelo odmori. Vi ste imali kiretažu dva puta sto znaci da su Vam strugali maternicu i plus tablete,vi obavezno morate napraviti pauzu. Meni nakon pobacaja nije bilo do seksa ni u snovima od bolova sto sam prolazila. Ne razumijem gdje zurite, sve sto ide na silu ne zavrsi dobro. Mladi ste. Imate nalaz, ako je dr stavio neku preporuku za odredeni period pauze, ne pisu doktori to bezveze.
Napravite pauzu i odmorite i psihicki i fizicki.
Sretno 🤞
Kako si, kako napreduje trudnoca?
06.05.2023. 🤍🧸my little angel 😔💔 miss.ab.-11tj.
23.8.2023. ➕🌈❣5.9 💔
Marko1811, nisam stvarno užasno dugo bila na ovoj temi, malo sam svratila i ostaka u šoku kad sam ti vidjela potpis 🙁 užasno mi je žao što ti se to ponovilo u tako već "daljoj" trudnoći kad žena već može početi osjećati pokrete...ja ti cijelu trudnoću uzimam meralys sprej za nos jer bih inače umrla, stalno mi se cepi nos pa je s bebom sve ok. Nisi nista krivo napravila. Vidim da si radila pretrage za trombofiliju, tebi stvarno treba neki stručnjak koji bi pametno znao pristupiti problemu. Prenatalne testove ili amnio nisi radila?
Sto se tiče PBTAB, vidjela sam na drugoj temi da joj se također ponovio glupi spontani pa je uzela sad vremena za sebe da se odmori.
Žao mi je sve vas koje ste prošle spontani, znam da je teško...nisam čitala sve detaljno, upalo mi je ovo za Marko1811 u oči pa me bas sokiralo 🙁
Kod mene je srećom sve u savršenom redu s trudnoćom i brojimo još malo. Jedini problem je što sam dobila preponsku kilu, al dobro..prezivjet ćemo to.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Flowerson, hvala na suosjećanju, drago mi je da ti dobro guraš.
Ja sam radila nifty, dosao je super. Sve je u redu i s bebama i sa nama. Rekli su mi da drugi put treba serklazu napraviti dosta rano, već u 13. Tjednu jer izgleda da je problem u vratu maternice jer se tako brzo i naglo Otvorim da nema spasa.
No ja još uvijek ne znam hoću li imati snage za dalje. Ovo su jaki udarci koji te sravnaju sa zemljom. Kasni pobačaj je nešto strašno. Ja sam svoju bebicu osjetila do zadnjeg truda, i ona tišina nakon toga je najgori zvuk u mom životu.
Pored svega, osjećam se kao da imam grešku, kod mene vise ne vrijedi “idući puta će biti ok”, jer očito neće.
Sada se borim sa babinjem, moje kilice i moj viseći trbuh koji je inače utreniran, moj su stalni podsjetnik na sve. Jednom to proći je strašno, ali dva put.. ja ne znam kako ću se izvuci. Vraćam se za koji tjedan na posao, djeca svoje pitaju, muževi to “brzinski” prebole, a moja tuga noću je golema. I nema rijeci utjehe i nema rijeci pomoći. Posljednja godina mi je jako teška, prošla sam 3 pobačaja nakon 2 lijepe trudnoce, tko bi se tome nadao. Da sam barem znala.. zatomila bih svoje želje. Ovako ostaju ogromne praznine neispunjenih zelja.
Borim se i sa strahovima, ubija me ovo krvarenje, ubija me pomisao da imam 38 godina, ubija me pomisao da ne pokušam još jednom, ubija me pomisao da pokušam još jednom, kako god okrenem strah me prati. Svijesna sam da ako se i odlučim i ako uspijemo i dogodi se isto, da će me godine sustići i kako se pomiriti s takvim porazom.
Uh, raspisala sam se.. treba se izventilirati..
Sortiraj odgovore
Najstariji