Nažalost da se javim i ovdje cure. Pozdrav. Danas sam imala pregled, 12tj+2dana,…. Nema otkucaja, ostalo je u 8tj….odmah na ciscenje…😭😭
Draga, pratila sam malo zimske bebe jer sam bila tamo pa nazalost zavrsila ovdje i vidjela sto se dogodilo 😔
Ne postoje rijeci koje bi bile utjeha, plači, vrišti, tuguj koliko god je potrebno jer gubitak bebe je posebna vrsta boli.
Uz tebe smo 😔🙏🏻
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Nažalost da se javim i ovdje cure. Pozdrav. Danas sam imala pregled, 12tj+2dana,…. Nema otkucaja, ostalo je u 8tj….odmah na ciscenje…😭😭Draga, pratila sam malo zimske bebe jer sam bila tamo pa nazalost zavrsila ovdje i vidjela sto se dogodilo 😔
Ne postoje rijeci koje bi bile utjeha, plači, vrišti, tuguj koliko god je potrebno jer gubitak bebe je posebna vrsta boli.
Uz tebe smo 😔🙏🏻
Hvala puno... 💔💔❤️❤️🕊️🕊️
Cure, nisam se javljala jer sam htjela u miru bez misli na pobačaje izgurati trudnoću. Nažalost oprostili smo se u ogromnom šoku i boli u 18, tjednu.. opet.. ne dišem, ne jedem, ne spavam. Ne znam kako ću ovo preživjeti..nemaju razlog, ne vide razlog… moram naučiti disati ponovo, ovo je strašno. Ne znam kako dalje.. ako tko ima preporuku za doktora koji se bavi ovakvim kompliciranim slučajevima neka kaže, može privatnik ako je bolje mi je..
molim cure koje su imale kasne pobačaje, koliko dugo krvarenje traje bez kiretaze? Koliko god mislim ne mogu se sjetit kako mi je bilo zadnji put..
Sto god da ti kazem, nece biti utjeha. Zelim da znas da smo uz tebe, ukoliko je potrebno potrazi pomoc psihologa jer vjeruj mi dobar razgovor zlata vrijedi.
Kako ne znaju razlog?! Inace do 10 tjedna sudbinu ploda odreduju geni roditelja, a sto se ide kasnije moze biti trombofilija itd. Dali je radena obdukcija? Pregledi su tekli uredno ili se vec na pregledima nesto primjetilo sto je bilo alarmantno?
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Sve je bilo uredno, bez ikakvih naznaka. Imam dvije normalne trudnoce i to je ono zbunjujuće. Trombofilija i ostali krvni nalazi su u redu. Sumnjaju na insuficijenciju vrata maternice , kažu idući put šivanje već u 14. Tjednu. Ako ikada bude idućeg puta.. ja planiram na svoju ruku napraviti histeroskopiju privatno da i to provjerimo iako kažu nema sta.. ali Napravit ću.. ni godine nisu na mojoj strani,, ide 38ma lagano. Da sam znala da će me ovako krenuti išla bih podvezati jajovode a ne ovo proživljavati. Svakim pobačajem moja zelja je još veća i to je zastrašujuće. Bas nije fer..doslovno ne znam kako preživjeti sve ovo, previše je to za mene, kako dalje ne znam..
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Sve je bilo uredno, bez ikakvih naznaka. Imam dvije normalne trudnoce i to je ono zbunjujuće. Trombofilija i ostali krvni nalazi su u redu. Sumnjaju na insuficijenciju vrata maternice , kažu idući put šivanje već u 14. Tjednu. Ako ikada bude idućeg puta.. ja planiram na svoju ruku napraviti histeroskopiju privatno da i to provjerimo iako kažu nema sta.. ali Napravit ću.. ni godine nisu na mojoj strani,, ide 38ma lagano. Da sam znala da će me ovako krenuti išla bih podvezati jajovode a ne ovo proživljavati. Svakim pobačajem moja zelja je još veća i to je zastrašujuće. Bas nije fer..doslovno ne znam kako preživjeti sve ovo, previše je to za mene, kako dalje ne znam..
Aha, pocela si se prerano otvarati i oni bi te na serklažu.Zao mi je sto nisu ovaj put napravili ako su sumnjali 😔
Ako ces biti mirnija idi na histeroskopiju ali na to se pretezno ide ukoliko ne dolazi do implantacije pa da se vidi ima li polipa koji smetaju za to pa se ociste, kod tebe to nije slucaj.
Ne mogu znati kako ti je i ne zelim ti pametovati sa nekim savjetima, samo budi jaka. Mi cemo te ovdje uvijek poslusati i biti ti podrska.
Mozda bi bilo pametno da promijenis lijecnika i potrazis drugo misljenje.. jer npr.na moj nalaz trombofilije neke zene cim ostanu trudne primaju injekcije heparina preventivno, dok je meni receno da je nalaz uredan i ne zahtjeva terapiju, naravno ja vjerujem svom dr.ali kazem, vise doktora razlicita misljenja.
Meni ovo srce para kad sam pročitala sve ovo… bila sam na ovoj temi i uvijek se vraćam da vidim kako ste cure i da Vas ohrabrim, koliko god mi bilo teško, ovo srce para čitajući… želim vam svima zdravu i školsku trudnocu, ne gubite nadu i imajte vjere! Bogu ništa nije nemoguce! 🌈🙏🏼♥️
Ps; dr Oliver Vasilj, medifem, moja topla preporuka..
Držite se 🌈♥️🙏🏼
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Ja sam 19.7 imala poz test, I danas radila da vidim dal se pojacava I nista jako slabo vidljivo. 😭 a boli me vec dva tjedna koda cu dobiti. Gienkolog se vraca tek 1.8
Moj ti je savjet kao i prije uradi betu dva puta, i obavezno nekog dobrog ginekologa. Meni je test bio poz sve dok mi beta nije pala na 4.. Valjda je ostalo malo i nisam mogla da dobijem menstruaciju bilo je nesto sto sam mislila da jeste ali nije bilo na kraju su mi izazvali sa duphaston..
Draga PTBAB, Anne91, PiaBuu, hvala na svim riječima. Meni je trenutno glava u užasnom kaosu. Ljuta sam i stalno se preispitujem gdje sam pogriješila, svaku minutu svoje trudnoce sam preispitala. Kavu nisam popila 5 mjeseci, mirovala sam, jedino sam tu i tamo kapi u nos stavila i to me sad muci. Kaos. Užasno je sto u svoj toj boli ja moram brinut za svoju djecu a nemam kapaciteta, zao mi je i njih . Neka moj slučaj ostane tu zapisan ako se ikad nađe ženica koja već ima djecu i dogodi joj se ovaj užas, neka zna kako to izgleda. I trenutno ne vidim kako se izvuci iz depresije. Sto se tiče doktora kontrolirala sam se kod najboljeg u mom gradu koji me i preuzeo na porodu, i kod privatnika u zg radi boljih aparata i poroda. Na dvije fronte. Ne znam sto vise, stalo mislim mogla sam još nešto ali sto? Ispada da kad nema spasa nema ga.. teško za pomiriti se.
Moram pohvaliti i KBC koji ima psihologa i koji je odmah bio dostupan za razgovor. Ja imam u obitelji psihijatra pa sam s te strane ok, pa evo ako kome treba iz prve ruke: preporuka persen pred spavanje ili pri jakoj uznemirenosti. Tuga mora proći, za ovakav događaj zacijeljivanje traje do 2 godine i uzima se kao normalno izmjena raspoloženja i preplavljivanje tuge, straha, tjeskobe i sl. Ako se simptomi pogoršavaju ili nastave onda bi mi dao lijekove, no nadam se da neće. To je moja jako bliska osoba i kaže da moram osjećaje pustiti da odrade svoje, lijekovi će ih kamuflirati. PiaBuu, dal se taj doktor bavi ponavljajućim pobačajima bas? Ne znam jel to uopće kod nas postoji, znam da vani postoji.
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Marko, ja sam imala dva spontana i prošla sam k njemu i puno mi je pomogao… sve ti lijepo objasni, normalan čovjek..
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Draga PTBAB, Anne91, PiaBuu, hvala na svim riječima. Meni je trenutno glava u užasnom kaosu. Ljuta sam i stalno se preispitujem gdje sam pogriješila, svaku minutu svoje trudnoce sam preispitala. Kavu nisam popila 5 mjeseci, mirovala sam, jedino sam tu i tamo kapi u nos stavila i to me sad muci. Kaos. Užasno je sto u svoj toj boli ja moram brinut za svoju djecu a nemam kapaciteta, zao mi je i njih . Neka moj slučaj ostane tu zapisan ako se ikad nađe ženica koja već ima djecu i dogodi joj se ovaj užas, neka zna kako to izgleda. I trenutno ne vidim kako se izvuci iz depresije. Sto se tiče doktora kontrolirala sam se kod najboljeg u mom gradu koji me i preuzeo na porodu, i kod privatnika u zg radi boljih aparata i poroda. Na dvije fronte. Ne znam sto vise, stalo mislim mogla sam još nešto ali sto? Ispada da kad nema spasa nema ga.. teško za pomiriti se.
Moram pohvaliti i KBC koji ima psihologa i koji je odmah bio dostupan za razgovor. Ja imam u obitelji psihijatra pa sam s te strane ok, pa evo ako kome treba iz prve ruke: preporuka persen pred spavanje ili pri jakoj uznemirenosti. Tuga mora proći, za ovakav događaj zacijeljivanje traje do 2 godine i uzima se kao normalno izmjena raspoloženja i preplavljivanje tuge, straha, tjeskobe i sl. Ako se simptomi pogoršavaju ili nastave onda bi mi dao lijekove, no nadam se da neće. To je moja jako bliska osoba i kaže da moram osjećaje pustiti da odrade svoje, lijekovi će ih kamuflirati.PiaBuu, dal se taj doktor bavi ponavljajućim pobačajima bas? Ne znam jel to uopće kod nas postoji, znam da vani postoji.
Draga, nemoj kamuflirati osjecaje, izbaci sve iz sebe. Imam u obitelji osobu koja je imala zastoj srca djeteta u 5 mj trudnoce i ta zenica je doma imala malo dijete od 2 godine i bez volje za zivotom u teskoj depresiji i nekako se izvukla uz pomoc psihologa 😔
Vjerujem da ti suprug pomaze, ako imas u blizini mamu, svekrvu, prijateljicu, neka ti netko pomogne oko djece u ovim trenutcima. Imas nasu podrsku. Drzi nam se 🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji