Lana, čestitam ti od srca! Neka bude mirna I uredna trudnoca 🙏❤️
Presjeklo me u stomaku kada sam pročitala tvoju por da si trudna! Baš mi je drago!
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Hvala ti, nadam se da će biti sve u redu. Za 18 dana prvi pregled..jedva čekam
Želim ti od sveg srca da i ti što prije ugledaš plusić, kao i ostale cure❤
Previše mi je značila vaša podrška i riječi utjehe
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Cure opet ja, dosadila sam vise i sebi.. Ne znam da li je ovo menstruacija ili nije.. od 22dc pocelo je kao tamno smedje od nedjelje, pa povremeno krv I par manjih ugrusaka, cetvrtak I petak samo malo smedjeg I onda navecer bol u ledjima I ponovo krv, ujutro nista, danas opet malo smedjeg.. ne znam da li je to menstruacija ili ne, sad me strah da nije neki problem.. btw medikamentozni je bio pobacaj..
Pozdrav svima!
evo i mene opet tu! :) uzela sam mali predah od svega, s veeeeeelikim veseljem mogu reci da napokon sam gotova sa svim pretragama i nema vise vadenja krvi niti odlaska doktoru, sta je veeeeelika prekretnica za mene s obzirom kakve sam sve nalaze radila, preporodila sam se doslovce!
Bila sam napisala da sam imala streptokok B u urinu i pronasli su mi u bris cerviksa eshirihiju, ljecena sam i sad cekam nalaz od brisa al mislim da sam ga se rijesila. Dobila sam jedino 4 tabletice radi gastritisa i zuc u zeludcu.. hormoni su uredni, ugl jos samo da gin provjeri nalaze i da mi zeleno svijetlo =) ugl,strah me al jedva cekam... shvatila sam da vise nikaad necu bit spokojna kao prvi put i to je to, to je nas put takav kakav je..
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
kk1109, cestitam ti na prinovi, bas mi je drago zbog Vas, grlite se,mazite i ljubite! ti i Loza ste nas uzor¨
Lana, cestitam, neka bude mirna i dosadna! =) kako se osjecas danas? ps, koji posao radis? zanima me sta se tice tih komplikacija :)
vidim da ima dosta novih cura otkako sam se javila, zao mi je zbog vaseg gubitka,drzite se i niste same! :)
MBM, koja je situacija kod tebe?
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Ajme Lana cestitam od srca!!!! ❤️ tjednima nisam dolazila na temu jer mi je trebao odmor od svega i danas udjem bezveze i odusevim se! Bas si me razveselila..
Svim ostalim curama zelim da sto prije vide svoj plusic🥰
Cure opet ja, dosadila sam vise i sebi.. Ne znam da li je ovo menstruacija ili nije.. od 22dc pocelo je kao tamno smedje od nedjelje, pa povremeno krv I par manjih ugrusaka, cetvrtak I petak samo malo smedjeg I onda navecer bol u ledjima I ponovo krv, ujutro nista, danas opet malo smedjeg.. ne znam da li je to menstruacija ili ne, sad me strah da nije neki problem.. btw medikamentozni je bio pobacaj..
Ja sam imala kiretažu i nakon nje jedno 15ak dana krvarenja i beth koja je polako padala pa stvarno ne znam što da ti kažem. Menstruacija mi je došla skoro nakon 2 mjeseca i trajala je 2 i po dana. Možda da nazoveš gin i pitaš, to što se živciramo i kopamo po internetu ne pomaže sigurno ciklusu i hormonima 😔 jesi pitala kad si bila na uzv kad bi mogla očekivati menstruaciju?
Pozdrav Freyaa, ja imam sličnu situaciju kao ti. Plod sati u 9 tt s razvojem, prokrvarila i tabletom se očistila ali krvarenje trajalo 1 tjedan a smeđarila još 2 tjedna i onda sam bila tjedan dana bez ikakvih iscjedaka, krenula trenirat i javio se iscjedak tamno smeđi (20.2.) i pojačavao se kako je tjedan išao da bi od petka trebala uložak bas pravi i danas sam prokrvarila svježom krvi i 2x sam našla ko ugrušak na ulošku ali djeluje kao da je to nešto staro… čula se s gin rekla je da se nakon menge vidimo i da je moguće da ću se jos s tom prvom mengom cistit… ja se nadam da je to sad menga i da je sve ok. Svakako se čuj ili vidi s ginekologom radi svog mira. Ja sam planirala jos tražit uputnicu da betu izvadim za svaki slučaj
Lana, cestitam, neka bude mirna i dosadna! =) kako se osjecas danas? ps, koji posao radis? zanima me sta se tice tih komplikacija :)
vidim da ima dosta novih cura otkako sam se javila, zao mi je zbog vaseg gubitka,drzite se i niste same! :)
MBM, koja je situacija kod tebe?
Hvala ti! Osjećam se super. Imam ogroman strag zbog prethodnog spontanog. Ali inače je sve super. I dalje nemam neke posebne simptome osim umora, blage vrtoglavice i glavobolje, sve u svemu potpuno isti simptomi kao prethodna t.
Inače radim od kuće tako da nema stresa nekog i napora pa sam barem što se toga tiče mirna 😊
Super za pretrage da se više ne zamaras oko toga, sad kove pobjede
Lion32 hvala ti puno🥰🥰🥰
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Ja sam imala kiretažu i nakon nje jedno 15ak dana krvarenja i beth koja je polako padala pa stvarno ne znam što da ti kažem. Menstruacija mi je došla skoro nakon 2 mjeseca i trajala je 2 i po dana. Možda da nazoveš gin i pitaš, to što se živciramo i kopamo po internetu ne pomaže sigurno ciklusu i hormonima 😔 jesi pitala kad si bila na uzv kad bi mogla očekivati menstruaciju?
Sutra imam termin pa se nadam da ću znati vise. Cula sam se I sa ginekologom samo govori da prva menstruacija moze biti cudna, vidjet cemo sta ce biti. Na uzv sam bila 2 sedmice poslije pobacaja, endometrij je bio trolinijski 8mm, pred ovulaciju I 7 dana poslije pocelo je to smedje I krv..
Sortiraj odgovore
Najstariji