Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sladja166
    07. Ožujak 2023. 17:56

Pozdrav cure, 
    Koje ste sve pretrage radile nakon spontanog? 
    Imala sam dva spontana, jedan u travnju prošle godine i jedan u veljači. Bila sam na pregledu kod ginekologa, sve se samo očistilo te mi je dala preporuku što da se odradi od pretraga, ali me zanima je li još nešto potrebno. Ispisaću što mi je sve dala, nazivi su na engleskom jer ne živim trenutno u Hrvatskoj. FBC iron fertinin, TSH anti tpo, prolactin, 21 cd progesteron, CTD screen. Ako netko ima još prijedloga za pretrage slobodno napišite, svakako ću i ovo sve odraditi privatno. Hvala unaprijed i svu sreću vam želim ❤

PiaBuu
    07. Ožujak 2023. 19:09

Pozdrav Sladja, pretrage koje ti je dala su hormoni,ja sam odradila kariogram, trombofiliju,b12,folat,vit D,ove sve gore sta si napisala, briseve.. i mozak mi trokira, ovo su ti najbitnije pretrage :) 
    zao mi je zbog tvog gubitka, i ja sam isto prosla dva spontana.... i sve ove nalaze mozes dobiti od svoje doktorice tako da ne trebas placati privatno,drzi se i pisi nam za bilo sta!

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

PiaBuu
    07. Ožujak 2023. 19:10

Lana, dali radis sve normalno? i jel imas mucnine kakve? 

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

• Sladja166
    07. Ožujak 2023. 19:32

PiaBuu

Pozdrav Sladja, pretrage koje ti je dala su hormoni,ja sam odradila kariogram, trombofiliju,b12,folat,vit D,ove sve gore sta si napisala, briseve.. i mozak mi trokira, ovo su ti najbitnije pretrage :)
    zao mi je zbog tvog gubitka, i ja sam isto prosla dva spontana…. i sve ove nalaze mozes dobiti od svoje doktorice tako da ne trebas placati privatno,drzi se i pisi nam za bilo sta!

Hvala puno ❤️

Lana99
    07. Ožujak 2023. 20:34

PiaBuu

Lana, dali radis sve normalno? i jel imas mucnine kakve?

Radim jer radim od kuće pa nemam brige. Što se tiče mučnina nemam ih, samo mi se užasno podriguje nakon neke hrane i imam povremeno neke želje, jako puno voća me traži🙂

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Ella..
    07. Ožujak 2023. 20:36

Lana99

Ella..

Lana,što je s tobom? Jel sve ok?
    Kada imaš pregled?
    Za sada je🤞
    15.3.
    Sada sam 6+6 i nema nekih posebnih simptoma osim što osjećam širenje maternice i povremene neke želje za hranom. Nadam se da će sve biti uredu na pregledu
    Ostale cure, molim za Vas i dočekati ćete svoje čudo. Znate i same koliko sam ja bila potonula, očajna ali istovremeno sam vjerovala u sebe i da će sve biti uredu..mora biti, samo netko ima trnovitiji put nažalost😪
    Bog je uz nas❣️

Super, hvala Bogu, neka tako I ostane 😊
    Javi nam kada obavis pregled 

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Lana99
    07. Ožujak 2023. 20:55

Ella..

Super, hvala Bogu, neka tako I ostane 😊
    Javi nam kada obavis pregled

Hoću, nadam se da je sve okej i nadam se uskoro još pozitivnih i lijepih vijesti na ovoj temi💝
    Definitivno probajte s maca prahom ako niste do sada🤞 jer meni je 99% to pomoglo jer sam prvi mjesec to koristila i ostala trudna, a prije toga nisam uopće imala m kako treba itd😖  7 mjeseci nam je trebalo, a mladi smo i sve je uredu što se tiče nekih osnovnih stvari tako da nemojte posustajati❤

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

• tina89
    11. Ožujak 2023. 03:33

Pozdrav svima. Prvi put pišem pa ću od početka.
    Posljednja M mi je bila 20.01., što bi po izračunu bilo da sam trudna 7 tj. No, prije 2 dana su počela krvarenja, prvo smeđe, pa danas svoježe crvena krv sa malo ugrušaka. Zvala odmah ginekologa (prvi pregled sam trebala napravit tek 16.03), prepisao mi je duphaston 3x1, počela sam odmah piti, i naveče su bolovi i grčevi počeli sve jače, jako intenzivno da bi ni nakon 3 sata, završilo jacim krvarenjem i izbacivanjem ploda :( kako se to dogodilo bolovi su blago, bez grčeva, i krvarenja skoro da nikakvog ni nema, skroz malo samo kod brisanja. Moje pitanje za vas je, ako može savjet, da li bi ja (s obzirom da je vikend) trebala se javiti odmah na hitnu ili samo ako mi se pogorša? Osjećam se ok, u ponedjeljak idem na pregled kod gin. Nemam pojma šta da radim. Svaki savjet dobro došao. Hvala

• anny35
    11. Ožujak 2023. 20:40

tina89

Posljednja M mi je bila 20.01., što bi po izračunu bilo da sam trudna 7 tj. No, prije 2 dana su počela krvarenja, prvo smeđe, pa danas svoježe crvena krv sa malo ugrušaka. Zvala odmah ginekologa (prvi pregled sam trebala napravit tek 16.03), prepisao mi je duphaston 3x1, počela sam odmah piti, i naveče su bolovi i grčevi počeli sve jače, jako intenzivno da bi ni nakon 3 sata, završilo jacim krvarenjem i izbacivanjem ploda :( kako se to dogodilo bolovi su blago, bez grčeva, i krvarenja skoro da nikakvog ni nema, skroz malo samo kod brisanja. Moje pitanje za vas je, ako može savjet, da li bi ja (s obzirom da je vikend) trebala se javiti odmah na hitnu ili samo ako mi se pogorša? Osjećam se ok, u ponedjeljak idem na pregled kod gin. Nemam pojma šta da radim. Svaki savjet dobro došao. Hvala

Sto si napravila na kraju? Ako mislis da je sve izaslo ja ne bi isla, al to iskljucivo zbog neprijatnosti koje sam na hitnoj dozivjela od stane doktora i sestara... Ako je tamo gdje zivis stanje na hitnoj ok mozda bi bilo dobro da odes

• antonia123
    11. Ožujak 2023. 21:24

tina89

Kako god ss ti osjecas tako napravi. 
    Ja bi cekala pobedjeljak, ako si sigurna da je doslo do izbacivanja ploda(jako mi je zao ako je) a ako se lose osjecas i imas potrebu da te ipak dr. Pregleda na hitnoj, odi da se umiris... 
    javi sto si napravila? I kako se osjecas? 

2020 👶💙
    03/2023 💔10tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.