Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Donna2022
    21. Veljača 2023. 09:21

Marko1811

Lana99

Marko1811Ja sam ih pila zbog izostanka m, 2 dnevno. Nakon par dana od uzimanja mi se jako spavalo, nisam mogla funkcionirati i otežano disanje. Čim sam prestala bilo je bolje tako da je sigurno od njega
    Zanimljivo! Ja sam od njega kao stalno gladna. Možda umišljam. Ne planiram ga idući ciklus uzimati kako god jer sam odustala od svih dodataka i sl, Nek bude kako bude.
    I kad ti je nakon njega stigla menstruacija?ili ga nisi tako dugo uzimala?Sto se tiče osjećaja, najgore mi je nekako ujutro. Ogromna praznina u meni. Najradije se ne bih probudila ujutro. Kako dan krene tako sam bolje. Razaraju me misli sto bi bilo, kako bi bilo, molim Boga da ne prisustvujem nekoj objavi trudnoce i tako.. borba. Zapravo najviše od svega me i dalje muci sto to dijete nisam donijela doma, pa makar u urnici ili ne znam. Glupo ali ta pomisao me ubija. Imam sličicu s ultrazvuka gdje je već pravi moj veliki beban, i to mi je sve. Svaki dan ju pogledam.
    Naprijed me gura nada da ću možda ipak jednom jos iskusiti miris svoje bebice, ali za svaku dodatnu akciju, u smislu lijekova, praćenja, tempiranja, nemam snage. Bas nemam, a možda bih trebala imati jer i godine mi ne idu u korist..
    kako god.. imam produljeno menstruacijsko krvarenje koje traje do sredine ciklusa i to vjerojatno ometa začeće. To moram srediti bez obzira na sve, jer nije normalno. I muci me sto je u pitanju jer hormoni su uredni, sve ok. Od kud to dolazi ne znam, idem nakon ciklusa po jos jedno mišljenje pa ako treba i po jos jedno..

Marko jako je tesko citati tvoje rijeci jer sve suosjecamo, ali prvo sto mi upadne u oko je ova recenica na dnu tvog potpisa- “Nema predaje”. I to nam svima treba biti mantra!
     Nedavno je kolegica s posla objavila da je trudna, nakon prvog onog osjecaja kojeg sve imamo kada cujemo takvu vijest u okolini- hladan nalet vrucine i “knedle” u grlu prvi put sam pomislila i obratno- ajme konacno, daje mi nadu, primjer je da nikada ne treba odustati. Curi je to 4. trudnoca, nakon 3 missed, nikad nije niti pomislila odustati i sada je negdje na pola puta..
    Mi smo primjer onoga “kroz trnje do zvijezda”, sigurna sam da cemo uz Bozju pomoc doci do svog cilja, bebice koju toliko sve zelimo. Ja sam takodjer tvojih godina, tako da mi iste brige prolaze kroz glavu ali tjesim se da je medicina danas napredovala, iako se bioloski sat zene nije promjenio, ali ako ne bude islo prirodno ima opcija.. 
    Bit ce to sve dobro, mora🙏🙏

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

• ruža_a
    21. Veljača 2023. 13:41

Meni nisu uspjeli ništa konkretno vidjeti, te sam naručena za nekih 15ak dana kada bih trebala čuti otkucaje.
    Ulili su mi toliku brigu, da ne znam šta da radim.
    Osim smeđeg iscjetka, meni je počela voda da izlazi povremeno, ne znam o čemu se radi.Da li je neka žena imala nešto slično.Nikako da se smirim.Također stomak je toliko naduven, da se mogu uporedit sa nekim ko je mozda 5.mjesec.
    Svaki savjet je dobro došao.

• freyaa
    21. Veljača 2023. 23:06

Cure opet ja 🤷‍♀️.. Prosli pon sam bila na uzv, 15 dana od medikamentoznog pobacaja, sve je bilo cisto, endometrij 8mm, trolinijski.. Kako sam vec ranije pisala imala sam nakon krvarenje, smedji iscjedak, koji je skroz nestao na dva dana I onda opet od jucer ali tamno smedji sa malo krvi, danas cak malo vise krvi, da li je moguce da je to menstruacija.. nekako mi nije obilno kako sam mislila da ce biti.. cak dosta oskudno

• Marko1811
    22. Veljača 2023. 10:27

freyaa

Cure opet ja 🤷‍♀️.. Prosli pon sam bila na uzv, 15 dana od medikamentoznog pobacaja, sve je bilo cisto, endometrij 8mm, trolinijski.. Kako sam vec ranije pisala imala sam nakon krvarenje, smedji iscjedak, koji je skroz nestao na dva dana I onda opet od jucer ali tamno smedji sa malo krvi, danas cak malo vise krvi, da li je moguce da je to menstruacija.. nekako mi nije obilno kako sam mislila da ce biti.. cak dosta oskudno

Vjerojatno je menstruacija ako je pred 15 dana ulovljena ovulacija na uzv. Taman onda paše. A ta prva menstruacija nakon pobačaja zna biti svakakva. Ne zamaraj se previše a vjerojatno će ti sutra već krenuti normalno..

👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
    Bože svrati pogled na mene…

• freyaa
    22. Veljača 2023. 15:25

Marko1811

freyaa

Vjerojatno je menstruacija ako je pred 15 dana ulovljena ovulacija na uzv. Taman onda paše. A ta prva menstruacija nakon pobačaja zna biti svakakva. Ne zamaraj se previše a vjerojatno će ti sutra već krenuti normalno..

Ne, mozda nisam dobro napisala, 15 dana je bilo od pobacaja kad sam imala uzv.. A znaci 22 dan mi je pocelo ovo, mislim da jeste menstruacija jer je danas krv, ali kontam zar nije prerano.. U bolnici su mi rekli za 4 do 6 sedmica da ce doci.. Privatno na UZV je rekao samo da je dobro sve I za endometrij da je 8mm trolinijski, ali zar ne bi trebalo proci ako je bila ovulacija barem jos 12 dana, pojma nemam.. ali barem sl sedmice pocinjem sa pretragama.. 

Lana99
    23. Veljača 2023. 06:55

Cure zasluzujete prve znati, trudna sam....ruke su mi znojave i drhtim nmg duzu poruku

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Lana99
    23. Veljača 2023. 07:27

https://ibb.co/Kzj6Mdt valjda je to to sad.
    Ovi je osušen test ali crtica se odmah pojavila plus test je osjetljivosti 25😊
    Ponavljam sutra isti taj da vidim, inače to je onaj najjeftiniji iz milera po 2e

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Lana99
    23. Veljača 2023. 07:42

Ja i dalje ležim i razmišljam, bojim se veseliti, jako se bojim.. prvi puta sam bila toliko sretna, plakala sam od sreće jednostavno. A sada, nikakve emocije, ništa..😞

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

• anny35
    23. Veljača 2023. 08:12

Lana99

Ja i dalje ležim i razmišljam, bojim se veseliti, jako se bojim.. prvi puta sam bila toliko sretna, plakala sam od sreće jednostavno. A sada, nikakve emocije, ništa..😞

Ajme super Lana 🤗🤗🤗 zelim ti sve najbolje ❤ razumijem te totalno, nema opuštanja za nas dok ne dobijemo bebu nažalost koliko god se mi trudili "misliti pozitivno". Najbolje bi bilo da nas netko probudi za 9 mjeseci...
    Koliko ti sad kasni zaboravila sam? Ovi svi prije bili negativni... vidis svasta. Koje testove si prije koristila? Ja sam radila sad test clearblue 5 dana pred m jer sam imala svakakve simptome i bila uvjerena to je to, al nista.

Lana99
    23. Veljača 2023. 08:24

Hvala ti🥰🥰🥰
    Ja sam isto bila uvjerena, ta neka intuicija..
    Po kalendaru je trebala doći 12.2.  i napravila sam test u srijedu, 2 dana kasnilo. Uzela sam neki gravignost mini jer on ne baca sjene i ništa nije bilo. I u prošli   četvrtak mene nešto probada u maternici i ja sigurna dobit ću, svaki čas trčim na wc sigurna da sam dobila. Ali opet intuicija ne da mira jer me ne boli tako prije m, nikad nisam imala bolne.Jučer tako bezveze u gradu ma aj još jedan najjeftiniji uzmem i ne bacam novce, doći će m. Kupila sam iz milera neki njihove marke i napravila i eto plus😊

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.