Draga Antonija, zao mi je sto si u ovoj nesretnoj situaciji..
Tableta je manje invazivna od kiretaze. Pretpostavljam da će ti to prvo i ponuditi. Ja osobno nisam mogla tabletu uzeti, mučilo me ako sto ostane pa mi kiretaža ne gine, a tableta ima svoj specifičan proces jel..
Svakako ako nisi za tabletu možeš zahtjevan vakumsku aspiraciju, po meni zahvalna metoda, brz oporavak, odmah gotovo. Ja sam privatno išla na vakum i stvarno sve ok ..Hvala puno na odgovoru, gdje ste privatno radili i koja je cijena, ako mogu znati?
Da li se to moze zahtjevati u bolnici, stvarno nisam upucena uopce.
Imala sam jednu trudnocu, skolsku i sad sam totalno zbunjena…
U bolnici možeš tražiti kiretazu, kažeš da ne možeš psihički prolaziti medikamentozni pobačaj.. no nisam sigurna jel po bolnicama klasična kiretaža ili vakum, možda netko zna bolje.. vakum je poštedniji od klasične kiretaze. Meni su rekli 3 ciklusa pocekati, ali kao sto Loza kaže ovisi od doktora do doktora.
Radila sam u poliklinici Podobnik, za cijenu ne znam točno bas jer sam bila u kaosu ali cca 400 € /3000kn mislim da je bilo . Pozitivno iskustvo u negativnoj situaciji. Preporučujem.
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Puno hvala svima na detaljnim odgovorima i trudu.
Doktorica kod koje idem privatno radi u Vinogradskoj, sljedeci tjedan ako ne prokrvarim cemo se dogovorit kako cemo to rjesit,nadam se da cu moci vakum traziti, i svakako cu nazvati Podobnik.
Javim se kad zavrsim sa svim, Nadam se da cu prokrvarit jer zadnjih 5 dana nemam vise nikakve simptome koje sam imala do sada... ❤️❤️
2020 👶💙
03/2023 💔10tt
Hvala puno cure❤
Nadam se da će ovaj puta sve biti kako treba..
Htjela sam vam reći da sam ja ovaj mjesec koristila maca prah po prvi puta i da sam ostala trudna..
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
https://ibb.co/Kzj6Mdt valjda je to to sad.
Ovi je osušen test ali crtica se odmah pojavila plus test je osjetljivosti 25😊
Ponavljam sutra isti taj da vidim, inače to je onaj najjeftiniji iz milera po 2e
Cestitam i sretnoooo...nek je skolska i dosadna🥰
Normalno je da te strah i da te prati u trudnoci,al nestane cim primis svoje zlato 🤗
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Cure koje pokusavate ostat trudne, a ne ide... pokusajte s lh trakicama. Nama je iz prve uspjelo nakon spontanog🤞
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Lana99 draga moja iskrene cestitke od srca, bas sam sretna zbog tebe i saljem ti puno pozitivnih vibrica !
Antonia123 jako mi je zao zbog gubitka … Ja sam na zalost probala sve, od kiretaze u opcoj anesteziji, preko kiretaze na zivo, pa tablete i na kraju vakum. Vakum mi je bio najmanje traumatican. Zadnju T sam sama prokrvarila nakon cca 1. tjedna od kada su rekli da nema otkucaja, no ipak su mi dali tablete da se sto prije zavrsi i na kraju sam isla na vakum jer je bilo ostalo. Puno srece ti zelim.
Ja sam se cure malo povukla, ali citam. Tesko mi je u zadnje vrijeme jer mi se opet javila jaka zelja da pokusamo ponovno, onda se sjetim da me tijelo iznevjerilo vec 3 puta, da ja nikada necu bit obicna trudnica, ali se jos nekako nadam da cu uspjet i to me drzi. Uh kakve li su ovo emocije, koliko su samo teske … Gdje god da se okrenem same mame i djeca, sve moje prije imaju djecu, a ja sam jos na istom mjestu, zapela u vremenu. 6 godina borbe bez pomaka. Ali vjerujem u Boga i njegovo vrijeme. Mislim na vas ❤️
👩🏻🦱 29
🧔🏻♂️ 30
👼🏻 2017. 8 tt
👼🏻 2018. 22tt
👼🏻 2021. 11tt
💊 Euthyrox, Vitamin D3, Metafolin, Myo-Inositol
📋 Hipo, PCOS, IR, MTHFR, PAI-1 4G/4G
Lana99draga moja iskrene cestitke od srca, bas sam sretna zbog tebe i saljem ti puno pozitivnih vibrica !
Antonia123jako mi je zao zbog gubitka … Ja sam na zalost probala sve, od kiretaze u opcoj anesteziji, preko kiretaze na zivo, pa tablete i na kraju vakum. Vakum mi je bio najmanje traumatican. Zadnju T sam sama prokrvarila nakon cca 1. tjedna od kada su rekli da nema otkucaja, no ipak su mi dali tablete da se sto prije zavrsi i na kraju sam isla na vakum jer je bilo ostalo. Puno srece ti zelim.
Ja sam se cure malo povukla, ali citam. Tesko mi je u zadnje vrijeme jer mi se opet javila jaka zelja da pokusamo ponovno, onda se sjetim da me tijelo iznevjerilo vec 3 puta, da ja nikada necu bit obicna trudnica, ali se jos nekako nadam da cu uspjet i to me drzi. Uh kakve li su ovo emocije, koliko su samo teske … Gdje god da se okrenem same mame i djeca, sve moje prije imaju djecu, a ja sam jos na istom mjestu, zapela u vremenu. 6 godina borbe bez pomaka. Ali vjerujem u Boga i njegovo vrijeme. Mislim na vas ❤️
Draga Angelmama, jako mi je zao sto si sve to morala proci, i nadam se da ce Ti Bog dati da postanes mama brzo 🙏🏻❤️
Hvala puno na odgovoru i nadam se da cu moci zatraziti vakum, ako do tad ne prokrvarim.
2020 👶💙
03/2023 💔10tt
AngelMama hvala puno, sigurna sam da ćemo se sve uskoro družiti na veselim temama❤
Kk1109 da jako me strah, čak se suzdržavam da ne razmišljam uopće o tome da sam trudna. Ponasam se najnormalnije i ne mogu se uopće radovati i osjećam se loše zbog toga😔Antonia123 jako mi je žao što si to prošla, najgora bol..💔
Drži se, sve će biti u redu. Iskreno se nadam da ćeš prokrvariti i da ćeš izbjeći dodatnu bol. Jesi li možda počela malo smeđariti? Jaa sam tako 2, 3 dana prije nego li je krenulo krvarenje Sad tek uspijevam iščitati sve što ste pisale, Marko1811 nema odustajanja. Samo vjera i nada i sve će biti u redu.🥰🥰🥰
Ostalim curama jaaaako preporučam maca prah za regulaciju hormona jer sigurno je to što je meni pridonijelo novoj trudnoći. 6 mjeseci nisam imala normalne menstruacije i jmala sam nekakve iscjetke u vrijeme m, a samim time vjerojatno ni ovulacije jer smo sve pokušavali i nije se događalo. Poslije menstruacije u 1.mj sam počela koristiti macu i jako mi je godila i za umor i snagu i mislim da je jako pridonijela začeću
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Lana, cestitam i zelim ti sto mirniju trudnocu... misli pozitivno 🙏🏻
Ma nisam pocela ni smedariti, sve se nadam kad idem na wc da cu nesto vidjeti nalik na crvenu smedu bilo koju boju... ali nista....ma samo da to vec rjesim i ne mislim o tome, pa na bilo koji nacin.
2020 👶💙
03/2023 💔10tt
Cure koje pokusavate ostat trudne, a ne ide… pokusajte s lh trakicama. Nama je iz prve uspjelo nakon spontanog🤞
Pliz mi malo napisi kada si ih počela koristiti koji dc? Ja sam ih ovaj ciklus koristila od 12.dc sve do 20.dc, nijednom nisu bile pozitivne, a ultrazvukom je dokazana ovulacija 16.dc. Nekoć davno sam također kupila trakice, isto nikad pozitivne bile i taj mjesec sam bila trudna a po trakicama nikad ovulacije. AngelMama, nisi sama u svojoj muci.. Ovo sto kažeš sve prijateljice imaju djecu.. nemoj tako gledati.. evo ja prva, rekao bi čovjek lako njoj ona ima dvoje djece, a ja se iznutra raspadam ali doslovno raspadam, možda i vise nego netko tko nema djecu. Možda bas neka od tih prijateljica u tišini pati kao i ti. Sve u svemu, žalosno je sto se to sve danas “skriva” i sto nismo suosjećajni.. ja isto skrivam od svih svoje osjećaje, život mi na van izgleda savršeno, a ja se iznutra raspadam od boli i brige. S par ljudi koji su znali za trudnoću kad započnem temu o tome, povuku se, ne žele razgovarat o tome, ili nabace komentar koji me još vise slomi.. evo danas sam bas počela pričati o tome kako mi je teško, dobila sam kometar; a zamisli kako je tek xy ona je izgubila sina od 10g. Doslovno sam se osjećala posramljeno. Lana dan po dan, odmaraj, čitaj nešto nevezano, raduj se.. biti će sve dobro, ja sam sigurna!
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Sortiraj odgovore
Najstariji