Hvala ti🥰🥰🥰
Ja sam isto bila uvjerena, ta neka intuicija..
Po kalendaru je trebala doći 12.2. i napravila sam test u srijedu, 2 dana kasnilo. Uzela sam neki gravignost mini jer on ne baca sjene i ništa nije bilo. I u prošli četvrtak mene nešto probada u maternici i ja sigurna dobit ću, svaki čas trčim na wc sigurna da sam dobila. Ali opet intuicija ne da mira jer me ne boli tako prije m, nikad nisam imala bolne.Jučer tako bezveze u gradu ma aj još jedan najjeftiniji uzmem i ne bacam novce, doći će m. Kupila sam iz milera neki njihove marke i napravila i eto plus😊
Cestitam, neka je sa srecom 🥰🥰
Cure zasluzujete prve znati, trudna sam….ruke su mi znojave i drhtim nmg duzu poruku
Lana cestitkee!! Eto ipak “splasnute grudi” nisu signalizirale mengu, to je dobro znati😉
Sretno i opusteno (znam da je to lakse reci nego napraviti ali probaj..)
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Lana!!!!!!!!! Ma toooooooo!!! Hrabro dalje, makni se s ove teme sto prije!
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Pozdrav svima, prije tjedan dana sam bila na pregledu, plod se vidi otkucaja nema, uzv prikazuje 5+5 trudnocu, po racunanju zadnje M je 9+0.
Doktorica mi je rekla ukoliko ne prokrvarim sama, da ce mi dati tabletu, ili ce me ocistiti.
Mene zanima, ako je itko imao slicno, nakon koliko ste prokrvarile od ploda bez otkucaja i sto bi mi preporucile tabletu ili kiretazu? Hvala svima ❤️
2020 👶💙
03/2023 💔10tt
Draga Lana cestitam od srca, zelim ti divnu trudnocu i divnu bebu. Neka je sa srecom.❤️
👱♀️34
🧑33, 4 biokemijske, missed ab 6+5(tablete i kiretaza), homozigot pai 1 4g/4g (dobila heparin), hipertenzija (preklopljena renalna arterija), hashimoto
Pozdrav svima, prije tjedan dana sam bila na pregledu, plod se vidi otkucaja nema, uzv prikazuje 5+5 trudnocu, po racunanju zadnje M je 9+0.
Doktorica mi je rekla ukoliko ne prokrvarim sama, da ce mi dati tabletu, ili ce me ocistiti.
Mene zanima, ako je itko imao slicno, nakon koliko ste prokrvarile od ploda bez otkucaja i sto bi mi preporucile tabletu ili kiretazu?Hvala svima ❤️
Draga Antonija, zao mi je sto si u ovoj nesretnoj situaciji..
Tableta je manje invazivna od kiretaze. Pretpostavljam da će ti to prvo i ponuditi. Ja osobno nisam mogla tabletu uzeti, mučilo me ako sto ostane pa mi kiretaža ne gine, a tableta ima svoj specifičan proces jel..
Svakako ako nisi za tabletu možeš zahtjevan vakumsku aspiraciju, po meni zahvalna metoda, brz oporavak, odmah gotovo. Ja sam privatno išla na vakum i stvarno sve ok ..
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Draga Antonija, zao mi je sto si u ovoj nesretnoj situaciji..
Tableta je manje invazivna od kiretaze. Pretpostavljam da će ti to prvo i ponuditi. Ja osobno nisam mogla tabletu uzeti, mučilo me ako sto ostane pa mi kiretaža ne gine, a tableta ima svoj specifičan proces jel..
Svakako ako nisi za tabletu možeš zahtjevan vakumsku aspiraciju, po meni zahvalna metoda, brz oporavak, odmah gotovo. Ja sam privatno išla na vakum i stvarno sve ok ..
Hvala puno na odgovoru, gdje ste privatno radili i koja je cijena, ako mogu znati?
Da li se to moze zahtjevati u bolnici, stvarno nisam upucena uopce.
Imala sam jednu trudnocu, skolsku i sad sam totalno zbunjena...
2020 👶💙
03/2023 💔10tt
I da li nakon vamumske treba raditi pauzu od nekoliko mjeseci za drugu trudnocu?
2020 👶💙
03/2023 💔10tt
Lana od srca ti čestitam, nek je mirna i uredna!
Antonia žao mi je zbog tvog gubitka 😥💔 što se tiče pauze do sljedeće trudnoće, msm da to baš ovisi od situacije do situacije i od gina do gina. Npr ja sam u 16tt imala i kiretažu, pa mi je gin rekao odmah nakon prve menstruacije da sam spremna fizički za novu trudnoću. Odmah sam i ostala trudna.
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Mene zanima, ako je itko imao slicno, nakon koliko ste prokrvarile od ploda bez otkucaja i sto bi mi preporucile tabletu ili kiretazu?Hvala svima ❤️
Draga Antonia, ja sam prije ne punih mjesec dana imala medikamentozni pobacaj u 9 tjednu, bebi je srce prestalo da kuca negdje sa 8+5.. Obzirom da je relativno velika beba bila mislili smo da ce teže ici. Medjutim sve je sa tabletama zavrseno. Odmah taj dan nakon uzv sam dobila jednu tabletu, nakon 2 dana sam došla ujutro u bolnicu i dobila sam dvije tablete, bolovi su bili, ja koja ne podnosim bol sam izdrzala, cak mi je bilo manje bolno u odnosu na hsg.. Nakon 6 sati od prvih tableta ide uzv, meni je i dalje ostalo malo pa su mi dali jos jednu tabletu i nakon 3 sata ponovo uzv, gdje je skoro sve bilo cisto, ali su za svaki slucaj odlučili da uzmem jos jednu tabletu i da idem kuci.. Krvarenje nije bilo obilno ali su ugrusci bili prisutni, nakon 10 dan krvarenje je stalo ali je bio prisutan smedji sekret. Kontrola nakon 2 sedmice, sve je bilo ok. Iako je boljelo, sad da opet moram prije bih tablete uzela nego kiretazu, ali naravno svi smo različiti nekome je mnogo gore bilo nego meni. Sl sedmice imam ponovo uzv nakon menstruacije pa se nadam da ce I tu sve biti ok pa da ponovo pokušamo, takodjer sl sedmice radim i papu I briseve..
Sortiraj odgovore
Najstariji