Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Donna2022
    05. Ožujak 2023. 11:19

Drage cure, mozda ja “kasno palim” pa vi to vec znate, ali neki dan sam na grupi Lovci na ovulacije od jedne cure saznala za aplikaciju Premom na kojoj pomocu aplikacije prati peak na LH trakicama, pa ako koja ne zna- probajte😉 
    Stavljam i sliku da vidite kako izgleda, ovo su moje trakice, zadnja od jutros, vidi se da tamni postepeno.
    https://ibb.co/FKqRfyR
    Sretnoo🍀

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

• antonia123
    05. Ožujak 2023. 18:23

Cure evo mene opet, jucer sam 5 sati imala jake bolove i krvarila sa ugruscima... i nakon toga se smirilo, jutros opet bas jaki bolovi(leda,prepone,trbuh)opet ugrusci jedan odlazak na wc, nikad tako M nije bolila, niti imam bolne M, ovo je bilo uzas. I nakon toga nista, samo krv(bez ugrusaka). Sad me leda bole samo i slabo krvarim. 
    Nadam se da se ocistilo, vidit cu na pregledu. 
    Valjda je to tako normalno... 

2020 👶💙
    03/2023 💔10tt

Donna2022
    05. Ožujak 2023. 21:33

antonia123

Cure evo mene opet, jucer sam 5 sati imala jake bolove i krvarila sa ugruscima… i nakon toga se smirilo, jutros opet bas jaki bolovi(leda,prepone,trbuh)opet ugrusci jedan odlazak na wc, nikad tako M nije bolila, niti imam bolne M, ovo je bilo uzas. I nakon toga nista, samo krv(bez ugrusaka). Sad me leda bole samo i slabo krvarim.
    Nadam se da se ocistilo, vidit cu na pregledu.
    Valjda je to tako normalno…

Draga Antonia, nazalost to je normalno🙁 ja sam prvo krenula smedjariti, pa se postepeno pojacavalo dok nije krenulo strasno obilno i bolno, komadi su ispadali u wc doslovno.. nakon tablete je isto tako bilo (na hitnoj sam dobila pelenu jer ulosci nisu mogli zadrzati, onda znas koja je kolicina bila..) i kad se sve ocistilo narednih 10 dana sam krvarila kao npr 4. dan menge, ne jako obilno, i postepeno se smanjivalo opet do smedjeg. Ali dok se nisam iscistila je stvarno bilo grozno, kazu zene koje su prosle porod i to da je bol slicnog intenziteta.. svakako si uzmi nesto za bolove, meni su dali brugen od 800 mg u bolnici.. 
    uff ne ponovilo se🙏

👩 33
    👨35
    6/2023➕🌈❤️🙏

• antonia123
    05. Ožujak 2023. 23:22

Hvala Dona na odgovoru,i zao mi je sto si to isto morala proci...
    2 dana sam prva isto tako smedarila i krvarila tek toliko, a onda,Bas tako komadi su ispadali, 4 h na wcu provela jer sam vidjdla da to ulozak nemoze upiti... a bolovi pila sam 1.dan ketonal, a danas brufene, jer mislim da bi ye srusila da nisam...takva bol u ledima, nesto sto si uopce nemogu sad docarati koliko me bolilo...nadam se da je to to sada, i da je sve izaslo... Bas tako ne ponovilo se 🙏🏻❤️ 

2020 👶💙
    03/2023 💔10tt

Donna2022
    06. Ožujak 2023. 11:02

antonia123

Hvala Dona na odgovoru,i zao mi je sto si to isto morala proci…
    2 dana sam prva isto tako smedarila i krvarila tek toliko, a onda,Bas tako komadi su ispadali, 4 h na wcu provela jer sam vidjdla da to ulozak nemoze upiti… a bolovi pila sam 1.dan ketonal, a danas brufene, jer mislim da bi ye srusila da nisam…takva bol u ledima, nesto sto si uopce nemogu sad docarati koliko me bolilo…nadam se da je to to sada, i da je sve izaslo… Bas tako ne ponovilo se 🙏🏻❤️

Da, tako je i meni bilo, bas bolovi kao da du trudovi. Isto ledja.. kad je sve izaslo se smirilo tako da sam sigurna da si najgore prosla. Nisam vidjela ranije na tvojim
    Postovima, koliko dugo si bila trudna? Savjet- stavi u potpis da znamo kada pises da te ne moramo pitati..
    Mi zene smo stvarno lavice sta sve u zivotu prodjemo🙁
    Daj Boze da se uskoro prebacimo na vedrije teme❤️🙏

👩 33
    👨35
    6/2023➕🌈❤️🙏

• antonia123
    06. Ožujak 2023. 12:34

Isto se nadam da je najgore proslo jer me ne boli vise nista... rodila sam, ali na carski pa nisam dozivjela nikad trudove... bila sam 10 tjedana trudna. Iako je uzv na pregledu 8thedna , prikazao da je trudnoca 5+5.  
    Valjda je tako trebalo biti. Hocu napisat cu. 
    Nadam se sto prije, jer citati o ovome je tesko s kamoli proci to... 

2020 👶💙
    03/2023 💔10tt

Ella..
    06. Ožujak 2023. 21:23

Lana, što je s tobom? Jel sve ok? 
    Kada imaš pregled?

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Donna2022
    06. Ožujak 2023. 22:07

Cure koje imate povisen TSH, jedno pitanje. Nakon missed ab ustanovljen mi je TSH 3,6. Dobila sam terapiju Euthyrox 25 pa obzirom da je sporo padao mi je povecan na 50 svaki drugi dan. Zadnji nalaz je bio 2,5. Danas nakon znaci povecane doze mi je dosao nalaz 3,4 sto me jako iznenadilo, ocekivala sam ispod 2 a kad ono porast. Ima li koja iskustva? Sutra cu zvati endokrinologicu, ocekujem da ce mi povecati dozu. Bas me zabrinulo🙁

👩 33
    👨35
    6/2023➕🌈❤️🙏

Lana99
    07. Ožujak 2023. 09:11

Ella..

Lana,što je s tobom? Jel sve ok?
    Kada imaš pregled?

Za sada je🤞
    15.3.
    Sada sam 6+6 i nema nekih posebnih simptoma osim što osjećam širenje maternice i povremene neke želje za hranom. Nadam se da će sve biti uredu na pregledu
    Ostale cure, molim za Vas i dočekati ćete svoje čudo. Znate i same koliko sam ja bila potonula, očajna ali istovremeno sam vjerovala u sebe i da će sve biti uredu..mora biti, samo netko ima trnovitiji put nažalost😪
    Bog je uz nas❣️

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Lana99
    07. Ožujak 2023. 09:12

Moj tsh u ciklusu u kojem sam zatrudnila je bio 2.36

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.