Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • freyaa
    01. Ožujak 2023. 16:52

ruža_a

Pozdrav drage žene.
    Da li je neka od vas imala iskustva sa smeđim iscjetkom, prisutan je već par dana, a evo od sinoć i nekakav žuti iscjedak i stomak mi je bolan, znači uvijek nešto ima.
    U 7 sam sedmici, termin kod ginekologa je tek iduće sedmice.
    Hvala vam unaprijed.

Pozdrav, taj smedji iscjedak ne mora ništa da znaci, kod moje sestre,  rodjake bio je prisutan sve do kraja 3 mjeseca,. Medjutim kod mene je isto bio odmah od 4 nedjelje pa sve do kraja i završilo je kako je zavrsilo.. ne bih da te plasim sa ovim, ali svakako otidji sto prije kod ginekologa ili u hitnu, mozda je manjak progesterona, uključit ce ti terapiju.. 

jen_dva
    02. Ožujak 2023. 11:12

Bok, trebala bi savjet, dakle dosao mi je ovakav nalaz PHD nakon spontanog u 22tt: Chorioamniotis acuta, pneumonia bilaterales
    U oba plucna krila ploda u alveolama i bronhalnim prostorima nalaze se nakupine polimorfonukleara
    U korionskoj ploci posteljice i plodovim ovojima su guste nakupine polimorfonukleara.Cervikalni brisevi su radeni mjesec dana ranije, sve uredno. Urinokultura je dva dana prije spontanog bila sterilna, CRP 3 (na dan spontanog skocio na 30)Doktor koji mi je ocitao nalaz kaze ponoviti briseve i nadat se da ce iduci put bit bolje, sto meni zvuci nedovoljno. Jel ima tko slicno iskustvo, koje pretrage osim cervikalnih brisova ste radili?

02/2023 💔👼 22tt

• Marko1811
    02. Ožujak 2023. 17:15

jen_dva

Bok, trebala bi savjet, dakle dosao mi je ovakav nalaz PHD nakon spontanog u 22tt: Chorioamniotis acuta, pneumonia bilaterales
    U oba plucna krila ploda u alveolama i bronhalnim prostorima nalaze se nakupine polimorfonukleara
    U korionskoj ploci posteljice i plodovim ovojima su guste nakupine polimorfonukleara.Cervikalni brisevi su radeni mjesec dana ranije, sve uredno. Urinokultura je dva dana prije spontanog bila sterilna, CRP 3 (na dan spontanog skocio na 30)Doktor koji mi je ocitao nalaz kaze ponoviti briseve i nadat se da ce iduci put bit bolje, sto meni zvuci nedovoljno. Jel ima tko slicno iskustvo, koje pretrage osim cervikalnih brisova ste radili?

Uh, zao mi je… 
    Isti nalaz imam samo bez ovoga u plućima. Meni su rekli da je ta upala nastala jer je beba umrla pa se sve to “upalilo” nakon smrti u maternici jer je to kao prirodna reakcija našeg tijela. Također brisevi sterilni čitavo vrijeme i nakon. Također  sam dobila “vise sreće drugi put”..
    Ja sam napravila kontrolne briseve i nalaze na trombofiliju koji su došli uredni. Tako da ni ja ne znam točan uzrok osim pretpostavki povezanih s nekim ugruskom koji je nađen u posteljici.

👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
    Bože svrati pogled na mene…

AngelMama
    02. Ožujak 2023. 19:25

Cure hvala vam puno na podrsci, evo vec sam puno bolje, dobila sam neki ‘nalet pozitive’, konacno sam se pokrenula i tezim cilju, cekam termin u gin. pa eto ako dobijemo zeleno svijetlo, krecemo u akciju.
    Nove cure, zao mi je zbog vasih gubitaka, nadam se da cemo sve sto prije otic s ove teme.
    Vidim da se prica o krvarenju/mjesecnici nakon gubitka. Ja sam krvarila nekih 15 dana, onako srednje i prva M je bila obilnija ovaj zadnji put, nakon drugog gubitka M sam dobila tocno 40 dana nakon poroda.
    jen_dva u istom smo tjednu izgubile bebice, ja sam imala isto nekakvu upalu iako su brisevi bili sterilni, a CRP miran.  Sto se obdukcijskog nalaza tice receno mi je da je djevojcica imala krvarenja radi nerazvijenosti. Znam da ti je jako tesko, obavezno obavi sve pretrage sto mozes, mislim na tebe ❤️
    Ostale cure, kako ste ?

👩🏻‍🦱 29
    🧔🏻‍♂️ 30
    👼🏻 2017. 8 tt
    👼🏻 2018. 22tt
    👼🏻 2021. 11tt
    💊 Euthyrox, Vitamin D3, Metafolin, Myo-Inositol
    📋 Hipo, PCOS, IR, MTHFR, PAI-1 4G/4G

• antonia123
    03. Ožujak 2023. 11:50

Pozdrav svima, 
    Ja sam jucer pocela krvariti napokon, prvo smede(vodeno) pa crveno, ujutro jako malo dok sam isla na wc, i sada nista... 
    da li je to normalno za spontani da tako 'brlja' ? 

2020 👶💙
    03/2023 💔10tt

AngelMama
    03. Ožujak 2023. 12:26

antonia123

Pozdrav svima,
    Ja sam jucer pocela krvariti napokon, prvo smede(vodeno) pa crveno, ujutro jako malo dok sam isla na wc, i sada nista…

Slicno je meni bilo, prvo je pocelo smede (bio je petak), onda se pojacavalo i na kraju sam imala bolove nalik trudovima i tu je bas bilo obilno. Dosla sam u bolnicu rekli su pobacaj zapoceo, dali tabletu i negdje u ponedjeljak u 2 u noci je ispalo. 

👩🏻‍🦱 29
    🧔🏻‍♂️ 30
    👼🏻 2017. 8 tt
    👼🏻 2018. 22tt
    👼🏻 2021. 11tt
    💊 Euthyrox, Vitamin D3, Metafolin, Myo-Inositol
    📋 Hipo, PCOS, IR, MTHFR, PAI-1 4G/4G

• anny35
    03. Ožujak 2023. 18:34

antonia123

Pozdrav svima,
    Ja sam jucer pocela krvariti napokon, prvo smede(vodeno) pa crveno, ujutro jako malo dok sam isla na wc, i sada nista…

Meni je prvo bilo dosta svježe krvi. Ja na hitnu oni meni da što sam došla da mi ne mogu proglasiti neurednu trudnoću kad to nije (kao da mi je to bila namjera). Dođem doma, bolovi kao trudovi. Jedva se dovučem do telefona da nazovem muža prije nego što se onesvijestim.  Na hitnoj isti doktor, opet mi ponavlja isto. Vrate me doma jer nije neuredna trudnoća. Krvarim još tjedan dana bez prestanka (ne obilno). Dan prije kontrole kod doktorice krenu ispadati komadi iz mene. Na dan kontrole me šalje na hitnu jer misli da je mola i na kiretažu. Kad pogledam u retrospektivi mislim da sam pobacila taj dan i onda je tijelu trebalo tjedan dana da to procesuira sve. 

• anny35
    03. Ožujak 2023. 18:42

AngelMama

Cure hvala vam puno na podrsci, evo vec sam puno bolje, dobila sam neki ‘nalet pozitive’, konacno sam se pokrenula i tezim cilju, cekam termin u gin. pa eto ako dobijemo zeleno svijetlo, krecemo u akciju.
    Nove cure, zao mi je zbog vasih gubitaka, nadam se da cemo sve sto prije otic s ove teme.
    Vidim da se prica o krvarenju/mjesecnici nakon gubitka. Ja sam krvarila nekih 15 dana, onako srednje i prva M je bila obilnija ovaj zadnji put, nakon drugog gubitka M sam dobila tocno 40 dana nakon poroda.
    jen_dvau istom smo tjednu izgubile bebice, ja sam imala isto nekakvu upalu iako su brisevi bili sterilni, a CRP miran. Sto se obdukcijskog nalaza tice receno mi je da je djevojcica imala krvarenja radi nerazvijenosti. Znam da ti je jako tesko, obavezno obavi sve pretrage sto mozes, mislim na tebe ❤️
    Ostale cure, kako ste ?

AngelMama baš mi je drago zbog tebe i nadam se da će ginekolog dati pozitivne vijesti :) zaslužila si, divim se tebi i tvojoj snazi.
    Ja sam dosadna više i sama sebi, mogu mislit kako sam vama. Mene neka nenormalna tuga pere. Spojilo se sve sa stresom i na poslu. 3 dana nisam spavala, živci su mi nategnuti maksimalno i najmanje sitnice me izbacuju iz takta. Ne uživam više ni u odnosima s mužem. Strah me da ću ostati trudna pa da ću opet pobaciti, strah me da neću ostati trudna. Od psihe me prođe volja za ičim. Stalno sam bolesna, navukla sam i gljivice sad. Vježbati ne mogu jer me ukočilo. Ma kompletna koma sam. Umorna od same sebe. Nadam se da ste vi bolje 

• Marko1811
    03. Ožujak 2023. 19:45

Anny35, ajme ovo kao da sam ja pisala.. znaci isto isto. Tuga me pere na momente, rasplacem se odjednom kao kišna godina. Živci tanki, zvukovi me užasno smetaju a moji doma bas i nisu tihi..Krvarim 15 dana u ciklusu tako da mi se ni odnose ne da imati, a i znam da ništa od trudnoce kad je to tako.. opet depra..i ja sam stalno bolesna, sad u nizu bolesti imam upalu mjehura i pijem antibiotik. Vježbati ne mogu jer me strah jer krvarim stalno da ne pogoršam to..kao sto kažeš , umorna od same sebe. Čekam preglede.. odrađujem sto moram, preživljavam. Mirim se sa situacijom, pokušavam biti zahvalna na ovome sto imam, onda me presječe sto bi bilo kad bi bilo, i tako u krug. Uglavnom, kod mene nije bajno. Imam taj tračak nađe da mora ali mora doći sunce nakon kiše i mirujem i čekam ga..
    AngelMama, drago mi je da si pozitivna i nadam se da ćete uskoro u nove pokušaje i naravno pobjede, zaslužila si i dobiti ćeš!
    Lana nadam se da si dobro i da maziš trbuščić, šaljem ti puno zagrljaja!

👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
    Bože svrati pogled na mene…

• anny35
    04. Ožujak 2023. 20:21

Marko1811

Anny35, ajme ovo kao da sam ja pisala.. znaci isto isto. Tuga me pere na momente, rasplacem se odjednom kao kišna godina. Živci tanki, zvukovi me užasno smetaju a moji doma bas i nisu tihi..Krvarim 15 dana u ciklusu tako da mi se ni odnose ne da imati, a i znam da ništa od trudnoce kad je to tako.. opet depra..i ja sam stalno bolesna, sad u nizu bolesti imam upalu mjehura i pijem antibiotik. Vježbati ne mogu jer me strah jer krvarim stalno da ne pogoršam to..kao sto kažeš , umorna od same sebe. Čekam preglede.. odrađujem sto moram, preživljavam. Mirim se sa situacijom, pokušavam biti zahvalna na ovome sto imam, onda me presječe sto bi bilo kad bi bilo, i tako u krug. Uglavnom, kod mene nije bajno. Imam taj tračak nađe da mora ali mora doći sunce nakon kiše i mirujem i čekam ga..
    AngelMama,drago mi je da si pozitivna i nadam se da ćete uskoro u nove pokušaje i naravno pobjede, zaslužila si i dobiti ćeš!
    Lana nadam se da si dobro i da maziš trbuščić, šaljem ti puno zagrljaja!

Marko1811 bar se možemo jedna drugoj požaliti, ako ništa drugo. Meni bude barem malo lakše kad to sve izbacim iz sebe i kad me netko bar donekle razumije. Da se razumijemo, ne veselim se tuđoj nesreći nego mi je lakše kad podijelim bol s nekim...
    Ovaj period mi je težak jer se stvarno trudim, gutam šake vitamina i aktivne folne i hranim se zdravo, a opet sam u 3 tjedna 2 bila bolesna...
    Krenem vježbati, ukoči me ili se razbolim. Počnem radit na bebi, mislim da sam uspila i da će biti + na testu a na kraju ispadne da su "simptomi" trudnoće uranjeni pms, a probadanje u jajnicima gljivična upala. O psihičkom pritisku ostalih i "kad će beba" komentara ni neću. Imam i ja nade draga, ali se jednostavno svako malon umorim i puknem. Drzi se i ti❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.