Puno, puno hvala❤️ Malo mi je lakse kad procitam da je to “normalno”, jer su mi uvijek ciklusi dolazili u dan. Vec sam imala spontani, ali je bila kiretaza i ciklusi su se nakon toga nastavili uobicajeno pa me je zbog toga ovo sve uznemirilo.
Hvala jos jednom!
Nema na čemu!
Nadam se da sam ti pomogla svojim iskustvom. S obzirom da si 2 puta imala spontani, jesu li te slali na dodatne pretrage?
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Slali su me nakon 1. spontanog, imam dokazanu nasljednu trombofiliju. Sad sam bila pod terapijom, al nista nije pomoglo.
Lana jel stigla menga? Ja svoju očekujem uskoro. Bila sam na duphastonu do 28.dc. Koliko Brzo nakon uzimanja cca dolazi M?
Iva, zao mi je sto prolaziš ovo s****. Po stoti put pišem; nije fer!
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Lanajel stigla menga? Ja svoju očekujem uskoro. Bila sam na duphastonu do 28.dc. Koliko Brzo nakon uzimanja cca dolazi M?
Nije, opet me grudi bole na dodir, par puta me već probolo u jajniku i maternici, od četvrtka tako s vremena na vrijeme žigne. Nisam sigurna, ja sam ih morala prestati nakon nuspojava..mislim da dođe nakon par dana
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Lanajel stigla menga? Ja svoju očekujem uskoro. Bila sam na duphastonu do 28.dc. Koliko Brzo nakon uzimanja cca dolazi M?
I meni je zao svake zene koja mora to dozivjeti i prozivjeti. Srecom, nismo ni svjesne koliko smo jake💪🏻
Lana, bas me interesira, koje nuspojave si imala? Ja sam ih uzimala od 17 dc do 28. Da probamo riješit spoting pred M koji se javio zadnja dva ciklusa.
Marko1811 Ja sam ih pila zbog izostanka m, 2 dnevno. Nakon par dana od uzimanja mi se jako spavalo, nisam mogla funkcionirati i otežano disanje. Čim sam prestala bilo je bolje tako da je sigurno od njega
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Marko1811Ja sam ih pila zbog izostanka m, 2 dnevno. Nakon par dana od uzimanja mi se jako spavalo, nisam mogla funkcionirati i otežano disanje. Čim sam prestala bilo je bolje tako da je sigurno od njega
Zanimljivo! Ja sam od njega kao stalno gladna. Možda umišljam. Ne planiram ga idući ciklus uzimati kako god jer sam odustala od svih dodataka i sl, Nek bude kako bude.
I kad ti je nakon njega stigla menstruacija?ili ga nisi tako dugo uzimala?Sto se tiče osjećaja, najgore mi je nekako ujutro. Ogromna praznina u meni. Najradije se ne bih probudila ujutro. Kako dan krene tako sam bolje. Razaraju me misli sto bi bilo, kako bi bilo, molim Boga da ne prisustvujem nekoj objavi trudnoce i tako.. borba. Zapravo najviše od svega me i dalje muci sto to dijete nisam donijela doma, pa makar u urnici ili ne znam. Glupo ali ta pomisao me ubija. Imam sličicu s ultrazvuka gdje je već pravi moj veliki beban, i to mi je sve. Svaki dan ju pogledam.
Naprijed me gura nada da ću možda ipak jednom jos iskusiti miris svoje bebice, ali za svaku dodatnu akciju, u smislu lijekova, praćenja, tempiranja, nemam snage. Bas nemam, a možda bih trebala imati jer i godine mi ne idu u korist..
kako god.. imam produljeno menstruacijsko krvarenje koje traje do sredine ciklusa i to vjerojatno ometa začeće. To moram srediti bez obzira na sve, jer nije normalno. I muci me sto je u pitanju jer hormoni su uredni, sve ok. Od kud to dolazi ne znam, idem nakon ciklusa po jos jedno mišljenje pa ako treba i po jos jedno..
Cure moje, nisam se javljala neko vrijeme, trebalo mi je odmaka od teških tema. Tu sam, malo sam bolje.. moram piznati da nije prošao dan bez suza od tog kobnog 10 mjeseca kad smo se rastali. I umara me to sve. Kad bi barem postojala tableta za reprogramiranje. Ovaj mjesec smo popratili uzv ovulaciju, tempirali odnose. I ništa. To me je jako pogodilo jer sve trudnoce smo iz prve uspjeli. Tko zna sto je sada.. imam produljena krvarenja tko zna od Čega, hormoni su dobri, idem po još jedno mišljenje vezano za to jer to moram riješiti kako god.
Pomalo ali sigurno vidim da je to moj kraj. Ostat ću s vama jer mi je potrebna podrška a možda mogu i ja nekome nekad biti podrška . Snaga mi je pri kraju, pobacala sam sve vitamine i gluposti, previše mi je svega.. ovo je tako bolno i tužno .:
U potpunosti te razumijem. I ja sam pokusala nakon spontanog i ne ide. Nalazi, brisevi, krvna slika - sve uredno. Isto mi dodje dan u kojem bih bacila sve u smece i nestala. Samo da ne razmisljam, da ne osjecam i da me nema. Uzmem si dan-dva odmaka, samoce, isplacem, pomolim se, meditiram i pokusam samo disati. I onda ispocetka krenem u nove vitamine, nade i pokusaje. I ja bih voljela da postoji reset, da se zivot moze nekako promijeniti, da se to nikad nije dogodilo. Ali dogodilo se, dio je mene, tebe, nas… i moramo dalje. Dan po dan. Nema precice za tugovanje, ali moramo vjerovati da nas druga bebica ceka i da cemo je drzati u rukama. ❤️
Everything in your life started as… a thought, a wish, a hope, or a dream, either in your mind or in the mind of someone else. ✨
Sortiraj odgovore
Najstariji