Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lana99
    19. Veljača 2023. 07:29

Mene su grudi  bolile na dodir od nedjelje, jučer je bilo baš strašno. Danas odjednom sve prestalo, baš se smanjio intenzitet, skoro da ni ne osjetim uopće. Jel se dogodilo kad nekome?

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

• anny35
    19. Veljača 2023. 08:47

Lana99 meni nekad bude tako pa dobijem tokom dana il sutra menstruaciju... čini mi se da sam pročitala da ti kasni. Možda da se testiraš, čisto da budeš mirnija 

Lana99
    19. Veljača 2023. 09:55

anny35

Lana99 meni nekad bude tako pa dobijem tokom dana il sutra menstruaciju… čini mi se da sam pročitala da ti kasni. Možda da se testiraš, čisto da budeš mirnija

Radila sam u četvrtak i negativan je. Ne mogu opet gledati negativan test..samo da onda što prije dođe m..😔

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Donna2022
    19. Veljača 2023. 11:14

Lana99

anny35

Lana99 meni nekad bude tako pa dobijem tokom dana il sutra menstruaciju… čini mi se da sam pročitala da ti kasni. Možda da se testiraš, čisto da budeš mirnija
    Radila sam u četvrtak i negativan je. Ne mogu opet gledati negativan test..samo da onda što prije dođe m..😔

Lana99 ne zelim te baciti u bed ali i meni je tako bilo ovaj ciklus, 10 dana prije M su me bolile i otecene i skroz smo se ponadali jer je tako bilo kad sam ostala T i onda se probudim u petak ujutro i splasnulo i dobila..🙁 ne mora znaciti da je i tebi tako ali nemoj se razocarati.. idemo u nove pobjede💪🏽

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

• Marko1811
    19. Veljača 2023. 11:23

Cure moje, nisam se javljala neko vrijeme, trebalo mi je odmaka od teških tema. Tu sam, malo sam bolje.. moram piznati da nije prošao dan bez suza od tog kobnog 10 mjeseca kad smo se rastali. I umara me to sve. Kad bi barem postojala tableta za reprogramiranje. Ovaj mjesec smo popratili uzv ovulaciju, tempirali odnose. I ništa. To me je jako pogodilo jer sve trudnoce smo iz prve uspjeli. Tko zna sto je sada.. imam produljena krvarenja tko zna od Čega, hormoni su dobri, idem po još jedno mišljenje vezano za to jer to moram riješiti kako god.
    Pomalo ali sigurno vidim da je to moj kraj. Ostat ću s vama jer mi je potrebna podrška a možda mogu i ja nekome nekad biti podrška . Snaga mi je pri kraju, pobacala sam sve vitamine i gluposti, previše mi je svega.. ovo je tako bolno i tužno .:

👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
    Bože svrati pogled na mene…

Loza 💙😇
    19. Veljača 2023. 19:52

Marko1811

Cure moje, nisam se javljala neko vrijeme, trebalo mi je odmaka od teških tema. Tu sam, malo sam bolje.. moram piznati da nije prošao dan bez suza od tog kobnog 10 mjeseca kad smo se rastali. I umara me to sve. Kad bi barem postojala tableta za reprogramiranje. Ovaj mjesec smo popratili uzv ovulaciju, tempirali odnose. I ništa. To me je jako pogodilo jer sve trudnoce smo iz prve uspjeli. Tko zna sto je sada.. imam produljena krvarenja tko zna od Čega, hormoni su dobri, idem po još jedno mišljenje vezano za to jer to moram riješiti kako god.
    Pomalo ali sigurno vidim da je to moj kraj. Ostat ću s vama jer mi je potrebna podrška a možda mogu i ja nekome nekad biti podrška . Snaga mi je pri kraju, pobacala sam sve vitamine i gluposti, previše mi je svega.. ovo je tako bolno i tužno .:

O dušo 😥😥 nemoj otpisivati sve, čvrsto vjerujem da će tvoja srećica doći 🙏 jako mi je žao što kroz to sve prolaziš 😥😥 jedan ciklus je ništa, daj Bože nek to bude najgore od sada pa nadalje. Znam da trenutno jako boli, ali sljedeći ciklus je pred tobom i od srca ti želim da bude uspješan!

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• josipa101
    19. Veljača 2023. 19:53

Imala sam zadnju menstruaciju 7.1. Trajala je kao i inace do 10.1. Nemam je i dalje dali da napravim test?

MBM🐬🍀💕
    19. Veljača 2023. 21:27

kk1109

PiaBuu

Kk1109, hvala na pitanju, dobro sam! radim na sebi, tj trudim se :) mislili smo sada s novom godinom krenuti ali nazalost prvo me je sprijecio moj streptokok, pa sad escihiria, decko je imao ja sad pijem drugu turu antibiotika… tako da ne znam dal i smijem uopce i pomisljati da planiramo ovaj mjesec… ako se ne varam sad ti je negdje termin poroda?
    Loza,kako si ti, kako nam je Markic? :)
    Pricekaj mozda jos dok terapija ne odradi svoje…ovisno i o tome koju pijes, al najbolje na kraju dana sve provjerit s ginekologom. Ja se stvarno nadam da je ovo tvoja dobitna godina 🥰🥰
    Kaj se mog termina tice di njega nismo dogurali. 11 02. nam je dosao nas Niko, nasa dugica❤️🌈
    Uzivamo, mazimo se i pazimo.
    Svima vam zelim ove godine punooo srece i da na kraju drzite svoje smotuljke u rukama 🤞🍀

Srecno mila moja. Zelammsva puno zdravlja i ljubavi. Ljubim vas oboje 💋💐🥂🎁🎂🙏🏻

• Iva2
    19. Veljača 2023. 21:30

Drage zene, pitanje…
    Pocetkom sijecnja sam imala spontani u 8.tjednu, srce je prestalo kucati. Menstruaciju sam dobila redovito nakon 27 dana od tableta, s tim da sam cijelo vrijeme imala neki smedji iscjedak. 15 dana nakon prve menstruacije sam ponovno pocela obilno krvariti, znaci, opet sam dobila, bar tako mislim. Nije mi jasno, na ultrazvuku dr. ne vidi da je ista ostalo nakon tableta, ali mu nije ni jasno zasto sad krvarim. Je li imala koja takvo iskustvo?

Lana99
    19. Veljača 2023. 21:59

Iva2

Drage zene, pitanje…
    Pocetkom sijecnja sam imala spontani u 8.tjednu, srce je prestalo kucati. Menstruaciju sam dobila redovito nakon 27 dana od tableta, s tim da sam cijelo vrijeme imala neki smedji iscjedak. 15 dana nakon prve menstruacije sam ponovno pocela obilno krvariti, znaci, opet sam dobila, bar tako mislim. Nije mi jasno, na ultrazvuku dr. ne vidi da je ista ostalo nakon tableta, ali mu nije ni jasno zasto sad krvarim. Je li imala koja takvo iskustvo?

Jako mi je žao što si kroz to prošla..ali tu smo da te razumijemo i kažemo koju riječ podrške.
    5.8.je kod mene bio spontani, krvarila oko 4 dana, 16.8. Opet počela krvariti i trajalo je 2 dana. 
    29.8.dobila menstruaciju opet..
    Svaki puta sam trčala odmah kod doktora i sve je bilo u najboljem redu. Svi su mi rekli da je "normalno" i da se hormoni  poremete odnosno da dođe do disbalansa hormona.
    Najvažnije je da na uzv ne vide nikakve zaostatke i da ne moraš na kiretažu, dovoljno je bolno..
    Drži se❤

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.