Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    12. Kolovoz 2022. 08:24

Doris3101

Pozdrav cure, ja sam se jučer očistila tabletama, te došla doma uz obilno krvarenje? Jel to okej ili? Malo sam u panici jer doktorica koja me pregledala doslovno ni sama nije znala da li da me otpusti ili još zadrži uz riječi:"pa, ne znam, valjda je u redu" .
    Strah me da sam morala još ostat ili da se nije sve očistilo. Jer jako obilno krvarim.

Ispricavam se, vjerojatno ste već odgovorile na to pitanje, ali stvarno ima puno stranica.

Naravno da u takvoj situaciji nećeš ići čitati temu unazad, sve je u redu ❤️ koliko je to obilno? Možda da pričekaš još danas da vidiš kakva će biti situacija i onda se javi na hitnu ili svom ginu ako misliš da to nije normalno. 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    12. Kolovoz 2022. 08:26

avama

Evo ja izgleda dobila menstruaciju točno nakon 28 dana od čišćenja tabletama. Baš me iznenadila, jer mi je i dr rekao da obično malo kasni. Dva dana je kao bilo mrvica zuckasto i smeđe i danas baš prva m, malo obilnija čini mi se.
    Meni je dr (tj dva dr i moja gin I dr u bolnici) rekao da možemo nakon 3 mj ponovno pokušati, da ipak treba neko vrijeme da se sve vrati u normalu.

Proći će brzo i ta 3 mjeseca ili koliko već tebi bude potrebno da budeš spremna. ❤️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Doris3101
    12. Kolovoz 2022. 09:38

Loza 💙😇

Doris3101

Pozdrav cure, ja sam se jučer očistila tabletama, te došla doma uz obilno krvarenje? Jel to okej ili? Malo sam u panici jer doktorica koja me pregledala doslovno ni sama nije znala da li da me otpusti ili još zadrži uz riječi:"pa, ne znam, valjda je u redu" .
    Strah me da sam morala još ostat ili da se nije sve očistilo. Jer jako obilno krvarim.

Ispricavam se, vjerojatno ste već odgovorile na to pitanje, ali stvarno ima puno stranica.

Naravno da u takvoj situaciji nećeš ići čitati temu unazad, sve je u redu ❤️ koliko je to obilno? Možda da pričekaš još danas da vidiš kakva će biti situacija i onda se javi na hitnu ili svom ginu ako misliš da to nije normalno.

Hvala! 🥰
    Onako slijeva se sve čim se ustanem, baš je krv, ni smeđa ni ništa, sve crveno. Ne znam  da li to treba bit tako par dana ili šta. S obzirom da sam uletila na smjenu kad ona sama nije znala šta sa mnom i sva nekako nesigurna.

Nela2105
    12. Kolovoz 2022. 10:30

Doris3101 meni ti je nakon ciscenja tabletama tj dan nakon sto je izasla bebica, krv bila bas bas svjeza.. onako tamno crvena i uz krv su bili ugrusci ne veliki, ali sam osjetila doslovno kad su padali iz mene.. i to se smirilo kroz tri dana.. u pon sam nakon 10 dana bila na uzv i krvarenje je sad opet idto jer me doktor doslovno iscackao tako da su mi suze curile na pregledu.. imam dogovoren pregled u sri 16., ali apsolutno me moze pregledat preko trbuha ako zeli i to je to.. 19. Sam narucena privatno na pregled i da odradim potrebne nalaze i nadam se da tamo nece mesarit po meni..
    Ne znam dal sam spomenula, ali ako ikako mozete izbjegavajte Petrovu u ovakvim situacijama..
    Imala sam tu nesrecu da sam dosla u trudnicku i da me primio Goluža koji je samo jos vise moju traumu napravio jos vecom traumom..

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”
    02/2024 +
    03/2024 srčeko kuca ❤️

Doris3101
    12. Kolovoz 2022. 11:21

Nela2105

Doris3101 meni ti je nakon ciscenja tabletama tj dan nakon sto je izasla bebica, krv bila bas bas svjeza.. onako tamno crvena i uz krv su bili ugrusci ne veliki, ali sam osjetila doslovno kad su padali iz mene.. i to se smirilo kroz tri dana.. u pon sam nakon 10 dana bila na uzv i krvarenje je sad opet idto jer me doktor doslovno iscackao tako da su mi suze curile na pregledu.. imam dogovoren pregled u sri 16., ali apsolutno me moze pregledat preko trbuha ako zeli i to je to.. 19. Sam narucena privatno na pregled i da odradim potrebne nalaze i nadam se da tamo nece mesarit po meni..
    Ne znam dal sam spomenula, ali ako ikako mozete izbjegavajte Petrovu u ovakvim situacijama..
    Imala sam tu nesrecu da sam dosla u trudnicku i da me primio Goluža koji je samo jos vise moju traumu napravio jos vecom traumom..

Ajme, uzas! Žao mi je.
    Ja nemam nikakvih ugrušaka za sada, piše mi potpuni ili nespecificirani pobačaj.
    Dali su mi dodatno još 2 tablete i poslije očito nije znala šta pa me eto doma.
    Zvala sam gibekologa rekla je da imam puno ugrušaka još (ali ništa iz mene ne ide) i da očekujem obilno krvarenje. Ne znam šta reć više za sve to.
    Čim se sjetim samo suze. 

Nela2105
    12. Kolovoz 2022. 13:04

Doris krvarenje mislim da tu nije problem to bi trebalo biti normalno ipak se cisti, ugrusci takoder.. e sad nisam iskreno popratila koliko si bila trudna.. ja sam bila u 18tt i receno mi je ovako.. ukoliko tjedan dana od pobacaja imas i dalje velike ugruske koji padaju iz tebe ili se krv nimalo ne smiruje trebas se javit na hitnu.. 

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”
    02/2024 +
    03/2024 srčeko kuca ❤️

• doram
    12. Kolovoz 2022. 14:13

Evo drage lavice, da se javim, noćas je krenuo spontani pobačaj, sve sumnje su i potvrđene, blighted ovum, krvarenje je trenutno dosta oskudno ako se ne iščisti samo do srijede onda ćemo probat s tabletama očistiti. Svim ženama koje su ovdje na ovom forumu i bore se s ovakvim i sličnim situacijama želim samo reći jake ste, snažne i doći će i naš dan, molim se kako za sebe tako i za vas. Svima želim sreću ❤️

🏁 01/2022
    ➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum --} misoprostol, kiretaža
    ➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab. --} mifegin, misoprostol
    📃 normozoospermia
    📃 kariogrami uredni
    📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
    📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
    ➕ 8/2024, imamo otkucaje . Na 8 tt nema otkucaja vise 💔👼🏻
    🧔🏻‍♂️35 👩 29

Red Fox
    12. Kolovoz 2022. 16:30

Lijepi pozdrav svima, bas mi je tesko citati ovu temu, al imam par pitanja za vas koje ste prosle ono sto mene ceka. Sad sam trudna 7+5, u utorak sam bila na pregledu, vidjela se samo gestacijska i zumanjcana vrecica, bez embrija. Doktor mi je rekao da se za dva tjedna javim svojoj gin (isla sam privatno). S obzirom da su mi ciklusi pravilni, pomirila sam se s tim kaj me ceka. Isla bi ma sveti duh, jel isao itko tamo? Imam li pravo na bolovanje? Vec sam imala spontani u 2.mjesecu u 6.tjednu pa sam isla odmah raditi, mislim da mi sad treba malo vremena. Imala sam jos dvije trudnoce prije, u prvoj sam izgubila bebu u 36.tjednu zbog listerije, nakon toga sam normalno rodila. Nije bilo nikakvih problema u ranoj trudnoci zato su me ova dva spontana zabrinula.imam trombofiliju al rekli su mi da nije za terapiju (mislim da je pai 4g/4g). Hvala svima unaprijed

• Nameone
    12. Kolovoz 2022. 17:10

doram

Evo drage lavice, da se javim, noćas je krenuo spontani pobačaj, sve sumnje su i potvrđene, blighted ovum, krvarenje je trenutno dosta oskudno ako se ne iščisti samo do srijede onda ćemo probat s tabletama očistiti. Svim ženama koje su ovdje na ovom forumu i bore se s ovakvim i sličnim situacijama želim samo reći jake ste, snažne i doći će i naš dan, molim se kako za sebe tako i za vas. Svima želim sreću ❤️

Ma nemoj se mučiti tabletama, pricekaj, meni je krvarenje trajalo tocno 10 dana, također oskudno, prvo smeđarenje a onda kao lagana menga. Odmah dan nakon sto je prestalo otisla sam na uzv i potvrđeno je da se sve očistilo. 

• mamax4
    12. Kolovoz 2022. 17:52

Drage moje, kakva Vam je bila prva menga nakon spontanog? Evo meni se danas pojavio smeđi iscjedak, imam grčeve i stomak mi je nadut. A koliko sam nervozna i živčana 🤯 užas!  Danas mi je 5 tj. i 1 dan od spontanog (17tt). Ne znam što očekivati pa sam se opskrbila Always 5...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.