Hvala vam na podrsci, prodje mi kroz glavu da ce me napasti mama i ginekolog sto je tako brzo, znam sve i sama ali ipak se radujem pa kako bude bice
Uz sve sta si prosla i prolazis najmanje te trebaju brinut komentari drugih ljudi. Bitno je kako se ti osjecas po tom pitanju i jesi li ti spremna.
Ocito je tvoje tijelo spremno.
Ja drzim fige da crtica potamni kroz koji dan, da nalazi budu uredni i da narednih 9 mjeseci budes mirna, sretna, uzivas i uskoro primis svoju predivnu bebicu u narucje❤️
Samo opusteno, mozes ti to kako god da se razvije situacija, borac si kao i svi mi ovdje !!!!!
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Kad ste dobile mengu nakon nemilog dogadaja?
Meni je za par dana pet tjedana, jos nista 😑
Meni je spontani bio 3.4., a prvu mengu sam dobila 4.5. - 30 dana nakon spontanog (porod + kiritaza)
Posto sam bila na pregledu taman na sredini ciklusa receno mi je da se i ovulacija vratila (ovaj mj potvrdile i LH trakice) tako da i drugu ocekujem za kojih 10ak dana. Inace mi je ciklus uredan i traje 28 dana pa mozda ima i u tome nesto.
Inace su i meni bili uredni ciklusi… Mislim da se meni to odužilo jer je bio medikamentozni pa je i ciscenje potrajalo. Tek zadnjih tjedana dana nema nista… ako ne dobijem do sestog mjeseca, javit cu se ginekologu pa cemo vidjet 🤷♀️
To ti ne znam, nisam imala iskustva, ali mozda je bio sok za organizam i malo su se hormoni poremetili 🤷♀️
A sta te nisu narucivali na preglede nakon spontanog? Ja sam bila u Vinogradskoj hospitalizirana i rodila (SAMO POHVALE I PREPORUKE ZA DOKTORE I SESTRE !!!)
Mene su narucili odmah mj dana nakon spontanog, onda sam dobila uputu nakon prve menge odmah doci ( to je bilo tjedan dana nakon prvog pregleda) i sad nakon druge opet.
Sve je oke fizicki al kazu da im je praksa pratit bar 2 ciklusa nakon spontanog da vide kako se sve oporavlja i tek onda uputit na ginekologa u dom zdravlja.
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Kk1109 ajme super su u vinogradskoj! Meni su na Duhu rekli da dođem kad mi prođe terapija za trombozu, to je još 48 dana, od poroda će to biti 3 mjeseca, jer ne smijem radi terapije prije ništa niti pokušavati. Nadam se samo da ću dobiti m, sad me to već muči. Danas me bolilo kao ovulacija, stvarno se nadam da je to to... dr mi je dao svoj broj moba ako primjetim nešto cudno, nesvakidašnje ili neke bolove da ga direkt zovem. Ali mene su zeznuli što su me poslali nakon poroda doma bez uzv, moj dr je bio na godišnjem i 3 tjedna sam bila s komadom posteljice u sebi dok mi nisu krenuli bolovi i ogromni ugrusci. Moj dr je tad bio na godišnjem, a ovi su me gledali čim prije otpustiti. Ma uzas.
Beban bit će sve ok, nakon svega najmanje se trebaš brinuti tko će što rec. Ako sam išta naučila iz ovoga onda je to to. Više ne zamaram drugima. Slušam jedino sebe i dr kojima vjerujem. Sve će biti super, vidjet ćeš!
Gatalinka stvarno se nadam da će nam svima ljeto biti naše sretno ljeto🌈☀️
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Kk1109ajme super su u vinogradskoj! Meni su na Duhu rekli da dođem kad mi prođe terapija za trombozu, to je još 48 dana, od poroda će to biti 3 mjeseca, jer ne smijem radi terapije prije ništa niti pokušavati. Nadam se samo da ću dobiti m, sad me to već muči. Danas me bolilo kao ovulacija, stvarno se nadam da je to to… dr mi je dao svoj broj moba ako primjetim nešto cudno, nesvakidašnje ili neke bolove da ga direkt zovem. Ali mene su zeznuli što su me poslali nakon poroda doma bez uzv, moj dr je bio na godišnjem i 3 tjedna sam bila s komadom posteljice u sebi dok mi nisu krenuli bolovi i ogromni ugrusci. Moj dr je tad bio na godišnjem, a ovi su me gledali čim prije otpustiti. Ma uzas.
Beban bit će sve ok, nakon svega najmanje se trebaš brinuti tko će što rec. Ako sam išta naučila iz ovoga onda je to to. Više ne zamaram drugima. Slušam jedino sebe i dr kojima vjerujem. Sve će biti super, vidjet ćeš!
Gatalinkastvarno se nadam da će nam svima ljeto biti naše sretno ljeto🌈☀️
Daa stvarno su odlicni i pazljivi. Doktori su ima strucni i barem u mojem slucaju su dali sve od sebe da pomognu. Sestre toliko empaticne da sam ja bila u soku kad mi je dosla u sobu i pocela me grlit i pricat samnom... stvarno svakom za preporucit.
Jedina mana je sta su me poslje poroda stavili ma odjel babinjaca, to je bilo malo tesko podnijet al eto, dali su sve od sebe da se zene osjecaju ugodno
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Meni je jučer 'kao' došla.. Jako oskudna,uopće ne osjetim da ju imam..zadnja takva mi je bila prije nego sam ostala trudna. Pa eto ne znam šta da mislim..očekivala sam potop,a kad ono skoro ništa.. je li nekom od vas bilo tako?
Ja sam kod prve bas jako jako curila i bila mi je bolnija nego inace, al to mozda ovisi od zene do zene 🤷♀️
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Želim biti mama- meni je to normalno bilo dva ciklusa, prije menstruacije smeđi iscjedak, cisti se tijelo još
Gle, bila si u drugom stanju, ti se jesi izvana oporavila al iznutra još nije sve sjelo na svom mjestu
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Beban- najbitnije je kako se ti osjećaš!
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
PAI-1 heterozigot 4g/5g
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
Jel se netko možda susreo s utrogestanom vaginaletama?
Meni je jedan doktor rekao da kada saznam da sam trudna onda ima smisla to krenuti, al realno ti bi bilo negdje u 5/6 tjednu dok ja saznam… a privatni da ga mogu koristiti prije trudnoće ( rekao mi je kao to je čuvar trudnoće ) , ne može mi naštetit i da ga je dobro uzimat za prevenciju.
Jel netko koristio prije trudnoće ? Ako i da, iskustva molim :)
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
PAI-1 heterozigot 4g/5g
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
Pozdrav žene, nisam mislila da ću se ikada naći na ovoj temi ali nažalost eto me...
Čitala sam malo unazad vaše objave i što ste sve prošle , zaista preteško! Čovjek svašta doživi i preživi, izgura i bori se dalje, ponekad se pitam odakle nam snaga?!
Moja situacija je sljedeća, nakon velike radosti i saznanja o trudnoći, na dan prvog pregleda sam počela krvariti , istog trena sam otišla ginekologu i rečeno mi je da se na uzv ne vidi ništa, krvarenje se pojačalo, a samim tim i bol.. ginekolog mi je zakazao pregled dva dana nakon i rekao da će se to samo očistiti. Već sam sabrala sve u glavi i pomirila se taj dan s tim, međutim tu noć sam imala uzasne bolove u stomaku i donjem dijelu leđa , inače bas mogu trpiti bol ali ovo je bilo nepodnošljivo i otišla sam na hitnu i napravili su sve preglede, krv i sve što ide uz to i ginekolog me je očistio....kada sam ugledala na komadu gaze ono što je trebalo rasti u meni, duša mi se raspala u bezbroj komadića..i dalje skupljam komadiće sebe i sabirem misli i osjećaje. Jest da je bila ranija trudnoća, 7tt, bol je neizbježna. Pogotovo jer smo dugo maštali o tome i veselili se kao nikada..
Tjesim se da uvijek može gore i da ima gorih situacija i da je to sve Božja volja, samo On zna zašto se sve događa i ne treba preispitivati niti kriviti sebe, da li sam možda mogla ili trebala nešto drugačije.. treba vjerovati da će biti bolje i moliti Boga da nam da snage da izdržimo sve i iz ovoga izađemo što jači.. 😔
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji