![](/media/img/3a/cb/683f771e81bd3e55a6b2.jpeg)
Kad ste dobile mengu nakon nemilog dogadaja?
Meni je za par dana pet tjedana, jos nista 😑
Meni će sutra biti 6 tjedana i isto još ništa.. Ide mi već par dana smeđi isjecak, a doktor koji mi je radio zahvat mi je rekao kad sam bila na očitanju nalaza da se javim svom ginekologu ako ne dobijem kao da mi da Duphaston. Kaže da ako ne dobijem bi opet trebala ići na čišćenje, nisam ga baš dobro shvatila jer brzo i tiho priča 😅 A ne kužim zašto bih trebala ići na čišćenje ako je sve otišlo i nikakvih tegoba nemam. Inače su mi ciklusi zbrčkani pa mislim da će valjda uskoro doći..
Meni je spontani bio 3.4., a prvu mengu sam dobila 4.5. - 30 dana nakon spontanog (porod + kiritaza)
Posto sam bila na pregledu taman na sredini ciklusa receno mi je da se i ovulacija vratila (ovaj mj potvrdile i LH trakice) tako da i drugu ocekujem za kojih 10ak dana. Inace mi je ciklus uredan i traje 28 dana pa mozda ima i u tome nesto.
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Ja danas točno mj dana i još ništa
Meni jesti jucer bilo mjesec dana i još ništa. S tim da ja nekako računam da ću dobiti kasnije jer sam 3 tjedna nakon pila još one tablete. Tako da se nadam da će doći kroz 3 tjedna...
Beban javi nam rezultate, to su divne vijesti!
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
U sredu imam zakazano vadjenje krvi za trombofilije, ne bih da im kazem za trudnocu posle svega sto sam dozivela, znam koliko se situacija promeni u trenu, a cekam taj termin dva meseca, testna crtica je bas slaba pa ne mislim da ce odmah uticati na rezultate krvi, sta vi mislite?
Kako lijepe vijesti 🥰 Kad ponoviš test draga Beban, javi nam dvije tamne crtice! 🤲
Drage zene. Kao itko od nas, nisam mislila da ću s teme ljetnih beba završiti na ovoj. Prošlo je 4 tjedna od nemilog događaja ja se još nisam snašla. Imam pitanje- kako ljudi ovo prežive? Ja sam rodila u 27.tj sina, nagla abrupcija posteljice, dr kaze da zadnjih 10 godina sigurno nije imao takav slučaj tako naglog prsnuca. Još čekamo phd nalaz posteljice, a odmah po odlasku iz bolnice dobila sam trombozu noge. Nakon 3 tjedna neprestanog krvarenja pojavili su mi se ogromni ugrusci ići dijelovi posteljice, i završila sam skoro hitno na zahvatu koji je sprijecen radi tih lijekova za trombozu jer bi im tamo iskrvarila. Nakon toga sam dobila 3 dana 4xjacu dozu lijekova za poticanje pobačaja da to izađe, što i je. Ne mogu vam opisati koliku traumu izaziva svaki odlazak tamo u bolnicu. Sad imam još 2 mjeseca terapije lijekovima za trombozu I nakon toga na kontrolu kod svojeg dr. Prijavila sam se kod psihoterapeuta, krpaju nas prijatelji i obitelj. Ali stalno mi se vraćaju scene i epizode iz bolnice. Porod je trajao 30 sati. Svaka rečenica mi je urezana i s tim se budim po noći kao i s pitanjima što sam napravila, jesam ja kriva, gdje nam je nešto promaklo. Danas smo podigli papire za prijavu mrtvorodenog djeteta. Svaki taj potez me vraća u taj film tamo. Jedino se dobro osjećam kad mu odemo na grob, jer to je jedino što mu mogu dati😭. Uglavnom, isprike što nesuvislo pišem ali eto ako ima koja savjet kako se s ovim nosit neka podijeli. Puno hvala.
MfrauM ako zelis javi mi se na mail grupapodrskekrugovi@gmail.com
U potpunosti te razumijem, ako ti je potreban savjet ili riječ utjehe slobodno se javi. Ja sam rodila mrtvorođenče u 38. tt prošle godine i stvarno razumijem sve što si napisala.
Sretno! ❤️
U sredu imam zakazano vadjenje krvi za trombofilije, ne bih da im kazem za trudnocu posle svega sto sam dozivela, znam koliko se situacija promeni u trenu, a cekam taj termin dva meseca, testna crtica je bas slaba pa ne mislim da ce odmah uticati na rezultate krvi, sta vi mislite?
Mislim da nebi trebalo utjecat, al ja sam bas to bila vaditi jucer, jedne nalaze su mi rekli za mjesec druge za 2 da cu dobit.
👩🦰30
👨🦱32
4/2021 beba anđel
4/2022 beba anđel
5/2023 baby girl
Imala sam inace uredne i prilicno kratke cikluse, pre prvog spontanog na 21 dan, posle drugog na 24 dana, oba su prosla sa kiretazom, mozda zato bude i ciklus ranije...
Crtica je i jutros tu ali vise u vidu senke, ne mogu je ni uslikati... javicu kakav god ishod, uhvatila sam sebe da mi se okrece stomak gde je gde je crtica a onda sam rekla sebi daj rodila si mrtvu bebu a sad panicis sto nije crtica tamnija... cudne smo mi zene
Volela bih da bas iz ovog ciklusa uspe, tesi me sto bi termin bio u drugom mesecu, nesto me treci mesec vec dve godine baca na kolena...
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Hvala vam na podrsci, prodje mi kroz glavu da ce me napasti mama i ginekolog sto je tako brzo, znam sve i sama ali ipak se radujem pa kako bude bice
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Hvala vam na podrsci, prodje mi kroz glavu da ce me napasti mama i ginekolog sto je tako brzo, znam sve i sama ali ipak se radujem pa kako bude bice
Držim fige da je to to! ❤️
Meni će sutra biti 6 tjedana i isto još ništa.. Ide mi već par dana smeđi isjecak, a doktor koji mi je radio zahvat mi je rekao kad sam bila na očitanju nalaza da se javim svom ginekologu ako ne dobijem kao da mi da Duphaston. Kaže da ako ne dobijem bi opet trebala ići na čišćenje, nisam ga baš dobro shvatila jer brzo i tiho priča 😅 A ne kužim zašto bih trebala ići na čišćenje ako je sve otišlo i nikakvih tegoba nemam. Inače su mi ciklusi zbrčkani pa mislim da će valjda uskoro doći..
Meni je danas krenuo smeđi iscjedak ,sad neznam šta je to. S obzirom da sam ja prošla bez kiretaže i tableta i uspjela sama se očistiti
Sortiraj odgovore
Najstariji