Meni je beta prije tjedan dan dana bila isto 16,8 i doktorica mi je rekla da je to super, niska je i jos se cistim. Sutra mi je ravno mjesec dana od medikamentoznog pobacaja.
Onda dobro, meni je sutra 3 tjedna
Ja isto nisam očišćena do kraja, nadamo se da će otić s menstruacijom, isto medikamentozni pobačaj. Ništa, čekati i nadati se da će otići sve. Sada mi je tri tjedna i dva dana nakon pobačaja.
Joj kak je to sve iscrpljujuce. Psihicki vrlo stresno razdoblje, a onda jos kad se tako razvuce i fizicki oporavak, pitam se ima li kraja.
Nadam se da cemo uspjeti to rijesiti bez prevelike daljnje ttraume...❤
Nadam se i ja drage moje da će sve proći... Prošli četvrtak sam imala kiretažu, juce na pregledu bila i nije se sve očistilo. Doktor mi dao ponovo neke dvije tablete koje će izazvati čišćenje, jače krvarenje, pa opet na kontrolu iduće sedmice. Što se tiče ponovnog rada na bebi, rekao mi je nakon 3. ciklusa. Kakve ste vi dobile preporuke što se toga tiče? ... Psihički oporavak je jako vezan za nove nade😔
Nisam još dobila nikakve preporuke za sad je samo pričekati menstruaciju. Pa ćemo vidjet za dalje. Nekako sam se kroz sve ovo naučila da mi nema smisla planirati jer ja obično što god zaplaniram i zamislim mi propadne. Tako da dan po dan. Mislim da su preporuke 3 mjeseca najčešće. Sretno.
Baš ne nalazim riječi koje će ijednu od nas moralisati, ali je sigurno da je sve Božija odredba! Ima neko ko za nas planira u našu korist, sigurno! Poslije svih tužnih ishoda doći će dani zadovoljstva i sreće. Ako Bog da!
Od mog spontanog je proslo 50 dana, cekam drugi ciklus posle kojeg planiramo ponovo da radimo na bebi, jako se radujem tome, mada smo mi imali jedan nezasticen odnos i u ovom ciklusu, zelela sam da otvorim tu mogucnost, osecam se vec sasvim dobro a novi pokusaji su nesto sto vraca nadu
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Upravo tako Beban, nadu svakako nesmijemo gubiti. Sa srećom u novim borbama, da ako Bog da sve doživimo sreće na našim licima! Ti sad komotno planiraj sa što više optimizma. I svakako bez razočarenja ako vještice budu i stizale koji put. Samo hrabro!!!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji