Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samoja6
    26. Travanj 2021. 18:36

Ja sam odlučila nazvati doktoricu opće prakse za vađenje krvi... E sad, što da je sve tražim da mi izvadi? 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

pingo
    26. Travanj 2021. 21:11

Cure drage da se i javim s updateom... od M još ništa☹️ bila danas na uzv, kaže da bi trebala uskoro dobiti, ali da se još vidi žuto tijelo na ljevom jajniku, sluznica je debela 2 cm, kaže da će biti jako obilno, bolno i puno ugrušaka...dobila sam još tjedan dana šanse da procurim, ako ne procurim ide Duphaston, ako ni to ne upali bolnica😭 sve pod uvjetom da ne dobijem temperaturu😞
    svih vas grlim♥️

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

Samoja6
    26. Travanj 2021. 22:16

pingo

Cure drage da se i javim s updateom… od M još ništa☹️ bila danas na uzv, kaže da bi trebala uskoro dobiti, ali da se još vidi žuto tijelo na ljevom jajniku, sluznica je debela 2 cm, kaže da će biti jako obilno, bolno i puno ugrušaka…dobila sam još tjedan dana šanse da procurim, ako ne procurim ide Duphaston, ako ni to ne upali bolnica😭 sve pod uvjetom da ne dobijem temperaturu😞
    svih vas grlim♥️

😕 Koliko je već prošlo?
    Držim ti 🤞 za duphaston! Virujem da će s tim krenuti... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

missR
    27. Travanj 2021. 08:42

Pingo nemoj se brinuti, moja je sluznica bila 1.5 i mislili su me poslati na kiretazu opet jer nisam ni od duphastona pocela krvariti kako su mislili nakon 2-3 dana od tablete zadnje. Ja sam prokrvarila 12. dan. Vadili su i betu koja je bila 1.7 i onda su odlucili cekati. Bit ce to sve ok pogotovo uz duphastone. Samo se pripremi uloscima jer ce biti jako obilno. Ne brini se ❤️❤️❤️

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Travanj 2021. 11:58

Ja jučer bila na UZV. Nema cisti, jupiiii. Jedan jajnik mi je dobar, drugi je duplo veći. 
    Endo na 9mm, drugi dio ciklusa. Ako ne krene menstruacija za 7 dana, krećem sa Duphastoneom.
    Miom se smanjio na svoju standardnu veličinu (u trudnoći nabuja).
    Čekamo M.

💔💔💔

Marita_07
    27. Travanj 2021. 13:42

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ja jučer bila na UZV. Nema cisti, jupiiii. Jedan jajnik mi je dobar, drugi je duplo veći.
    Endo na 9mm, drugi dio ciklusa. Ako ne krene menstruacija za 7 dana, krećem sa Duphastoneom.
    Miom se smanjio na svoju standardnu veličinu (u trudnoći nabuja).
    Čekamo M.

Jako mi je drago za ciste🎉🎉 nadam se da ce biti sve dobro💪💪.
    Evo ja danas napokon dobila, za sada je blaga i ne boli jako. 

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.
    7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
    7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
    3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
    3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
    6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔

• XOXO
    27. Travanj 2021. 16:20

Pozdrav cure, ako ne smeta da se i ja prikljucim. Prije 14 dana doslo je do prekida trudnoce u 16t. Sad cekam pregled i prvu M. Zanima me koliko vam je preporuceno bilo cekati za krenut ispocetka i koliko ste zapravo napravile pauzu. Ovo je jedno stvarno grozno iskustvo i fizicki a jos vise psihicni. Ja cekam prvi pregled, poslije M bi ponovila briseve i nadam se zelenom svjetlu za novi pokusaj sto prije. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

jelenas
    27. Travanj 2021. 16:32

Mtbica- Jupiiiiiii!!!! 
    Xoxo- meni su rekli da pustim 1-2 ciklusa, jedna doktorica mi je čak sugerirala 6 mjeseci. Pobačaj je bio u 20tt. Ja sam htjela odmah dalje međutim sa brisevima i ostalim pretragama, evo sad u svibnju će proći 4 mjeseca. Tako da u principu mislim da će na kraju stvarno i proći 6 mjeseci, iako mi se to tada činilo neizdrživo dugo. Drži se ❤️

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• XOXO
    27. Travanj 2021. 16:47

Jelenas hvala i zao mi je 20tt je stvarno puno. Ja imam super gin i rekla mi je da se javim odmah nakon kontrole u bolnici da krenemo sa novim pretragama. Zapravo s obzirom da ni ja ni mm nemamo nikakvih problema i nismo imali problema sa zacecem trebam ponoviti samo krv i briseve sto se i ne ceka tako dugo. Pa se nadam i da ce sve bit ok i da cemo brzo tobit zeleno od dr. Dosta sam citala da nova neka istrazivanja pokazuju da se nakon spontanog trudnoca brze lovi unutar 3 mj a ne kao sto govore cekati 6 mj. I da je veci postotak urednih trudnoca. Imam prijateljicu koja je isto u 20tt izgubila bebu. Imaja je jednu M nakon i odmah ostala trudna. Skolski uredna trudnoca je bila. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

zoeeuzoee
    27. Travanj 2021. 17:08

Pozdrav zenice, imam pitanje
    Zadnja dva dana sam primijetila pojacani bijeli iscjedak, bez mirisa i povremeno osjetim bol u jajniku proslo je skoro 3 tjedna od pobacaja, kaj to znaci? 🤔

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.