Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samoja6
    26. Travanj 2021. 11:14

I tako moja 🧙‍♀️ završila! Nikad kraća, nikad oskudnija!
    Baš mi na živce ide! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

jelenas
    26. Travanj 2021. 12:34

Samoja6

Baš mi na živce ide!

Hahaah, dok je tu nije dobro, dok je nema dugo nije dobro. Mislim da je najbolje da ostanemo trudne pa da je nema neko vrijeme 😂 meni je bila 7 dana opet, zadnja 4 jako oskudno. Krećem s duphastonima za 3 dana pa se nadam da će iduća bit “normalnija”. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Samoja6
    26. Travanj 2021. 12:35

jelenas

Samoja6

Baš mi na živce ide!

Hahaah, dok je tu nije dobro, dok je nema dugo nije dobro. Mislim da je najbolje da ostanemo trudne pa da je nema neko vrijeme 😂 meni je bila 7 dana opet, zadnja 4 jako oskudno. Krećem s duphastonima za 3 dana pa se nadam da će iduća bit “normalnija”.

Ma nisam nego napisala, ono opet krenulo... Ali na kapaljku... Ma dobro ajde, bitno da je došla i prolazi kad se već ništa drugo nije dogodilo... 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

missR
    26. Travanj 2021. 13:57

Samoja ti ljuta jer je oskudna, ja ljuta jer je prestrasno obilna 😅 
    Iskreno uopce mi nije falila.. ✋🏻

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Maj4
    26. Travanj 2021. 16:07

Cure samo da javim da su nama kariogrami već gotovi, ugodno sam iznenađen brzinom 12.4 smo poslali uzorke krvi i sad su me zvali, malo sam bila u gužvi pa nisam stigla puno pitati šta sam htjela. Uglavnom dragi ima translokaciju i spojit će nas s geneticarkom u Splitu pa će nas uputiti u cijelu situaciju i što i kako dalje. 
    Laknulo mi je što nije do mene 😈 sad ja glumim geneticarku i dragom objašnjava šta to znači. I sad iščekivanjem da vidimo što je točno.
    Grlimo vas sve 💜 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Samoja6
    26. Travanj 2021. 18:36

Ja sam odlučila nazvati doktoricu opće prakse za vađenje krvi... E sad, što da je sve tražim da mi izvadi? 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

pingo
    26. Travanj 2021. 21:11

Cure drage da se i javim s updateom... od M još ništa☹️ bila danas na uzv, kaže da bi trebala uskoro dobiti, ali da se još vidi žuto tijelo na ljevom jajniku, sluznica je debela 2 cm, kaže da će biti jako obilno, bolno i puno ugrušaka...dobila sam još tjedan dana šanse da procurim, ako ne procurim ide Duphaston, ako ni to ne upali bolnica😭 sve pod uvjetom da ne dobijem temperaturu😞
    svih vas grlim♥️

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

Samoja6
    26. Travanj 2021. 22:16

pingo

Cure drage da se i javim s updateom… od M još ništa☹️ bila danas na uzv, kaže da bi trebala uskoro dobiti, ali da se još vidi žuto tijelo na ljevom jajniku, sluznica je debela 2 cm, kaže da će biti jako obilno, bolno i puno ugrušaka…dobila sam još tjedan dana šanse da procurim, ako ne procurim ide Duphaston, ako ni to ne upali bolnica😭 sve pod uvjetom da ne dobijem temperaturu😞
    svih vas grlim♥️

😕 Koliko je već prošlo?
    Držim ti 🤞 za duphaston! Virujem da će s tim krenuti... 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

missR
    27. Travanj 2021. 08:42

Pingo nemoj se brinuti, moja je sluznica bila 1.5 i mislili su me poslati na kiretazu opet jer nisam ni od duphastona pocela krvariti kako su mislili nakon 2-3 dana od tablete zadnje. Ja sam prokrvarila 12. dan. Vadili su i betu koja je bila 1.7 i onda su odlucili cekati. Bit ce to sve ok pogotovo uz duphastone. Samo se pripremi uloscima jer ce biti jako obilno. Ne brini se ❤️❤️❤️

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Travanj 2021. 11:58

Ja jučer bila na UZV. Nema cisti, jupiiii. Jedan jajnik mi je dobar, drugi je duplo veći. 
    Endo na 9mm, drugi dio ciklusa. Ako ne krene menstruacija za 7 dana, krećem sa Duphastoneom.
    Miom se smanjio na svoju standardnu veličinu (u trudnoći nabuja).
    Čekamo M.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani