Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelenas
    28. Travanj 2021. 07:31

Jutro svima, stigli brisevi i nema beštijaaaaa! Ureaplasma je jedino 10 na 3, ali to nije strašno. Idući utorak kontrola sa svima nalazima u bolnici i nadam se da imamo zeleno svjetlo (kažem nadam se da imamo jer smo mi sinoć već odlučili pokušat 🙈) 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Lori🍀
    28. Travanj 2021. 07:44

Bok zene
    XOXO zao mi je radi tvog iskustva, drzi se, saljem ti virtualne zagrljaje
    Luna i tebi saljem virtualne zagrljaje
    MTBica pa vidim da je uzv super prosao, bravo 
    Jelena bravo za briseve!
    Ja sam jucer briseve odradila i sad cekam nalaze. Nalazi trombofilije bi trebali za 3 tjedna biti gotovi. Ginekologica mi je rekla jucer da slobodno ako brisevi budu uredni mozemo raditi na bebi, pa ako se dogodi da nalazi trombofilije kasne a upali nam iz prve (mos mislit, nisam te srece), da pocnem od poz.testa piti andol 100 za svaki slucaj. 

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF: 21.2. ET

Lori🍀
    28. Travanj 2021. 07:46

Veliki pozdrav nasoj pozitivki Clarissi
    Pingo vidim da se mucis s M, nadam se da ce uskoro doci i da ce sa njenim zavrsetkom zavrsiti i tvoja agonija. Drzi se

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF: 21.2. ET

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Travanj 2021. 08:16

jelenas

Jutro svima, stigli brisevi i nema beštijaaaaa! Ureaplasma je jedino 10 na 3, ali to nije strašno. Idući utorak kontrola sa svima nalazima u bolnici i nadam se da imamo zeleno svjetlo (kažem nadam se da imamo jer smo mi sinoć već odlučili pokušat 🙈)

Ajde ti izliječi tu ureaplasmu, ona može uzrokovati spontane ... A lako se nakoti. Ja sam imala sreće i uspjela je se riješiti u jednom ciklusu, curama nekad treba i po 2, 3 ciklusa.

Inače, za trombofiliju, u međuvremenu sam saznala da se bez naručivanja može ići u Petrovu 3, nalazi su gotovi u najviše 10 dana (jedna cura je dobila odmah sutradan). Samo morate imati papirnatu uputnicu.

💔💔💔

NanaJ
    28. Travanj 2021. 11:18

Bok curke, da se i ja malo javim. Citam svaki dan ali nikako da se javim kad nemam s cim. 
    MM je jucer odnio uzorak za spermiogram cekamo nalaz, ja sam u cekanju prve menge nakon vakuumske, pa onda idem vaditi hormone i sve ostalo. 
    Da, ovo za Petrovu 3 je tocno ja sam ih zvala i za trombofiliju i za tipizaciju bez narudzbe se se dolazi s uputnicom. Termin za genetsko savjetovanje na rebru smo dobili 5.7 kao i za kariogram. 

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Travanj 2021. 13:30

NanaJ

Bok curke, da se i ja malo javim. Citam svaki dan ali nikako da se javim kad nemam s cim.
    MM je jucer odnio uzorak za spermiogram cekamo nalaz, ja sam u cekanju prve menge nakon vakuumske, pa onda idem vaditi hormone i sve ostalo.
    Da, ovo za Petrovu 3 je tocno ja sam ih zvala i za trombofiliju i za tipizaciju bez narudzbe se se dolazi s uputnicom. Termin za genetsko savjetovanje na rebru smo dobili 5.7 kao i za kariogram.

Nanaj, za koju tipizaciju?

💔💔💔

• XOXO
    28. Travanj 2021. 13:48

Evo da javim, radila sam test lh trakicama 3 dana za redom i svi su bas jaaako pozitivni. Tako da prepostavljam da je beta ipak previsoka jos i da utjece na lh. Za dalje cekam sutra pregled pa cu bit pametnija 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Travanj 2021. 14:05

XOXO

Evo da javim, radila sam test lh trakicama 3 dana za redom i svi su bas jaaako pozitivni. Tako da prepostavljam da je beta ipak previsoka jos i da utjece na lh. Za dalje cekam sutra pregled pa cu bit pametnija

Dok god ti je pozitivna beta, nemaš što mjeriti LH. Preslični su to hormoni, meni je LH trakica prije i jače pokazala crticu nego test na trudnoću kad sam bila trudna.

💔💔💔

NanaJ
    28. Travanj 2021. 14:16

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

NanaJ

HLA

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Travanj 2021. 14:31

NanaJ

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

NanaJ

HLA

Joj, hvala ti, ja već danima čekam da mi odgovore sa Rebra rade li oni to.
    Rade li i mikrodeleciju Y kromosoma?
    I treba li imati papirnatu uputnicu?

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.