Slučajno sam vidjela tvoje ime Nivea i nadala se da nije to nasa Nivea sa ljetnih trudnica😔... Jako mi je zao, grlim te.... I nemoj si razbijati glavu jel pad prouzrocio nesto ili nije (cisto iz rukava, moja sestra je imala isto jaki pad na guzu i isla na pregled i sve je bilo normalno) Sve se događa s nekim razlogom. I ti nam se jos uvijek stignes vratiti 🤗🍀
Slučajno sam vidjela tvoje ime Nivea i nadala se da nije to nasa Nivea sa ljetnih trudnica😔… Jako mi je zao, grlim te…. I nemoj si razbijati glavu jel pad prouzrocio nesto ili nije (cisto iz rukava, moja sestra je imala isto jaki pad na guzu i isla na pregled i sve je bilo normalno) Sve se događa s nekim razlogom. I ti nam se jos uvijek stignes vratiti 🤗🍀
Hvala ti na podršci!
Od slijedećeg ciklusa sam opet na klomifenima, i nadam se da će opet uspjet iz prve.ali ovaj put se i zadržati.
Jedino se bojim da se do povratka na posao nebudem psihički oporavila.
pozdrav cure,
bilo bi bolje da se susrecemo na nekoj vedrijoj temi , ali sta je tu je….
naime nakon 3. godine pokusavanja napokon ostanem trudna uz pomoc klomifena…
od pocetka imam slabi smedi iscjedak koji se pojacavao… nazalost padnem na guzu(nije bio jaki pad )
odem na pregled odma drugi dan makon pada i gestacijska vrecica je iste velicine kao i tj. dana prije… vade mi betu koja iznosi 246 te za 4 dana iznosi 195 odma mi je sve bilo jasno… e sada ja muku mucim s pitanjem da li je mozda taj pad uzrokovao sve to..?
zaista mi treba vase misljenje.
Jel ti dijagnoza blighted ovum?
Moja je bila prije par mjeseci, uspjela ostat trudna od prvog pokušaja, na prvom pregledu sa 6+3tt prazna gestacijska, 3 tjedna agonije nakon toga s pregledima i nadama da će se beba ipak pojaviti jer je gestacijska i rasla koji milimetar između pregleda i na kraju 2 gestacijske,obje prazne, završila sam na kiretaži s 11tt...
Nemoj se mučiti, vjerujem da nije zbog pada, ja sam uspjela od prve i pazila sam se pa je i kod mene isto prošlo i neko vrijeme sam mučila samu sebe s 1001 pitanjem "a šta ako sam ovo ili ono krivo napravila pa se zato to dogodilo"...
Drži se!

pozdrav cure,
bilo bi bolje da se susrecemo na nekoj vedrijoj temi , ali sta je tu je….
naime nakon 3. godine pokusavanja napokon ostanem trudna uz pomoc klomifena…
od pocetka imam slabi smedi iscjedak koji se pojacavao… nazalost padnem na guzu(nije bio jaki pad )
odem na pregled odma drugi dan makon pada i gestacijska vrecica je iste velicine kao i tj. dana prije… vade mi betu koja iznosi 246 te za 4 dana iznosi 195 odma mi je sve bilo jasno… e sada ja muku mucim s pitanjem da li je mozda taj pad uzrokovao sve to..?
zaista mi treba vase misljenje.
Jel ti dijagnoza blighted ovum?
Moja je bila prije par mjeseci, uspjela ostat trudna od prvog pokušaja, na prvom pregledu sa 6+3tt prazna gestacijska, 3 tjedna agonije nakon toga s pregledima i nadama da će se beba ipak pojavitijer je gestacijska i rasla koji milimetar između pregleda i na kraju 2 gestacijske,obje prazne, završila sam na kiretaži s 11tt…
Nemoj se mučiti, vjerujem da nije zbog pada, ja sam uspjela od prve i pazila sam se pa je i kod mene isto prošlo i neko vrijeme sam mučila samu sebe s 1001 pitanjem "a šta ako sam ovo ili ono krivo napravila pa se zato to dogodilo"…
Drži se!
Meni se u tj. Dana uopće nije povećala ni milimetar i zbog toga sam isla vadit betu. Kojom je nažalost ustanovljeno da nista od toga jer je u padu.. u ponedjeljak sam prestala pit utrogestan i počela krvariti. Trenutno je j dalje obilni kad odem na wc i onako sluzavo. U petak idem na uzv i opet vadit betu. U ponedjeljak mi je dr rekao da nema potrebe za kiretazom jer je to bilo jako maleno. A i posto krvarim nadam se da će stvarno samo otići
Znam da ne postoje riječi koje te u ovom trenutku mogu utješiti i da je ovo možda klišej izjava, ali drži se i pokušaj gledati sreću u nesreći da nisi završila na kiretaži. Nakon spontanog, ako se osjećaš dobro (fizički i psihički) možeš odmah u nove pokušaje i kažu da su žene super plodne tri mjeseca nakon spontanog (nakon kiretaže kažu da se treba paziti da se ne dogodi iduća bebica bar 3-4 mjeseca).
I znam da nije za usporedbu i svaki gubitak na svoj način neizmjerno boli, ali kažem ti - ja sam u nekih mjesec dana bila na 4-5 ultrazvuka i na svakom mi apsolutno ništa konkretno nisu rekli, jednom mi je čak doktorica rekla da ću prokrvarit za par dana, da se tako vidi na uzv, da bi me čim sam izašla iz ureda pozvala natrag i rekla "dođite za tjedan dana, možda se beba ipak pojavi", i vjerujem da ti je jednako teško kao što je i meni bilo, ali bar nisi tu agoniju morala prolaziti mjesec dana...
Drži se i držim ti fige da ćeš uskoro odraditi dosadnu školsku trudnoću

Znam da ne postoje riječi koje te u ovom trenutku mogu utješiti i da je ovo možda klišej izjava, ali drži se i pokušaj gledati sreću u nesreći da nisi završila na kiretaži. Nakon spontanog, ako se osjećaš dobro (fizički i psihički) možeš odmah u nove pokušaje i kažu da su žene super plodne tri mjeseca nakon spontanog (nakon kiretaže kažu da se treba paziti da se ne dogodi iduća bebica bar 3-4 mjeseca).
I znam da nije za usporedbu i svaki gubitak na svoj način neizmjerno boli, ali kažem ti - ja sam u nekih mjesec dana bila na 4-5 ultrazvuka i na svakom mi apsolutno ništa konkretno nisu rekli, jednom mi je čak doktorica rekla da ću prokrvarit za par dana, da se tako vidi na uzv, da bi me čim sam izašla iz ureda pozvala natrag i rekla "dođite za tjedan dana, možda se beba ipak pojavi", i vjerujem da ti je jednako teško kao što je i meni bilo, ali bar nisi tu agoniju morala prolaziti mjesec dana…
Drži se i držim ti fige da ćeš uskoro odraditi dosadnu školsku trudnoću
Hvala ti draga,
Kada me ginekolog skinuo s utrogestana rekao je da se u 12 mj combdode menstruacija vracam na klomifen i nadam se da će opet kao i ovaj put uspjeti iz prve, ali naravno uz ljepši i početak i kraj
Cure imam pitanje. U cetvrtak sam bila 5+1 i prokrvarila. Navecer sam isla odma kod ginekologa i rekao je da se gestacijska jedva vidi i da je sve krenulo vani. Da me ne zeli slati na kiretazu jer je bolje da se doma ocistim. Po njegovim rijecima je trebalo to jace krvariti a meni i dalje po malo brljavi ali konstantno me boli kao menga. Jeli itko imao iskustvo pobacaja doma? Kako to izgleda i koliko traje?
Pozdrav malena123, meni se to već desilo dva puta ☹️ Osjećaj je kao da sam dobila normalno menstruaciju, jer su meni menstruacije inače jako bolne prva 2 dana, uz redovito povraćanje i kljucanje sa tabletama protiv bolova. Odmah mi je krenulo krvarenje. E sad, kako sam ja mislila da će se to sve zadržati, nisam htjela uzimati tablete za bol tako da je meni taj prvi put bilo baš jako traumatično iskustvo i psihički i fizički. Drugi put mi se desilo prošli ciklus, i kako sam znala da se opet isto događa, pila sam tablete protiv bolova, tako da je sve prošlo kao malo jača menga. I da, u obje biokemijske je iscjedak bio pojačan uz puno ugrušaka (zbog čišćenja maternice).

♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
I jako mi je žao da ti se to desilo....😔

♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
I jako mi je žao da ti se to desilo….😔
Ma sad je kao stalo. I zvala sam ginekologa i rekao je da dodem u ponedjeljak ujutro da kao vidi opet ma uzv da bude siguran da je to to da nebi bilo zabune. Mene boli uz par kapi krvi. Ja neznam koliko treba da to krene ako je stvarno to to
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji