Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MB71
    07. Rujan 2020. 14:23

anna_86

Evo jucer zavrsila na hitnoj jel bolovi su bili nemoguci.
    Pala sam u nesvijest i zavrsila na infuziji od soka.
    Moje bebice su otisle prirodno i vidila sam, nesto pretesko, osjecaj koji nemogu objasniti.
    Poslali su me kuci uz tablete da se sve ocisti jel je jos malo ostalo.
    Tesko bolno iskustvo, bila sam skoro 12 tjedana trudna s blizancicima.
    Necu nikada ovo zaboraviti ko ni jedna od vas.
    Nije fer zasto se ovo dogada i nekome ko jako zeli bebu, a onda kada vidite ljude kako se ponasaju prema svojoj djeci ili idu na pobacaje tek tako.
    Boli jako 😔

Zao mi je jako sta si to morala prolazit. Ja nisam gledala znala sam da je izaslo ali nisam mogla pogledat... Zelim ti svu srecu za dalje. Tesko se pomiriti s tim. Prosle smo i to jako ruzno iskustvo. 

• anna_86
    09. Rujan 2020. 09:47

Kod missed ab na prirodno, i uz tabletu dali je koja osjetila lagane grceve?
    Imam lagane grceve na lijevoj strani i zvala sam bolnicu, kao da su lagani uredu a ako se pojacaju da opet moram na hitnu, da to nije dobro.
    Prvi mi je missed ab,  pa neznam oko toga nista, ako mi ko moze pomoci.
    Hvala puno

10. Rujan 2020. 09:11

anna_86

Kod missed ab na prirodno, i uz tabletu dali je koja osjetila lagane grceve?
    Imam lagane grceve na lijevoj strani i zvala sam bolnicu, kao da su lagani uredu a ako se pojacaju da opet moram na hitnu, da to nije dobro.
    Prvi mi je missed ab, pa neznam oko toga nista, ako mi ko moze pomoci.
    Hvala puno

I meni je bio prvi missed ab, rekli su mi da lagani grčevi kao menstrualni su ok, i poželjni jer je to znak da se čisti sve šta je ostalo. Al ako dobiješ jake bolove koji su neizdrživi, uz obilno krvarenje i temperaturu, obavezno se javiti na hitnu. 

Sanjarka88
    11. Rujan 2020. 19:39

Cure samo da javim ishod i da utješim cure koje moraju proc isto u ranoj trudnoci. 

Znaci proslu srijedu na 6tt krenulo oskudno smeđarenje. Na uzv utvrđena gestacijska i plod no nazalost jako mala gestacijska, stala vec sa razvojem ranije. Gestacijska 10mm, plod 2mm bez kčs.
    Ginekolog ne propisuje terapiju jer kaze da nema smisla cuvat ono sta tijelo odbacue a evidentno je da nije dobro. I hvala mu na tome jer mi nije produžio agoniju. 
    Drugi dan smeđarenje se pojacalo i preslo skoro u crno. Treci dan je krenula svjeza krv. 5. Dan krvarenja uzv utvrđeno da je vecio dio van iako ima jos toga. Beta izvađena i iznosi 21.4
    Taj dan je krvarenje prestalo. Danas 9 dana nakon pocetka cile price uzv cist, apsolutno sve je otislo. 
    Bolove nisam imala nikakve vrijedne spomena, krvarenje  ne obilno 1 dan nesto vise ostalo za 1 ulozak dnevno , obilnije su mi menge a nemam preobilne. Ugrusaka nije bilo. Samo 1 mali komadic koji je izasao na zadnji dan krvarenja i tada je krvarenje i stalo. 
    Ne mora fizicki biti tesko, tako da ako se koja nađe u slicnoj situaciji zna da je moguce doziviti spontani bez fizicke traume. 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• newgirl
    12. Rujan 2020. 09:51

Pozdrav zene, 

Želim vam ispricat svoju pricu. Nakon sto smo prosli postupak IVF ostala sam trudna, gle mene sretne odmah iz prve. Međutim trudnocu sam izgubila u sredini sedmog tjedna. Odbijala sam kiretrazu dok ne vidim da beta pada, al ona je konstantno rasla, ali nepravilno. Dogovorili su mi kiretražu jer ne mogu vise čekati, ja za sebe uradim betu, kad su rekli da moram ici na kiretrazu, i prvi put je pala....  Dan prije dogovorenog postupka trudnoca je otisla sama, moj mali andjeo me spasio fizicke boli. Kazu dobro sam prosla... ja se samo osmjehnem.

Bol koja je tad usla u grudi boli jace od svega i boli još....

Ja imam problem jer krivim sebe da sam tim postupkom prisilno dovela tu bebicu u utrobu, moju utrobu koja je nije mogla ocuvati... zastititi... Jesam ja kriva što je nastala i nestala, mogu li se nositi s tim.... Moram.... Povećavam sebi bol jer ne zasluzujem da ikad zaboravim... 

Prošla sam bez fizicke traume, lucky me.

31🙋32👦
    AMH 6,2 pmol/L, muz super _____
    1. Pokusaj 03.2020. IVF - neuspješan, biokemijska _____
    2. Pokusaj 01.2021. IVF - vraćena 2 embrija - beta 0 _____
    3. Pokusaj 15.03.2021. IVF - vracena 1 zamrzalica 🙏

joy
    12. Rujan 2020. 22:08

Tjedan dana nakon kiretaze dobila sam jaku upalu maternice, to sam rijesila antibiotikom, dva tjedna nakon kiretaze na pregledu se vidi da maternica nije cista, dobijem uputnicu za bolnicu, imala sam dva izbora ponovna kiretaza ili injekcije da se ocistim krvarenjem, 3 dana injekcija, od kojih imam sve moguce nuspojave, ja i dalje ne krvarim, imam jos 7 dana do kontrole te ako ne prokrvarim slijedi kiretaza, da li ima koja iskustva sa tim injekcijama? Da ne zaboravim, imam uzasne grceve i bolove😔

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

13. Rujan 2020. 13:58

joy

Tjedan dana nakon kiretaze dobila sam jaku upalu maternice, to sam rijesila antibiotikom, dva tjedna nakon kiretaze na pregledu se vidi da maternica nije cista, dobijem uputnicu za bolnicu, imala sam dva izbora ponovna kiretaza ili injekcije da se ocistim krvarenjem, 3 dana injekcija, od kojih imam sve moguce nuspojave, ja i dalje ne krvarim, imam jos 7 dana do kontrole te ako ne prokrvarim slijedi kiretaza, da li ima koja iskustva sa tim injekcijama? Da ne zaboravim, imam uzasne grceve i bolove😔

Ja sam primala te injekcije 3 puta. Rekli su mi kontrolu za 7 do 10 dana. Sutra je ta kontrola, nadam se da će biti sve vani 🤞 Ja sam od njih lagano krvarila svaki dan, ništa preobilno. Sad mi je to skroz stalo. Sutra ćemo vidjeti. 😑

joy
    13. Rujan 2020. 17:07

KaticaZlatica

joy

Ja sam primala te injekcije 3 puta. Rekli su mi kontrolu za 7 do 10 dana. Sutra je ta kontrola, nadam se da će biti sve vani 🤞 Ja sam od njih lagano krvarila svaki dan, ništa preobilno. Sad mi je to skroz stalo. Sutra ćemo vidjeti. 😑

Danas sam isla na 3. injekciju i dr me pregledala i odlucila da mi prosiri cerviks i otvori i procacka unutarnje usce, odmah sam prokrvarila, nadam se da ce sve izaci sada...
    Sretno sutra🤞🏻

11/2017 missed ab 12tt
    7/2018 missed ab 8tt
    8/2020 missed ab 11tt

• anna_86
    13. Rujan 2020. 21:15

Sretno zenice.
    Sta mi moramo sve proci, koda nije dosta boli oko spontanoga , nego jos injekcije, kiretaza, tablete itd.
    Sva ta silna bol.
    Ja evo vec 9 dana krvarim, 2 dana obilno i nadam se da je sve izaslo, sada u srijedu imam pregled.
    Samo sta ta krv jos uvijek izlazi, i to cim hodam, kada odmaram nista.
    Ali sada vec 2 dana tamno smeda s krvavim.
    I napuhnuta sam jako, trbuh koda ce mi eksplodirati 😔

• MB71
    14. Rujan 2020. 10:43

Drage moje. Ja evo cekam prvu menstraciju nakon missed ab. Danas je 33 dan nakon prirodnog ciscenja a zadnja 4 dana mi se pojavio smedi iscjedak, skroz malo ga ima. Slicno mi je bilo i prije ali dan dva bi mi bio smedi iscjedak pa bi krenila menstruacija. Dali je nekome bilo slicno? Zvala sam gin ona kaze pricekaj jos 3/4 dana pa ako nekrene da dodem na pregled.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.