Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Peppss
    14. Rujan 2020. 12:55

Ja sam na kiretaži bila 12.8. i isto sam u isčekivanju menge... Navodno je normalno da dođe nakon 4 do 6 tjedana
    Nakon kiretaže sam 4-5 dana krvarila i kad je krvarenje prestalo imala sam povremeno smeđi iscjedak sve do negdje 25.8. i odmah nakon toga su mi čini se bili plodni dani, sve do negdje 2.9. sam imala plodne sluzi tako da se nadam da će i menga skoro, prvi put nakon dosta dugo vremena hehe
    Jučer i danas me čak i par puta zabolilo kao da bih mogla, ali zasad još ništa..

Što se tiče zaostataka nakon spontanog/kiretaže ja bih ti preporučila da odeš na pregled za svaki slučaj, meni su tek na pregledu tri tjedna nakon kiretaže našli polip na maternici iako me ništa ne boli... i još me uvjeravaju da je to od prije trudnoće iako sam tijekom trudnoće bila kod 3 različite doktorice na ultrazvuku, svaka me zaista detaljno pregledala i nijedna nije bilo šta slično spomenula... 

• MB71
    14. Rujan 2020. 14:34

Pepps

Ja sam na kiretaži bila 12.8. i isto sam u isčekivanju menge… Navodno je normalno da dođe nakon 4 do 6 tjedana
    Nakon kiretaže sam 4-5 dana krvarila i kad je krvarenje prestalo imala sam povremeno smeđi iscjedak sve do negdje 25.8. i odmah nakon toga su mi čini se bili plodni dani, sve do negdje 2.9. sam imala plodne sluzi tako da se nadam da će i menga skoro, prvi put nakon dosta dugo vremena hehe
    Jučer i danas me čak i par puta zabolilo kao da bih mogla, ali zasad još ništa..

Što se tiče zaostataka nakon spontanog/kiretaže ja bih ti preporučila da odeš na pregled za svaki slučaj, meni su tek na pregledu tri tjedna nakon kiretaže našli polip na maternici iako me ništa ne boli… i još me uvjeravaju da je to od prije trudnoće iako sam tijekom trudnoće bila kod 3 različite doktorice na ultrazvuku, svaka me zaista detaljno pregledala i nijedna nije bilo šta slično spomenula…

Strasno kroz sta sve prolazimo. Meni govore dobro si prosla kao jer nisam trebala kiretazu. Ali bolovi su svejedno bili prejaki i dolazili svako malo kao trudovi, sva sreca pa su trajali kratko.
    Neznam evo sacekat cu jos 3/4 dana kako mi je savjetovala gin pa cu otic vidit sta je. Nadam se da ce nam brzo doci

14. Rujan 2020. 21:01

Evo ja sam danas bila na pregledu i sve je otišlo nakon injekcija uterotonika. Meni je spontani prirodno krenuo 28.8. Sad i ja čekam tu prvu mengu. Moja doktorica i nije nešto rječita, nikakve mi upute nije dala osim da se sad čuvamo 3 mjeseca, pa da onda možemo u nove pokušaje. I da vadim betu za 10ak dana, pa onda kod nje na pregled. 

Peppss
    14. Rujan 2020. 22:12

Meni baš maloprije došla menga, ne sjećam se kad sam joj se zadnji put toliko veselila :)
    Sad samo držim fige da i polip ode s njom, trebala bih na pregled 5. dan ciklusa
    Katica super, sad se samo pazi, navodno smo sad jaaaako plodne, negdje piše prvi ciklus nakon samo a negdje čak 3 mjeseca pa bolje da se sve vrati u normalu pa onda u nove pobjede :) 

Sanjarka88
    15. Rujan 2020. 09:41

Pepps

Meni baš maloprije došla menga, ne sjećam se kad sam joj se zadnji put toliko veselila :)
    Sad samo držim fige da i polip ode s njom, trebala bih na pregled 5. dan ciklusa
    Katica super, sad se samo pazi, navodno smo sad jaaaako plodne, negdje piše prvi ciklus nakon samo a negdje čak 3 mjeseca pa bolje da se sve vrati u normalu pa onda u nove pobjede :)

Meni je gin. rekao da cekamo prvu mengu za papu i briseve i ako to bude sve ok da mozemp odmah u nove pokusaje 🙂
    Nakon kiretaze je preporuka 3mj
    Super za mengu 👍👍👍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Peppss
    15. Rujan 2020. 14:25

Nadam se da će i tebi brzo, i još brže plusić nakon nje 🤞😇

• anna_86
    15. Rujan 2020. 19:00

Dali se koja susrela s oticanjem nogu?
    10 dana je proslo od spontanoga i noge su mi dosta umorne i otecene i to od koljena prema gleznju .
    Prije nisam imala problema, samo sta dok sam bila trudna oko 6tj su mi pocele oticati noge.

Martha
    15. Rujan 2020. 19:58

Pozdrav svima, danas sam saznala da sam imala missed ab.

Ujutro sam primjetila neki smeckasti-zuti iscjedak, otisla gin i na ultrazvuku potvrdili da nema otkucaja.
    Prije toga me gin pregledao nirmalno i sve je bilo ok, nema krvi, nema smedeg iscjetka, zatvorena sam bila...

U cetvrtak mi je termin za kiretazu, medutim grudi su me lagano bile prestale boljeti i sada me opet bole, isla sam niz stepenice i boljele su me jako, je li to normalno? I odjednom iscjetka vise nema... 

Peppss
    16. Rujan 2020. 12:19

U kojem si tjednu? Moguće da ti hormoni sad malo luduju pa da je od toga, ali meni su samo nestajali simptomi (mučnine i grudi), nije se vraćala bol

Tinker 🌸
    12. Listopad 2020. 20:21

Pozdrav svima, 

Imala sam missed ab nazalost, 9.tj, srceko je stalo kad je bebica bila niti 7mm, otpocetka je kasnila malo :/. Danas sam bila na pregledu u bolnici, do cet cemo pricekati i ako samo ne krene dati ce mi u cet ujutro misoprostol... da li netko ima iskustva? 
    Meni nije prvi pobacaj nazalost, ali je jednom bila kiretaza i porod, a drugi put je samo krenulo na kraju... 

Hvala svima ❤️

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani