Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    14. Rujan 2020. 10:49

MB71

Drage moje. Ja evo cekam prvu menstraciju nakon missed ab. Danas je 33 dan nakon prirodnog ciscenja a zadnja 4 dana mi se pojavio smedi iscjedak, skroz malo ga ima. Slicno mi je bilo i prije ali dan dva bi mi bio smedi iscjedak pa bi krenila menstruacija. Dali je nekome bilo slicno? Zvala sam gin ona kaze pricekaj jos 3/4 dana pa ako nekrene da dodem na pregled.

Kako racuna dc? Od prvog dana krvarenja ili kad je sve otislo?
    Ja sam tek 11 dana od kad je krenulo krvarenja u prirodnom ciscenje. Nakon sta mi je uzv utvrđeno da je sve otislo rekli su mi da ocekujem mengu za 4 tjedna cca. Pa sad.. Vidit cemo 
    Nadam se da ce ti krenit normalno ubrzo 🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• MB71
    14. Rujan 2020. 11:19

Sanjarka88 🦋

MB71

Drage moje. Ja evo cekam prvu menstraciju nakon missed ab. Danas je 33 dan nakon prirodnog ciscenja a zadnja 4 dana mi se pojavio smedi iscjedak, skroz malo ga ima. Slicno mi je bilo i prije ali dan dva bi mi bio smedi iscjedak pa bi krenila menstruacija. Dali je nekome bilo slicno? Zvala sam gin ona kaze pricekaj jos 3/4 dana pa ako nekrene da dodem na pregled.

Ja sam tek 11 dana od kad je krenulo krvarenja u prirodnom ciscenje. Nakon sta mi je uzv utvrđeno da je sve otislo rekli su mi da ocekujem mengu za 4 tjedna cca. Pa sad.. Vidit cemo

A neznam. Meni je u noci sa 12og na 13ti kolovoza krenilo ciscenje i sljedece popodne mi je zamjenski gin napravio ultrazvuk i rekao da je sve cisto. I ona mi racuna od 13og. A sad meni je i dva tri dana nakon toga zna biti komadic uz krvarenje. Meni je moja gin rekla da ocekujem kako mi inace ide ciklus. Inace mi je 32 dana. Ali je rekla ako slucajno prode 40 dana a nedode da ce me pregledat i dati tablete ukoliko bude potrebno.

Sanjarka88
    14. Rujan 2020. 11:29

MB71

Sanjarka88 🦋

MB71

A neznam. Meni je u noci sa 12og na 13ti kolovoza krenilo ciscenje i sljedece popodne mi je zamjenski gin napravio ultrazvuk i rekao da je sve cisto. I ona mi racuna od 13og. A sad meni je i dva tri dana nakon toga zna biti komadic uz krvarenje. Meni je moja gin rekla da ocekujem kako mi inace ide ciklus. Inace mi je 32 dana. Ali je rekla ako slucajno prode 40 dana a nedode da ce me pregledat i dati tablete ukoliko bude potrebno.

U tebe je to islo brzo
    U mene je krenulo sa smeđarenjem 2.9, svjeza krv 4.9 a 8.9 je stalo krvarenje. 11. 9 je utvrđeno da vise nema niceg. 
    A dobro. Kako bude. Treba vremena da sve dođe na svoje, samo strpljivo 

• MB71
    14. Rujan 2020. 11:51

Sanjarka88 🦋

MB71

Sanjarka88 🦋

MB71

U tebe je to islo brzo
    U mene je krenulo sa smeđarenjem 2.9, svjeza krv 4.9 a 8.9 je stalo krvarenje. 11. 9 je utvrđeno da vise nema niceg.

Meni je smedarenje pocelo 10.8 navecer. 12.08 je krenila krv i taj dan sam bila narucena na pregled otisla i rekli mi da se krenilo cistit i par sati nakon, oko 1 ujutro krenili bas jaki bolovi i dosta toga otislo. Krvarila sam jos 5 dana. 
    Ma meni brine da mi nije nesto ostalo. Taj zamjenski gin mi nije nekako pouzdan on je sve brzinski napravio. A moja gin kad se vratila sa godisnjeg me nije pregledala nego mi je rekla da cemo nakon prve menge sve napraviti. Hvala puno lakse mi je kada to podijelim sa nekim.

Sanjarka88
    14. Rujan 2020. 12:15

MB71

Sanjarka88 🦋

MB71

Sanjarka88 🦋

MB71

U tebe je to islo brzo

Meni je smedarenje pocelo 10.8 navecer. 12.08 je krenila krv i taj dan sam bila narucena na pregled otisla i rekli mi da se krenilo cistit i par sati nakon, oko 1 ujutro krenili bas jaki bolovi i dosta toga otislo. Krvarila sam jos 5 dana.
    Ma meni brine da mi nije nesto ostalo. Taj zamjenski gin mi nije nekako pouzdan on je sve brzinski napravio. A moja gin kad se vratila sa godisnjeg me nije pregledala nego mi je rekla da cemo nakon prve menge sve napraviti. Hvala puno lakse mi je kada to podijelim sa nekim.

Da je nesto ostalo virujem da bi imala jos bolova i krvarenja. Tako da mislim da je to ok 
    To sta sad smeđaris vjerovatno je uvod u mengu 🤞🤞🤞🤞
    Meni su paralelno vadili i betu da vide dal pada
    Na zadnji dan krvarenja mi je bila 21,pa su rekli da vise nece vadit
    Ja sam imala 2 dana smeđarenje, 5 dana krvarenje i onda jos 2 dana smeđarenje oskudno
    Tako da ok je si krvarila 5 dana 
    Koji si bila tjedan? 

Peppss
    14. Rujan 2020. 12:55

Ja sam na kiretaži bila 12.8. i isto sam u isčekivanju menge... Navodno je normalno da dođe nakon 4 do 6 tjedana
    Nakon kiretaže sam 4-5 dana krvarila i kad je krvarenje prestalo imala sam povremeno smeđi iscjedak sve do negdje 25.8. i odmah nakon toga su mi čini se bili plodni dani, sve do negdje 2.9. sam imala plodne sluzi tako da se nadam da će i menga skoro, prvi put nakon dosta dugo vremena hehe
    Jučer i danas me čak i par puta zabolilo kao da bih mogla, ali zasad još ništa..

Što se tiče zaostataka nakon spontanog/kiretaže ja bih ti preporučila da odeš na pregled za svaki slučaj, meni su tek na pregledu tri tjedna nakon kiretaže našli polip na maternici iako me ništa ne boli... i još me uvjeravaju da je to od prije trudnoće iako sam tijekom trudnoće bila kod 3 različite doktorice na ultrazvuku, svaka me zaista detaljno pregledala i nijedna nije bilo šta slično spomenula... 

• MB71
    14. Rujan 2020. 14:34

Pepps

Ja sam na kiretaži bila 12.8. i isto sam u isčekivanju menge… Navodno je normalno da dođe nakon 4 do 6 tjedana
    Nakon kiretaže sam 4-5 dana krvarila i kad je krvarenje prestalo imala sam povremeno smeđi iscjedak sve do negdje 25.8. i odmah nakon toga su mi čini se bili plodni dani, sve do negdje 2.9. sam imala plodne sluzi tako da se nadam da će i menga skoro, prvi put nakon dosta dugo vremena hehe
    Jučer i danas me čak i par puta zabolilo kao da bih mogla, ali zasad još ništa..

Što se tiče zaostataka nakon spontanog/kiretaže ja bih ti preporučila da odeš na pregled za svaki slučaj, meni su tek na pregledu tri tjedna nakon kiretaže našli polip na maternici iako me ništa ne boli… i još me uvjeravaju da je to od prije trudnoće iako sam tijekom trudnoće bila kod 3 različite doktorice na ultrazvuku, svaka me zaista detaljno pregledala i nijedna nije bilo šta slično spomenula…

Strasno kroz sta sve prolazimo. Meni govore dobro si prosla kao jer nisam trebala kiretazu. Ali bolovi su svejedno bili prejaki i dolazili svako malo kao trudovi, sva sreca pa su trajali kratko.
    Neznam evo sacekat cu jos 3/4 dana kako mi je savjetovala gin pa cu otic vidit sta je. Nadam se da ce nam brzo doci

14. Rujan 2020. 21:01

Evo ja sam danas bila na pregledu i sve je otišlo nakon injekcija uterotonika. Meni je spontani prirodno krenuo 28.8. Sad i ja čekam tu prvu mengu. Moja doktorica i nije nešto rječita, nikakve mi upute nije dala osim da se sad čuvamo 3 mjeseca, pa da onda možemo u nove pokušaje. I da vadim betu za 10ak dana, pa onda kod nje na pregled. 

Peppss
    14. Rujan 2020. 22:12

Meni baš maloprije došla menga, ne sjećam se kad sam joj se zadnji put toliko veselila :)
    Sad samo držim fige da i polip ode s njom, trebala bih na pregled 5. dan ciklusa
    Katica super, sad se samo pazi, navodno smo sad jaaaako plodne, negdje piše prvi ciklus nakon samo a negdje čak 3 mjeseca pa bolje da se sve vrati u normalu pa onda u nove pobjede :) 

Sanjarka88
    15. Rujan 2020. 09:41

Pepps

Meni baš maloprije došla menga, ne sjećam se kad sam joj se zadnji put toliko veselila :)
    Sad samo držim fige da i polip ode s njom, trebala bih na pregled 5. dan ciklusa
    Katica super, sad se samo pazi, navodno smo sad jaaaako plodne, negdje piše prvi ciklus nakon samo a negdje čak 3 mjeseca pa bolje da se sve vrati u normalu pa onda u nove pobjede :)

Meni je gin. rekao da cekamo prvu mengu za papu i briseve i ako to bude sve ok da mozemp odmah u nove pokusaje 🙂
    Nakon kiretaze je preporuka 3mj
    Super za mengu 👍👍👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.