Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • avica
    26. Studeni 2020. 11:57

Samoja6

avica

Zao mi je tek sad vidim, jesi uspjela? Meni nakon prve jaka bol, mucnina, grcevi i nakon toga mi je krenulo krvarenje. Nakon sto krene krvarenje smanji se bol znacajno, bar meni.

Krvarenje je krenulo… Bolilo me nakon toga više nije ništa, do jutros…jutros me probudilo kao da sam dobila menzis, malo jači bolovi. Opet popila tabletu protiv bolova i stalo… Sutra ujutro sam naručena u bolnicu po drugu tabletu… Strah me, naravno, što očekivati, koliko će trajati, a najviše me strah da ću se psihički skroz slomiti… Ta agonija traje sad već cijeli tjedan, vidim da nisam dobro, pokušavam se skulirati, preko dana još nekako, ali večer nikako… Od ponedjeljka sam na tabletama za smirenje, jednostavno se nemogu pomiriti s tim…

Znam kako ti je, ja sam upravo u bolnici. U utorak sam dobila prve tablete od kojih mi nije nista bilo nego tek od prve danas ujutro mi je krenulo krvarenje. Dobro je da ti je krenulo krvarenje, moglo bi krace trajati ali to ce ti najbolje reci kad pogledaju na uzvu kad dodes. Ja sam si nekako to poslozila u glavi da moram sad ovo obaviti do kraja u medicinskom smislu, a naravno psihicki sam isto lose i samo cekam da ovo zavrsi da imam neki zavrsetak jer sam isto u ovom stanju vec tjedan dana. Psihicki oporavak ce trajati, meni je kaos u glavi.

33👨32👩
    03/2020 blighted ovum
    11/2020 missed 9 tt
    https://lbdf.lilypie.com/cQZnp2.png
    ➕04/2021
    Novalac, Duphaston, Aspirin100

Samoja6
    26. Studeni 2020. 12:05

avica

Samoja6

avica

Zao mi je tek sad vidim, jesi uspjela? Meni nakon prve jaka bol, mucnina, grcevi i nakon toga mi je krenulo krvarenje. Nakon sto krene krvarenje smanji se bol znacajno, bar meni.

Krvarenje je krenulo… Bolilo me nakon toga više nije ništa, do jutros…jutros me probudilo kao da sam dobila menzis, malo jači bolovi. Opet popila tabletu protiv bolova i stalo… Sutra ujutro sam naručena u bolnicu po drugu tabletu… Strah me, naravno, što očekivati, koliko će trajati, a najviše me strah da ću se psihički skroz slomiti… Ta agonija traje sad već cijeli tjedan, vidim da nisam dobro, pokušavam se skulirati, preko dana još nekako, ali večer nikako… Od ponedjeljka sam na tabletama za smirenje, jednostavno se nemogu pomiriti s tim…

Znam kako ti je, ja sam upravo u bolnici. U utorak sam dobila prve tablete od kojih mi nije nista bilo nego tek od prve danas ujutro mi je krenulo krvarenje. Dobro je da ti je krenulo krvarenje, moglo bi krace trajati ali to ce ti najbolje reci kad pogledaju na uzvu kad dodes. Ja sam si nekako to poslozila u glavi da moram sad ovo obaviti do kraja u medicinskom smislu, a naravno psihicki sam isto lose i samo cekam da ovo zavrsi da imam neki zavrsetak jer sam isto u ovom stanju vec tjedan dana. Psihicki oporavak ce trajati, meni je kaos u glavi.

Žao mi je... Držim ti fige da što prije prođe i odeš kući... Vrijeme će sigurno učiniti svoje... Meni je moja gin rekla da ništa ne čekam nakon ovog, odmah na drugo, tek onda ćeš preboliti... I kažu da je istina... Prijateljica je također imala spontani, pala je u depresiju i nakon 3 mjeseca ostala trudna, sad ima curicu od godinu dana... Kaže da ju je to spasilo... 
    Rekla sam da je bar moguće sad očistiti ovo i usaditi drugo... Počela sam svašta govoriti, totalno sam nenormalna... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Malena3
    26. Studeni 2020. 13:01

Samoja6

avica

Samoja6

avica

Žao mi je… Držim ti fige da što prije prođe i odeš kući… Vrijeme će sigurno učiniti svoje… Meni je moja gin rekla da ništa ne čekam nakon ovog, odmah na drugo, tek onda ćeš preboliti… I kažu da je istina… Prijateljica je također imala spontani, pala je u depresiju i nakon 3 mjeseca ostala trudna, sad ima curicu od godinu dana… Kaže da ju je to spasilo…
    Rekla sam da je bar moguće sad očistiti ovo i usaditi drugo… Počela sam svašta govoriti, totalno sam nenormalna…

Pozdrav i jako mi je teško ovo čitati jer sam i sama prošla pred 3 godine spontani. Bila sam očajna, mislila sam da nikad neću svoju bebicu imati.. Ali evo 3 mj nakon spontanog sam ostala trudna. Imam dečkića od 3 i pol godine. 
    Sada sam opet trudna i malo opuštenija ali naravno uvijek postoji taj neki strah kad to jednom prođeš. 
    Kada to riješite biti će u glavi lakše, nemojte padati u depresiju. Gledajte to s druge stane uvijek može gore, nedaj bože većih trudnoća pa da se to desi. Hrabro i sretno dalje. 
    Da li morate radit test na covid za bolnicu ili? 

• avica
    26. Studeni 2020. 13:18

Malena3

Samoja6

avica

Samoja6

avica

Znam kako ti je, ja sam upravo u bolnici. U utorak sam dobila prve tablete od kojih mi nije nista bilo nego tek od prve danas ujutro mi je krenulo krvarenje. Dobro je da ti je krenulo krvarenje, moglo bi krace trajati ali to ce ti najbolje reci kad pogledaju na uzvu kad dodes. Ja sam si nekako to poslozila u glavi da moram sad ovo obaviti do kraja u medicinskom smislu, a naravno psihicki sam isto lose i samo cekam da ovo zavrsi da imam neki zavrsetak jer sam isto u ovom stanju vec tjedan dana. Psihicki oporavak ce trajati, meni 

Pozdrav i jako mi je teško ovo čitati jer sam i sama prošla pred 3 godine spontani. Bila sam očajna, mislila sam da nikad neću svoju bebicu imati.. Ali evo 3 mj nakon spontanog sam ostala trudna. Imam dečkića od 3 i pol godine.
    Sada sam opet trudna i malo opuštenija ali naravno uvijek postoji taj neki strah kad to jednom prođeš.
    Kada to riješite biti će u glavi lakše, nemojte padati u depresiju. Gledajte to s druge stane uvijek može gore, nedaj bože većih trudnoća pa da se to desi. Hrabro i sretno dalje.
    Da li morate radit test na covid za bolnicu ili?l

Hvala ti Malena, i cestitke na novoj trudnoci :). Da, ja sam morala imati negativan test na covid.

33👨32👩
    03/2020 blighted ovum
    11/2020 missed 9 tt
    ➕04/2021

Samoja6
    26. Studeni 2020. 16:10

Da, i ja sam morala napraviti test, mada te moraju primiti bio pozitivan ili negativan... Samo eto moras proci i to zabijanje stapica do mozga! 

Avica jesi dobro? Ide li ikako? Boli li te? Neznam te, ali šaljem ti veliki zagrljaj! 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• avica
    26. Studeni 2020. 19:49

Samoja6

Da, i ja sam morala napraviti test, mada te moraju primiti bio pozitivan ili negativan… Samo eto moras proci i to zabijanje stapica do mozga!

Avicajesi dobro? Ide li ikako? Boli li te? Neznam te, ali šaljem ti veliki zagrljaj!

Pustili su me doma popodne nakon uzva, jos sam dobila jednu tabletu za doma i onda kontrola za 7 dana. Sad mi je ok sto se boli tice. Kako si ti?

33👨32👩
    03/2020 blighted ovum
    11/2020 missed 9 tt
    ➕04/2021

Samoja6
    26. Studeni 2020. 20:47

avica

Samoja6

Da, i ja sam morala napraviti test, mada te moraju primiti bio pozitivan ili negativan… Samo eto moras proci i to zabijanje stapica do mozga!

Avicajesi dobro? Ide li ikako? Boli li te? Neznam te, ali šaljem ti veliki zagrljaj!

Pustili su me doma popodne nakon uzva, jos sam dobila jednu tabletu za doma i onda kontrola za 7 dana. Sad mi je ok sto se boli tice. Kako si ti?

Strah me... Sutra ujutro moram u bolnicu po tu drugu tabletu i umirem od straha jer neznam sto me ceka... Danas me cijeli dan boli drob pa popijem nesto protiv bolova... Ali to mi i nije problem... U jednu ruku jedva čekam da to više završi, a u drugu eto umirem od straha... 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• avica
    26. Studeni 2020. 20:53

Samoja6

avica

Samoja6

Strah me… Sutra ujutro moram u bolnicu po tu drugu tabletu i umirem od straha jer neznam sto me ceka… Danas me cijeli dan boli drob pa popijem nesto protiv bolova… Ali to mi i nije problem… U jednu ruku jedva čekam da to više završi, a u drugu eto umirem od straha…

Nemoj se bojati, bitno je da je krenulo i najgore je na pocetku. Drzi se i javi je li sve ok proslo!

33👨32👩
    03/2020 blighted ovum
    11/2020 missed 9 tt
    ➕04/2021

Samoja6
    26. Studeni 2020. 21:12

avica

Samoja6

avica

Samoja6

Strah me… Sutra ujutro moram u bolnicu po tu drugu tabletu i umirem od straha jer neznam sto me ceka… Danas me cijeli dan boli drob pa popijem nesto protiv bolova… Ali to mi i nije problem… U jednu ruku jedva čekam da to više završi, a u drugu eto umirem od straha…

Nemoj se bojati, bitno je da je krenulo i najgore je na pocetku. Drzi se i javi je li sve ok proslo!

Hoću, hvala ti! Jeli tebi sve izašlo, što su ti rekli? Jesu ti dali što protiv bolova? Sry, imam milijun pitanja, a vjerujem da ti nije do ničega... 

Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

• Malena3
    26. Studeni 2020. 21:25

Samoja6

avica

Samoja6

Ne mora te biti strah. Vjeruj biti će ti lakše kad to riješi i kreni dalje. U tako malim trudnoćama možeš odmah nakon 2 mj krenut u akciju :)
    Tko zna šta mene sutra čeka 🙊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.