Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    05. Rujan 2020. 13:09

joy

Btw jucer mi dosao nalaz pape, uredan 🙏🏻

Odlično, super💛

• anna_86
    05. Rujan 2020. 16:31

Pozdrav drage zenice
    Nova sam ovdje i trwbam malu pomoc, jel sam toliko sokirana, zbunjena i neznam vise.
    7.7. mj je vracen jedan embrio koji se prepolovio i nastali su jednojajacni blizanci u istoj posteljici
    2.8. Prokrvarim odem u bolnicu nadu jedno srce a drugo ne i naruce me za malo vise od  tjedan dana
    12.8. Ultrazvuk i vide obadva srceka i da je sve super
    Jucer zavrsim na hitnoj nevide ni jedno srce i kao missed ab i da ocekuje krvarenje uskoro , jel zadnja 3 dana imam smedi iscjedak.
    Toliko sam zbunjena, placem, neznam sta misliti vise
    Ko neka nocna mora
    Oprostite na duzem postu

• MB71
    05. Rujan 2020. 16:31

Sanjarka88 🦋

Pozdrav cure

Ako koja ima iskustva

U srijedu na tocno 6tt sam pocela smeđarit.
    Isla sam odmah na pregele. Ginekolog je odmah rekao da tesko da bude uredna t, gestacijska je bila samo 10mm a odjek ploda 2mm, bez otkucaja.
    Rekao je da necemo zurit s nicim i da dodem na pregled za 7 dana a ukoliko prokvarim da odem u bolnicu
    Dan Posli je smeđarenje bilo malo obilnije, i sve tamnije vise crno nego smeđe.
    Jucer je pocela prava krv. Danas je obilnije nego jucer. Izgleda bas kao normalna menga samo malo bogatijeg sadržaja. Bolovi su tek sad neki ali lagani menstrualni
    E sad ici u bolnicu ili ne?
    Strah me da me tamo odma po automatizmu kiretiraju a ovako se nadam da bi moglo sce prirodno otic.
    Ima li tko iskustva sa prirodnim ciscenjem?

Meni se pojavio smedi iscjedak navecer i ujutro svjeza krv. Otisla na pregled u privatnika i on mi kaze spontani je zapoceo,ujutro otici kod svog gin po uputnice a ako krene jako krvarenje i jaka bol da odem na hitni ginekoloski. Par sati nakon oko 23 sata mi krenu bolovi i odem na hitnu oni me posalju doma i kazu da cu se sama ocistit jer je to malo (gestacijska vrecica 35mm a plod zaostao u razvoju tek u naznakama)
    I tu vecer trajala bol i krvarenje oko 5 sati. Ujutro otisla kod zamjenskog ginekologa i napravilo mi ultrazvuk i sve se ocistilo. 14 dana nakon moja gin dosla sa godisnjeg i rekla mi da su mi trebali dati antibiotik i da cemo ostale nalaze raditi nakon menstruacije.

Sanjarka88
    05. Rujan 2020. 18:01

MB71

Sanjarka88 🦋

Pozdrav cure

Ako koja ima iskustva

Isla sam odmah na pregele. Ginekolog je odmah rekao da tesko da bude uredna t, gestacijska je bila samo 10mm a odjek ploda 2mm, bez otkucaja.
    Rekao je da necemo zurit s nicim i da dodem na pregled za 7 dana a ukoliko prokvarim da odem u bolnicu
    Jucer je pocela prava krv. Danas je obilnije nego jucer. Izgleda bas kao normalna menga samo malo bogatijeg sadržaja. Bolovi su tek sad neki ali lagani menstrualni
    Strah me da me tamo odma po automatizmu kiretiraju a ovako se nadam da bi moglo sce prirodno otic.

Meni se pojavio smedi iscjedak navecer i ujutro svjeza krv. Otisla na pregled u privatnika i on mi kaze spontani je zapoceo,ujutro otici kod svog gin po uputnice a ako krene jako krvarenje i jaka bol da odem na hitni ginekoloski. Par sati nakon oko 23 sata mi krenu bolovi i odem na hitnu oni me posalju doma i kazu da cu se sama ocistit jer je to malo (gestacijska vrecica 35mm a plod zaostao u razvoju tek u naznakama)
    I tu vecer trajala bol i krvarenje oko 5 sati. Ujutro otisla kod zamjenskog ginekologa i napravilo mi ultrazvuk i sve se ocistilo. 14 dana nakon moja gin dosla sa godisnjeg i rekla mi da su mi trebali dati antibiotik i da cemo ostale nalaze raditi nakon menstruacije.

Uh tebi se to odmah ocistilo
    Meni evo 4. dan da traje, 2 smeđarenje pa 2 krvarenja 
    Al jos ni bolova ni komada koje ocekujem... Ocito ce dugo trajat makar je sve tako malo 
    Za atb sam negdje citala da ide samo nakon kiretaze 🤔 vidit cemo sta kaze gin. u srijedu 
    Ako do tada ne zavrsim na hitnoj 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• MB71
    05. Rujan 2020. 23:50

Sanjarka88 🦋

MB71

Sanjarka88 🦋

Pozdrav cure

Ako koja ima iskustva

Uh tebi se to odmah ocistilo
    Meni evo 4. dan da traje, 2 smeđarenje pa 2 krvarenja
    Al jos ni bolova ni komada koje ocekujem… Ocito ce dugo trajat makar je sve tako malo
    Za atb sam negdje citala da ide samo nakon kiretaze 🤔 vidit cemo sta kaze gin. u srijedu
    Ako do tada ne zavrsim na hitnoj

Islo je brzo ali su mi rekli da je bio missed ab...4 tjedna prije se stalo razvijati. Valjda antibiotik jer je stalo 4 tjedna u meni pa da nebude infekcija. Ali ginekologica mi je rekla da bi najbolje bilo da su me ostavili na hitnoj i da plod ode na patologiju. Nadam se da vam nece dugo trajat...mene je tih dva dana psihicki iscrpilo to neznanje sta ce biti. Sretno vam i drzim vam fige da sve dobro prode.

Bella🌟
    06. Rujan 2020. 09:26

anna_86

Pozdrav drage zenice
    Nova sam ovdje i trwbam malu pomoc, jel sam toliko sokirana, zbunjena i neznam vise.
    7.7. mj je vracen jedan embrio koji se prepolovio i nastali su jednojajacni blizanci u istoj posteljici
    2.8. Prokrvarim odem u bolnicu nadu jedno srce a drugo ne i naruce me za malo vise od tjedan dana
    Jucer zavrsim na hitnoj nevide ni jedno srce i kao missed ab i da ocekuje krvarenje uskoro , jel zadnja 3 dana imam smedi iscjedak.
    Ko neka nocna mora
    Oprostite na duzem postu

Žao mi je što ti se to sve dogodilo😔grozan osjećaj i nije fer da takve stvari bilo tko treba prolaziti. Kakva je dalje procedura, jel ćeš ostati u bolnici ili što ste dogovorili?

• anna_86
    06. Rujan 2020. 13:25

Bella🍁

anna_86

Pozdrav drage zenice
    2.8. Prokrvarim odem u bolnicu nadu jedno srce a drugo ne i naruce me za malo vise od tjedan dana
    Ko neka nocna mora
    Oprostite na duzem postu

Žao mi je što ti se to sve dogodilo😔grozan osjećaj i nije fer da takve stvari bilo tko treba prolaziti. Kakva je dalje procedura, jel ćeš ostati u bolnici ili što ste dogovorili?

Uzasan osjecaj ali uzasan, i onda meni doktor na to govori sva sreca pa imate puno jajnih stanica.
    Ono da bi mu covjek sakom u glavu.
    Neznam jos nista, sutra su mi rekli da dodem u bolnicu na ultrazvuk.
    Do sada mi ide smedi iscjedak i bol kao pred mjesecnicu, jos nista ne izlazi, i doktor mi je posavjetovao da idem na prirodno, s tabletim.
    Ali ne razumijem se bas oko toga, malo sam citala preko interneta ali neznam sta da napravim

06. Rujan 2020. 15:09

anna_86

Bella🍁

anna_86

Pozdrav drage zenice
    Ko neka nocna mora
    Oprostite na duzem postu

Uzasan osjecaj ali uzasan, i onda meni doktor na to govori sva sreca pa imate puno jajnih stanica.
    Ono da bi mu covjek sakom u glavu.
    Neznam jos nista, sutra su mi rekli da dodem u bolnicu na ultrazvuk.
    Do sada mi ide smedi iscjedak i bol kao pred mjesecnicu, jos nista ne izlazi, i doktor mi je posavjetovao da idem na prirodno, s tabletim.
    Ali ne razumijem se bas oko toga, malo sam citala preko interneta ali neznam sta da napravim

Ja sam se u 9tt prirodno očistila, iako mi je ginekologica rekla da se naručim na kiretažu. Al kod mene je prirodno počelo i mislim da je to najbolja opcija od svih, ako je moguće, je da malo duže traje. Da nije prirodno, tražila bi tablete, kiretaža mi je bila zadnja opcija. Al opet sve je to individualno, i nije kod svakakoga isto. Najbolje bi bilo da nam se to uopće ne događa, i da smo imale zdravu trudnoću, al nažalost nije tako. Stvarno mi je žao šta to moraš prolaziti. Javi kako je prošao pregled, drži se. 

• korina205
    07. Rujan 2020. 10:34

Obavili smo sve moguce pretrage nakon dva spontana, i sve je ok. Nadala sam se da cemo nac uzrok, ispravit ga i onda dalje. Sad me strah dalje kad nista nismo promijenili. Ginekolog kaze da neka zatrudnim i drzim fige 😕 Ne mogu u to ic samo s figom u djepu 😭

Jel ima jos koje da joj nisu nasli uzrok da podijeli iskustvo?

• anna_86
    07. Rujan 2020. 11:06

Evo jucer zavrsila na hitnoj jel bolovi su bili nemoguci.
    Pala sam u nesvijest i zavrsila na infuziji od soka.
    Moje bebice su otisle prirodno i vidila sam, nesto pretesko, osjecaj koji nemogu objasniti.
    Poslali su me kuci uz tablete da se sve ocisti jel je jos malo ostalo.
    Tesko bolno iskustvo, bila sam skoro 12 tjedana trudna s blizancicima.
    Necu nikada ovo zaboraviti ko ni jedna od vas.
    Nije fer zasto se ovo dogada i nekome ko jako zeli bebu, a onda kada vidite ljude kako se ponasaju prema svojoj djeci ili idu na pobacaje tek tako.
    Boli jako 😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.