Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Peppss
    29. Srpanj 2020. 13:01

u pitanju je bolnica u Slavonskom Brodu, oni su poznati po kiretažama na živo, zato i razmišljam o privatniku, rađe ću onda dati 1500kn za to nego uopće ići kod njih
    doktorica mi je jučer rekla da je možda i bolje pričekati dan-dva ako krene samo ali ne da baš čekam dva tjedna, u svakom slučaju popodne radi pa ću ju zvati
    hvala vam na savjetima, ovo mi je prva trudnoća pa nemam pojma kako uopće to sve funkcionira

Girl1234
    29. Srpanj 2020. 13:04

Možeš pričekati dan, dva, ali toliko je stvarno previše.... Nema na čemu, drži nam se

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Peppss
    29. Srpanj 2020. 13:08

ma da, nema šanse da toliko čekam...
    vidim da u potpisu imate istu situaciju, hvala na odgovorima i nadam se da se uskoro vidimo i na ljepšim temama 

Girl1234
    29. Srpanj 2020. 13:14

I mi se isto nadamo 😊

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• Mara Kokosica
    29. Srpanj 2020. 14:12

Evo meni pocelo pravo smedjarenje i roskasto. Izgleda da sam dobila.

06/20 blighted ovum 8tt.

Bella🌟
    29. Srpanj 2020. 14:15

Mara Kokosica

Ako nista barem neka dođe da ne kasni bezveze, ako već mora doći 😬😬 Vidi još kako će biti ovih par dana, javljaj.

Amelie
    29. Srpanj 2020. 14:30

Pepps

ma da, nema šanse da toliko čekam…
    vidim da u potpisu imate istu situaciju, hvala na odgovorima i nadam se da se uskoro vidimo i na ljepšim temama

A da probaš otici u Os u bolnicu? Takve stvari se odmah rješavaju nema se za to sto naručivati.. ili dobijes tablete ili kiretaza..

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Mara Kokosica
    29. Srpanj 2020. 14:30

PeaceLily

Mara Kokosica

Ako nista barem neka dođe da ne kasni bezveze, ako već mora doći 😬😬 Vidi još kako će biti ovih par dana, javljaj.

Hocu Lili moja.  Ma i ja to kontam. Jer mi je uvijek bila redovna pa nek se bar unormali pa idemo dalje.

06/20 blighted ovum 8tt.

Peppss
    29. Srpanj 2020. 14:44

Amelie

Pepps

A da probaš otici u Os u bolnicu? Takve stvari se odmah rješavaju nema se za to sto naručivati.. ili dobijes tablete ili kiretaza..

Vidiš, to se nisam sjetila... uputnica od dr mi je baš za Brod, vidjet ću jel izvedivo da odem u Osijek 

Amelie
    29. Srpanj 2020. 22:48

Pepps

Amelie

Pepps

Vidiš, to se nisam sjetila… uputnica od dr mi je baš za Brod, vidjet ću jel izvedivo da odem u Osijek

Pa na uputnici ne stoji gdje ces raditi nego sto ako se ne varam tako da te ne bi trebali odbiti u drugoj bolnici. Probaj nazvati tamo na ginekologiju pa provjeri sto ti kazu.. I da, nekad to spontano samo od sebe bas neće dugo krenuti (nekad i duze od dva tjedna).. a mene bi iskreno bilo strah kakve infekcije tak da svakako probaj to rijesiti sto prije! Sretno!

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.