Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ruza11
    28. Srpanj 2020. 15:02

Mara Kokosica

Ruzo. Prirodno sam se cistila.
    Sta je u tebe bili prvi put i koliko vam je trebalo tada do plusa?
    Oprosti sto te podsjecam i ispitivam.
    Nama je trebalo 10 ciklusa i onda blighted ovum.

Hej..prvi put odma iz prve i neuspjela trudnoca,drugi pit isto tako...i sada isto odmah iz prve...jooj ja sam se cistila 4 tj uz pomoc tableta posto mi dok nisu htjeli napravit kiretazu i kad su napokon vidili da ne mogu sama...su me kiretirali..uzas
    Ma dat ce Bog i tebi plus i bebicu..samo ja sam puna straha sad u ovoj trudnoci a tek sam 6 + 4 po ultrazvuku 

• anaid
    28. Srpanj 2020. 15:30

Hej curke evo i mene, ja sam prosli tjedan osla na pregled tocno 14 dana nakon kiretaze i skuzila da sam dosla na zatvorena vrata, narucila me dan prije,nes sam pobrkala. Bila danas, ok je,maternica jajnici sve kak mora biti. Rekel nek dodem pocetkom 10 mj i tek onda idemo u obradu. Ja sam mislila da cu sad to odmah, a tek mora proc 3 mj..koma

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Amelie
    28. Srpanj 2020. 17:31

Anaid kako to da tek 10.mj? To je tvoj soc ginekolog? Meni je dala uputnice za trombofiliju odmah nakon kontrole..

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Mara Kokosica
    28. Srpanj 2020. 19:14

ruza11

Mara Kokosica

Ruzo. Prirodno sam se cistila.
    Sta je u tebe bili prvi put i koliko vam je trebalo tada do plusa?
    Oprosti sto te podsjecam i ispitivam.
    Nama je trebalo 10 ciklusa i onda blighted ovum.

Hej..prvi put odma iz prve i neuspjela trudnoca,drugi pit isto tako…i sada isto odmah iz prve…jooj ja sam se cistila 4 tj uz pomoc tableta posto mi dok nisu htjeli napravit kiretazu i kad su napokon vidili da ne mogu sama…su me kiretirali..uzas
    Ma dat ce Bog i tebi plus i bebicu..samo ja sam puna straha sad u ovoj trudnoci a tek sam 6 + 4 po ultrazvuku

Ma  vjerujem ti. Kako ne bi bila sta si prosla. Sretno tiii i javljaj nam se sa finim vjestima.

06/20 blighted ovum 8tt.

• ružica
    28. Srpanj 2020. 19:43

Anaid,
    mijenjaj ginekologa.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Peppss
    28. Srpanj 2020. 21:11

Drage žene, danas mi je na pregledu s 8+4 utvrđen blighted ovum i doktorica mi je dala uputnicu za bolnicu, točnije dnevnu bolnicu ginekologije bez bilo kakvih uputa, samo je rekla da se tamo s njima dogovorim što i kako dalje pa me zanima rade li oni odmah kiretažu ili se dođe naručiti za neki drugi dan i koliko to traje, trebam li ostati u bolnici? Pitam jer mi je ovo prva trudnoća i živim u mjestu 40ak kilometara od bolnice pa kad već idem da ponesem sve stvari ako mi odmah trebaju...

Bella🌟
    28. Srpanj 2020. 22:18

Mara Kokosica

Girl1234

Ako nisam nesto pomiješala, spominjala si smećkaste tragove na gacicama? Možda je implantacijsko 🙊

Heheh nisi. A to je bas bilo slabo skroz. Mini trag. Vjeruj svasta. Danas mi je 23.dan od prosle menst. Kasni kao 7 dana. Ali sve se posundralo tako da vise ni ne znam brojat. Inace mi je kraci ciklus…oko 26 dana.
    Drzim nam obadvijema fige.
    Bebano kako si ti?
    Gdje mi je Lili ?

Tu sam🤗🤗
    Meni je test prvi put bio debeli plus odmah drugi dan kad je kasnila.. ali svaka je drugačija.
    A ovo sa smeđim iscjetkom svakako može biti implementacijsko. Tako je meni bilo  11 i 12 dpo. Mrvicu smeđeg i odjednom ništa više.

Bella🌟
    28. Srpanj 2020. 22:28

Pepps

Drage žene, danas mi je na pregledu s 8+4 utvrđen blighted ovum i doktorica mi je dala uputnicu za bolnicu, točnije dnevnu bolnicu ginekologije bez bilo kakvih uputa, samo je rekla da se tamo s njima dogovorim što i kako dalje pa me zanima rade li oni odmah kiretažu ili se dođe naručiti za neki drugi dan i koliko to traje, trebam li ostati u bolnici? Pitam jer mi je ovo prva trudnoća i živim u mjestu 40ak kilometara od bolnice pa kad već idem da ponesem sve stvari ako mi odmah trebaju…

Meni je sa 10+ par dana potvrđen missed. I dobila sam u bolnici mogućnost biranja između kiretaze i tableta s tim da su napomenuli da se nekako više prakticiraju tablete ako mogu. A taman sam bila još na granici da može. Tako da sam dobila jednu tabletu u ponedjeljak (taj dan kad sam došla u bolnicu) i otišla sam doma i trebala se javiti u srijedu da dobijem ostatak. Rekli su da se javim ranije jedino ako ću imati jako jake bolove ili ogromne ugruske i krvarenje. Nakon te prve tablete koju sam oko 6 popodne taj ponedjeljak popila, u utorak popodne sam počela obilno krvariti sa ogromnim ugruscima i od straha otišla nazad u bolnicu i tamo sam ostala preko noći. Ujutro su me pregledali na uzv-u. Utvrdili da se skoro sve očistilo i da mi ne treba nikakva tableta više i da mogu očekivati još par ugrusaka, ali ne prevelikih i poslali me doma. I tako je i bilo,još sam malo jače krvarila tu srijedu. I s priča s čišćenjem je bila gotova. Ali me i se zakompliciralo poslije, znači u srijedu sam došla doma, u četvrtak navečer se javila opet u bolnicu jer sam imala neizdržive bolove. Iz nekog razloga,nisu ustanovili kojeg,maternica je bila čista, sam dobila navodnu upalu maternice i 6 dana bila na infuziji na antibioticima dok crp nije pao. I onda je napokon bilo gotovo. Tako da ovaj prvi dio s čišćenjem tabletama je meni prošao stvarno ok i bilo je malo bolnička menstrucija, jedino što sam imala taj utorak popodne jako krvarenje i ogroman ogroman ugrušak. Ali taj dio je prošao ok. Ovo s upalom je meni bilo problem, ali to je nešto što se rijetko događa. 
    I jako mi je zao što si doživjela to što jesi, drži se, odtuguj i glavu gore💕♥️ nema riječi utjehe trenutno, ali ako ništa ovdje možeš doći po podršku i razumijevanje. Želim ti svu sreću 💛

• Mara Kokosica
    28. Srpanj 2020. 22:36

Ajoj bas mi je zao. Sve znam i razumijem.
    Ja sam isto sve rijesila tabletama  i brzo je isao postupak. Prvo sam popila jednu tabletu i isla kuci. Pa za dva dana dosla opet kad sam dobila 2 tablete dolje i u roku pola sata su krenuli simptomi i krvarenje. Pustena isti dan kuci. 
    Zelim ti brz i lagan oporavak. Da cim prije skupis snage i volje za novi pocetak. Jer nema gubit nadu. Idemo dalje mi to mozemo a bebica nas ceka iza ugla samo nam se skriva. 

Lily drago mi je da si tu i da si dobro.

06/20 blighted ovum 8tt.

Bella🌟
    28. Srpanj 2020. 22:45

Mara Kokosica

Ajoj bas mi je zao. Sve znam i razumijem.
    Ja sam isto sve rijesila tabletama i brzo je isao postupak. Prvo sam popila jednu tabletu i isla kuci. Pa za dva dana dosla opet kad sam dobila 2 tablete dolje i u roku pola sata su krenuli simptomi i krvarenje. Pustena isti dan kuci.
    Zelim ti brz i lagan oporavak. Da cim prije skupis snage i volje za novi pocetak. Jer nema gubit nadu. Idemo dalje mi to mozemo a bebica nas ceka iza ugla samo nam se skriva.

Lily drago mi je da si tu i da si dobro.

Jesam, mogu reći da sam dobro i fizički i psihički.
    Hvala što brineš💕
    Javi kako će biti ovih dana. Hoce li se pojaviti + ili M.  Ja se javim isto kada mi dođe Mi, hoće li mi kasniti ili ne. Meni ako će kasniti sigurno nije trudnoća jer smo prakticirali zaštitu zbog te upale da ne bi bilo pa smo malo još pazili. Ali sad nakon ove M krećemo bez i nadam se da će brisevi biti ok i da možemo napokon dalje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.