Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mara Kokosica
    28. Srpanj 2020. 12:45

Girl1234

Mara, ne zelim ulijevati laznu nadu, ali možda je rano za pozitivan test. Meni je treći dan izostanka menge test bio neg, a tek 6.dan pozitivan

Hej Girl. Vidim u potpisu da nas ista prica snasla. Kako si ti?

I meni je prvi put tek 5ti dan bio pozitivan. A bas nemam osjecaj da cu dobiti. 
    Ne preostaje mi nista drugo osim cekanja.

06/20 blighted ovum 8tt.

Girl1234
    28. Srpanj 2020. 12:51

Koji ti je danas dan ciklusa? Ma da, kazem, cekaj, ja vjerujem da ce biti plus... Meni je danas 32. dan... Zasad nema znakova menge, bas bih voljela plusić vidjeti... A nisam uopće imala mengu nakon spontanog... 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Girl1234
    28. Srpanj 2020. 12:59

Ako  nisam nesto pomiješala, spominjala si smećkaste tragove na gacicama? Možda je implantacijsko 🙊

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• Mara Kokosica
    28. Srpanj 2020. 13:24

Girl1234

Ako nisam nesto pomiješala, spominjala si smećkaste tragove na gacicama? Možda je implantacijsko 🙊

Heheh nisi. A to je bas bilo slabo skroz. Mini trag. Vjeruj svasta. Danas mi je 23.dan od prosle menst. Kasni kao 7 dana. Ali sve se posundralo tako da vise ni ne znam brojat. Inace mi je kraci ciklus...oko 26 dana. 
    Drzim nam obadvijema fige.
    Bebano kako si ti?
    Gdje mi je Lili ?

06/20 blighted ovum 8tt.

working_mom
    28. Srpanj 2020. 14:42

Danas bila na kontroli, beta cca 60. Rekli mi da ne moram vise dolaziti ☺️ stoga je moja nocna mora konacno gotova. 

ruza11
    28. Srpanj 2020. 15:02

Mara Kokosica

Ruzo. Prirodno sam se cistila.
    Sta je u tebe bili prvi put i koliko vam je trebalo tada do plusa?
    Oprosti sto te podsjecam i ispitivam.
    Nama je trebalo 10 ciklusa i onda blighted ovum.

Hej..prvi put odma iz prve i neuspjela trudnoca,drugi pit isto tako...i sada isto odmah iz prve...jooj ja sam se cistila 4 tj uz pomoc tableta posto mi dok nisu htjeli napravit kiretazu i kad su napokon vidili da ne mogu sama...su me kiretirali..uzas
    Ma dat ce Bog i tebi plus i bebicu..samo ja sam puna straha sad u ovoj trudnoci a tek sam 6 + 4 po ultrazvuku 

• anaid
    28. Srpanj 2020. 15:30

Hej curke evo i mene, ja sam prosli tjedan osla na pregled tocno 14 dana nakon kiretaze i skuzila da sam dosla na zatvorena vrata, narucila me dan prije,nes sam pobrkala. Bila danas, ok je,maternica jajnici sve kak mora biti. Rekel nek dodem pocetkom 10 mj i tek onda idemo u obradu. Ja sam mislila da cu sad to odmah, a tek mora proc 3 mj..koma

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Amelie
    28. Srpanj 2020. 17:31

Anaid kako to da tek 10.mj? To je tvoj soc ginekolog? Meni je dala uputnice za trombofiliju odmah nakon kontrole..

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Mara Kokosica
    28. Srpanj 2020. 19:14

ruza11

Mara Kokosica

Ruzo. Prirodno sam se cistila.
    Sta je u tebe bili prvi put i koliko vam je trebalo tada do plusa?
    Oprosti sto te podsjecam i ispitivam.
    Nama je trebalo 10 ciklusa i onda blighted ovum.

Hej..prvi put odma iz prve i neuspjela trudnoca,drugi pit isto tako…i sada isto odmah iz prve…jooj ja sam se cistila 4 tj uz pomoc tableta posto mi dok nisu htjeli napravit kiretazu i kad su napokon vidili da ne mogu sama…su me kiretirali..uzas
    Ma dat ce Bog i tebi plus i bebicu..samo ja sam puna straha sad u ovoj trudnoci a tek sam 6 + 4 po ultrazvuku

Ma  vjerujem ti. Kako ne bi bila sta si prosla. Sretno tiii i javljaj nam se sa finim vjestima.

06/20 blighted ovum 8tt.

• ružica
    28. Srpanj 2020. 19:43

Anaid,
    mijenjaj ginekologa.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani