Mara, ne zelim ulijevati laznu nadu, ali možda je rano za pozitivan test. Meni je treći dan izostanka menge test bio neg, a tek 6.dan pozitivan
Hej Girl. Vidim u potpisu da nas ista prica snasla. Kako si ti?
I meni je prvi put tek 5ti dan bio pozitivan. A bas nemam osjecaj da cu dobiti.
Ne preostaje mi nista drugo osim cekanja.
06/20 blighted ovum 8tt.
Koji ti je danas dan ciklusa? Ma da, kazem, cekaj, ja vjerujem da ce biti plus... Meni je danas 32. dan... Zasad nema znakova menge, bas bih voljela plusić vidjeti... A nisam uopće imala mengu nakon spontanog...

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Ako nisam nesto pomiješala, spominjala si smećkaste tragove na gacicama? Možda je implantacijsko 🙊

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Ako nisam nesto pomiješala, spominjala si smećkaste tragove na gacicama? Možda je implantacijsko 🙊
Heheh nisi. A to je bas bilo slabo skroz. Mini trag. Vjeruj svasta. Danas mi je 23.dan od prosle menst. Kasni kao 7 dana. Ali sve se posundralo tako da vise ni ne znam brojat. Inace mi je kraci ciklus...oko 26 dana.
Drzim nam obadvijema fige.
Bebano kako si ti?
Gdje mi je Lili ?
06/20 blighted ovum 8tt.
Danas bila na kontroli, beta cca 60. Rekli mi da ne moram vise dolaziti ☺️ stoga je moja nocna mora konacno gotova.
Ruzo. Prirodno sam se cistila.
Sta je u tebe bili prvi put i koliko vam je trebalo tada do plusa?
Oprosti sto te podsjecam i ispitivam.
Nama je trebalo 10 ciklusa i onda blighted ovum.
Hej..prvi put odma iz prve i neuspjela trudnoca,drugi pit isto tako...i sada isto odmah iz prve...jooj ja sam se cistila 4 tj uz pomoc tableta posto mi dok nisu htjeli napravit kiretazu i kad su napokon vidili da ne mogu sama...su me kiretirali..uzas
Ma dat ce Bog i tebi plus i bebicu..samo ja sam puna straha sad u ovoj trudnoci a tek sam 6 + 4 po ultrazvuku

Hej curke evo i mene, ja sam prosli tjedan osla na pregled tocno 14 dana nakon kiretaze i skuzila da sam dosla na zatvorena vrata, narucila me dan prije,nes sam pobrkala. Bila danas, ok je,maternica jajnici sve kak mora biti. Rekel nek dodem pocetkom 10 mj i tek onda idemo u obradu. Ja sam mislila da cu sad to odmah, a tek mora proc 3 mj..koma
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Anaid kako to da tek 10.mj? To je tvoj soc ginekolog? Meni je dala uputnice za trombofiliju odmah nakon kontrole..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Ruzo. Prirodno sam se cistila.
Sta je u tebe bili prvi put i koliko vam je trebalo tada do plusa?
Oprosti sto te podsjecam i ispitivam.
Nama je trebalo 10 ciklusa i onda blighted ovum.
Hej..prvi put odma iz prve i neuspjela trudnoca,drugi pit isto tako…i sada isto odmah iz prve…jooj ja sam se cistila 4 tj uz pomoc tableta posto mi dok nisu htjeli napravit kiretazu i kad su napokon vidili da ne mogu sama…su me kiretirali..uzas
Ma dat ce Bog i tebi plus i bebicu..samo ja sam puna straha sad u ovoj trudnoci a tek sam 6 + 4 po ultrazvuku
Ma vjerujem ti. Kako ne bi bila sta si prosla. Sretno tiii i javljaj nam se sa finim vjestima.
06/20 blighted ovum 8tt.
Anaid,
mijenjaj ginekologa.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji