Hej zenee..imam jedno pitanje..zadnju menstruaciju sam imala 4.6 test sam radila i bio je pozitivan…kod dok. Sa 6 tj mi je potvrdena trudnoca,medutim danas bi trebala biti 7 +0 ali danas od kad sam se probudila imam onaj iscjedak smeckasti kao prije nego sto mi krene menstruacija…dali je neko imao slicno iskustvo ? Bas imam osjecaj da cu prokrvarit svaki tren 😣
Zasto me odes na hitnu da budes mirna? Buduci da nije radni dan, ja bih to prvo napravila.
Hej bila sam al se nisam mogla prija javit…bebica je tu i srce kuca..dobila sam duphaston 3 × 1 i za tj dana opet na pregled..iako mi je iscjedak vec malo prestao 😊
Super, drago mi je. Miruj sto vise i cuvaj bebicu ☺️
Nista cure. Negativan 😔
Zao mi je 😔 citala sam kako ti je menga trajala 10 dana, al prakticki bez pauze u kvarenju koje si imala dok si se cistila, tako da ti to mozda nije bila prava prva menga nego ce ona tek doci. A te menge kasne pa ti mozda zato sada kasni.
Nista cure. Negativan 😔
Zao mi je 😔 citala sam kako ti je menga trajala 10 dana, al prakticki bez pauze u kvarenju koje si imala dok si se cistila, tako da ti to mozda nije bila prava prva menga nego ce ona tek doci. A te menge kasne pa ti mozda zato sada kasni.
Da sve je moguce. Nadam se samo da je sve ok.
Hvala cure na savjetima
Ruzo bas mi je ddago da si ubrzo ostala trudna. Zelim ti svu srecu
06/20 blighted ovum 8tt.
Ruzo. Prirodno sam se cistila.
Sta je u tebe bili prvi put i koliko vam je trebalo tada do plusa?
Oprosti sto te podsjecam i ispitivam.
Nama je trebalo 10 ciklusa i onda blighted ovum.
06/20 blighted ovum 8tt.
Mara, ne zelim ulijevati laznu nadu, ali možda je rano za pozitivan test. Meni je treći dan izostanka menge test bio neg, a tek 6.dan pozitivan
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Mara, ne zelim ulijevati laznu nadu, ali možda je rano za pozitivan test. Meni je treći dan izostanka menge test bio neg, a tek 6.dan pozitivan
Hej Girl. Vidim u potpisu da nas ista prica snasla. Kako si ti?
I meni je prvi put tek 5ti dan bio pozitivan. A bas nemam osjecaj da cu dobiti.
Ne preostaje mi nista drugo osim cekanja.
06/20 blighted ovum 8tt.
Koji ti je danas dan ciklusa? Ma da, kazem, cekaj, ja vjerujem da ce biti plus... Meni je danas 32. dan... Zasad nema znakova menge, bas bih voljela plusić vidjeti... A nisam uopće imala mengu nakon spontanog...
Ako nisam nesto pomiješala, spominjala si smećkaste tragove na gacicama? Možda je implantacijsko 🙊
Ako nisam nesto pomiješala, spominjala si smećkaste tragove na gacicama? Možda je implantacijsko 🙊
Heheh nisi. A to je bas bilo slabo skroz. Mini trag. Vjeruj svasta. Danas mi je 23.dan od prosle menst. Kasni kao 7 dana. Ali sve se posundralo tako da vise ni ne znam brojat. Inace mi je kraci ciklus...oko 26 dana.
Drzim nam obadvijema fige.
Bebano kako si ti?
Gdje mi je Lili ?
06/20 blighted ovum 8tt.
Danas bila na kontroli, beta cca 60. Rekli mi da ne moram vise dolaziti ☺️ stoga je moja nocna mora konacno gotova.
Sortiraj odgovore
Najstariji