Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bowlica
    02. Kolovoz 2020. 14:32

Hjoj ni meni danas mi 44.dan. javila sam se ginicu rekao je doci ce. Iako jucer mi poceo malo neki bjelaksti iscjedak i osjecam boluckanja neka u jajnicima pa mozda bude uskoro.

Ja 38, M 39
    2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
    Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
    Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine

Girl1234
    02. Kolovoz 2020. 14:41

A meni je moj ginekolog rekao da ne bi trebala kasniti... 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• BruNa
    02. Kolovoz 2020. 14:55

PeaceLily prva mi je dosla nakon 39 dana,meni su inace ciklusi oko 40 dana, drugu sam cekala dugo i imala ful kasnu ovulaciju kao sto sam rekla: A treca nije ni dosla,pojavio se plus.

• pahuljica33
    02. Kolovoz 2020. 20:56

Pozdrav cure, evo nazalost i mi smo postali dio jos jedne statistike prije 10 dana.
    Imala sam bolove u zdjelici sigurna 2 tjedna, a cim sam primjetila prve kapljice krvi sam ptisla na hitnu. To je bilo u 7 tt i plod je samo stao s razvojem negdje po putu. Prema preporuci tamosnjeg ginekologa, odabrala sam medikamentozni pobacaj te sam odmah dobila jednu tabletu (misgyn). Nakon 2 dana sam dosla u bolnicu, nakon uzv sam dobila oralno 2 mispregnola i u bolnici umirala od bolova nekoliko sati. Zao mi je sto mi nitko nije rekao koji su moguci simptomi pa da se makar ne prestrasim svega toga.. 
    Uglavnom, isla sam na jos jedan uzv, rekli su da je u redu i da mogu doma i da cu krvariti jos neko vrijeme. Proslo je 10 dana, mene svakodnevno i dalje zdjelica boli, krvarenje se smanjilo na minimum, ali boje krvi variraju (nekad je tamnije, a nekad je jos uvijek bas svjeza krv). Mislite li da je to normalno? Za 4 dana imam kontrolu i sve me vise strah da je to neuspjelo i da cu morati na kiretazu. Hvala na info 

Girl1234
    02. Kolovoz 2020. 23:43

Pozdrav, ja ti zaista ne znam... Meni je osobno krvarenje trajalo 7 dana i tjt... Sad čekam mengu da dođe 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Bella🌟
    03. Kolovoz 2020. 07:08

Hej žene🤗 
    Evo nikako da krene. Već treći dan imam spotting, malo krvarenje ali dovoljan je jedan do dva dnevna uloška po danu što onda ne računam kao M jer realno nije. Imam male grcice i kao da će krenuti ali nikako da kreneeee😤 danas je 35 dan ciklusa.
    Bruna nekako se nadam da će biti slično i kod mene, da treću neću dočekati🤭 jer nakon ove se bacamo na posao.🌈

Bella🌟
    03. Kolovoz 2020. 07:14

pahuljica33

Pozdrav cure, evo nazalost i mi smo postali dio jos jedne statistike prije 10 dana.
    Imala sam bolove u zdjelici sigurna 2 tjedna, a cim sam primjetila prve kapljice krvi sam ptisla na hitnu. To je bilo u 7 tt i plod je samo stao s razvojem negdje po putu. Prema preporuci tamosnjeg ginekologa, odabrala sam medikamentozni pobacaj te sam odmah dobila jednu tabletu (misgyn). Nakon 2 dana sam dosla u bolnicu, nakon uzv sam dobila oralno 2 mispregnola i u bolnici umirala od bolova nekoliko sati. Zao mi je sto mi nitko nije rekao koji su moguci simptomi pa da se makar ne prestrasim svega toga..
    Uglavnom, isla sam na jos jedan uzv, rekli su da je u redu i da mogu doma i da cu krvariti jos neko vrijeme. Proslo je 10 dana, mene svakodnevno i dalje zdjelica boli, krvarenje se smanjilo na minimum, ali boje krvi variraju (nekad je tamnije, a nekad je jos uvijek bas svjeza krv). Mislite li da je to normalno? Za 4 dana imam kontrolu i sve me vise strah da je to neuspjelo i da cu morati na kiretazu. Hvala na info

Prije svega, žao mi je😔😔 drži se💕

Što se tiče krvarenja, ok je krvarenje do 2 tjedna poslije čišćenja. A pošto je tebi minimalno mislim da se ne moraš brinuti. Nakon crvene krvi moguce je da ti krene smeđe ili tamnije pred kraj.
    Što se tiče bolova, to ovisi kakvi su. Mene je 2 dana nakon što je krenulo čišćenje užasno jako bolilo, i trbuh i sve, ali ekstremno jako i otišla sam na hitnu i poslali me nazad u bolnicu i dobila dijagnozu-upala maternice iako ne znaju od čega , a sve mi je bilo čisto unutra jer sam se potpuno očistila već nakon prve tablete. Ostala 6 dana na antibioticima. 
    Ovisi koliko jako te boli i kako se osjećaš. Ako misliš da nešto je samo se javi nazad u bolnicu. Moraju te primiti. Ili možeš nazvati doktoricu. 

Bella🌟
    03. Kolovoz 2020. 08:14

Maro kakva ti je ova M?

• BruNa
    03. Kolovoz 2020. 09:07

PeaceLily nadam se da neces docekati trecu i da ces sad ubrzo dobit m da mozes u nove pobjede!

Bella🌟
    03. Kolovoz 2020. 09:58

BruNa

PeaceLily nadam se da neces docekati trecu i da ces sad ubrzo dobit m da mozes u nove pobjede!

Hvala💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.