Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mara Kokosica
    28. Srpanj 2020. 06:30

Nista cure. Negativan 😔

06/20 blighted ovum 8tt.

• Mara Kokosica
    28. Srpanj 2020. 08:33

Ocito se sve posundralo radi spontanog. Bez obzira sto mi mislimo da smo dobro... tijelu treba da odradi svoje. A nista, cekam taj pregled za 10ak dana pa bum sve znala.

06/20 blighted ovum 8tt.

Bella⭐
    28. Srpanj 2020. 09:18

Mara Kokosica

Ocito se sve posundralo radi spontanog. Bez obzira sto mi mislimo da smo dobro… tijelu treba da odradi svoje. A nista, cekam taj pregled za 10ak dana pa bum sve znala.

Žao mi je Maro😬🥺 baš ću vidjeti sad hoće li i meni kasniti. Trebala bi doći za 2 dana ali nekako nemam osjećaj da hoće. Vjerojatno je to što kažeš,potrebno tijelu da dođe k sebi. Javi se kad obaviš pregled, kako je prošlo. 

👱‍♀️34, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza
    👱35, sve ok
    3× operacija endometrioze, 5 godina ttc
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.

ruza11
    28. Srpanj 2020. 09:33

Bebanomoje

ruza11

Hej zenee..imam jedno pitanje..zadnju menstruaciju sam imala 4.6 test sam radila i bio je pozitivan…kod dok. Sa 6 tj mi je potvrdena trudnoca,medutim danas bi trebala biti 7 +0 ali danas od kad sam se probudila imam onaj iscjedak smeckasti kao prije nego sto mi krene menstruacija…dali je neko imao slicno iskustvo ? Bas imam osjecaj da cu prokrvarit svaki tren 😣

Zasto me odes na hitnu da budes mirna? Buduci da nije radni dan, ja bih to prvo napravila.

Hej bila sam al se nisam mogla prija javit...bebica je tu i srce kuca..dobila sam duphaston 3 × 1 i za tj dana opet na pregled..iako mi je iscjedak vec malo prestao 😊

ruza11
    28. Srpanj 2020. 09:37

Mara Kokosica

Ocito se sve posundralo radi spontanog. Bez obzira sto mi mislimo da smo dobro… tijelu treba da odradi svoje. A nista, cekam taj pregled za 10ak dana pa bum sve znala.

Hej,ja sam imala spontali u 1. Mj..menstruacija mi je bila uzas...nezz tocno za koliko dana sam je dobila ali kad je dosla bila je malo jaca i kad je prestala nakon 2 dana opet pocela i u danu nestala...ali meni je i inace ne redovita ali nikad vise od 35 dana...jesi se ocistila sama ili si isla na kiretazu ? Ja kako sam prosla nebi vise nikad to htjela ponovit 

• Bebanomoje
    28. Srpanj 2020. 10:15

ruza11

Bebanomoje

ruza11

Hej zenee..imam jedno pitanje..zadnju menstruaciju sam imala 4.6 test sam radila i bio je pozitivan…kod dok. Sa 6 tj mi je potvrdena trudnoca,medutim danas bi trebala biti 7 +0 ali danas od kad sam se probudila imam onaj iscjedak smeckasti kao prije nego sto mi krene menstruacija…dali je neko imao slicno iskustvo ? Bas imam osjecaj da cu prokrvarit svaki tren 😣

Zasto me odes na hitnu da budes mirna? Buduci da nije radni dan, ja bih to prvo napravila.

Hej bila sam al se nisam mogla prija javit…bebica je tu i srce kuca..dobila sam duphaston 3 × 1 i za tj dana opet na pregled..iako mi je iscjedak vec malo prestao 😊

Super, drago mi je. Miruj sto vise i cuvaj bebicu ☺️

• Bebanomoje
    28. Srpanj 2020. 10:18

Mara Kokosica

Nista cure. Negativan 😔

Zao mi je 😔 citala sam kako ti je menga trajala 10 dana, al prakticki bez pauze u kvarenju koje si imala dok si se cistila, tako da ti to mozda nije bila prava prva menga nego ce ona tek doci. A te menge kasne pa ti mozda zato sada kasni. 

• Mara Kokosica
    28. Srpanj 2020. 11:42

Bebanomoje

Mara Kokosica

Nista cure. Negativan 😔

Zao mi je 😔 citala sam kako ti je menga trajala 10 dana, al prakticki bez pauze u kvarenju koje si imala dok si se cistila, tako da ti to mozda nije bila prava prva menga nego ce ona tek doci. A te menge kasne pa ti mozda zato sada kasni.

Da sve je moguce. Nadam se samo da je sve ok.

Hvala cure na savjetima

Ruzo bas mi je ddago da si ubrzo ostala trudna. Zelim ti svu srecu

06/20 blighted ovum 8tt.

• Mara Kokosica
    28. Srpanj 2020. 11:47

Ruzo. Prirodno sam se cistila. 
    Sta je u tebe bili prvi put i koliko vam je trebalo tada do plusa? 
    Oprosti sto te podsjecam i ispitivam.
    Nama je trebalo 10 ciklusa i onda blighted ovum. 

06/20 blighted ovum 8tt.

Girl1234
    28. Srpanj 2020. 12:35

Mara, ne zelim ulijevati laznu nadu, ali možda je rano za pozitivan test. Meni je treći dan izostanka menge test bio neg, a tek 6.dan pozitivan 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani