Radila. Ali nisam dobro uradila biserka. Malo mokrace bilo pa nije dobro. Ujutro cu s prvim jutarnjim
Hehe ok, budeš sutra ponovila. Da treba biti dovoljno da bi se moglo očitati. Stpit ćemo se do sutra🤭
Držim fige, Maraa
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Mara 🤞🤞🤞🤞da te sutra obraduje dvije crtice . ☺️ Sretno.
🧔-34
🙎♀️-24
5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔
Pratim i mislim na tebe i drzim fige za 2 crtice
Ja 38, M 39
2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine
Ocito se sve posundralo radi spontanog. Bez obzira sto mi mislimo da smo dobro... tijelu treba da odradi svoje. A nista, cekam taj pregled za 10ak dana pa bum sve znala.
06/20 blighted ovum 8tt.
Ocito se sve posundralo radi spontanog. Bez obzira sto mi mislimo da smo dobro… tijelu treba da odradi svoje. A nista, cekam taj pregled za 10ak dana pa bum sve znala.
Žao mi je Maro😬🥺 baš ću vidjeti sad hoće li i meni kasniti. Trebala bi doći za 2 dana ali nekako nemam osjećaj da hoće. Vjerojatno je to što kažeš,potrebno tijelu da dođe k sebi. Javi se kad obaviš pregled, kako je prošlo.
Hej zenee..imam jedno pitanje..zadnju menstruaciju sam imala 4.6 test sam radila i bio je pozitivan…kod dok. Sa 6 tj mi je potvrdena trudnoca,medutim danas bi trebala biti 7 +0 ali danas od kad sam se probudila imam onaj iscjedak smeckasti kao prije nego sto mi krene menstruacija…dali je neko imao slicno iskustvo ? Bas imam osjecaj da cu prokrvarit svaki tren 😣
Zasto me odes na hitnu da budes mirna? Buduci da nije radni dan, ja bih to prvo napravila.
Hej bila sam al se nisam mogla prija javit...bebica je tu i srce kuca..dobila sam duphaston 3 × 1 i za tj dana opet na pregled..iako mi je iscjedak vec malo prestao 😊
Ocito se sve posundralo radi spontanog. Bez obzira sto mi mislimo da smo dobro… tijelu treba da odradi svoje. A nista, cekam taj pregled za 10ak dana pa bum sve znala.
Hej,ja sam imala spontali u 1. Mj..menstruacija mi je bila uzas...nezz tocno za koliko dana sam je dobila ali kad je dosla bila je malo jaca i kad je prestala nakon 2 dana opet pocela i u danu nestala...ali meni je i inace ne redovita ali nikad vise od 35 dana...jesi se ocistila sama ili si isla na kiretazu ? Ja kako sam prosla nebi vise nikad to htjela ponovit
Sortiraj odgovore
Najstariji