Hvala cure, odmah mi je lakse. Mislim da ne bi trebalo biti nista, ali opet sva sam u strahu jer sam mislila i prije da nije nista, pa eto jos ova 3 dana do kontrole cu odmarati pa cemo vidjeti..
Kako ste vi s povratkom na posao? Koliko dugo ste bile na bo? Ja bih voljela sljedeci tjedan nazad (taman ce biti 2 tjedna), pod uvjetom da je sve ok, ali psihicki si nekako nisam bas..
Lily, ajde nek krene vise pa da prodje pregled i idemo u nove akcije zajedno. Ova M mi je sasvim normalna kao i sve prije.
Pahuljice bas mi je zao sto si to prosla. Nadam se da ces se uskoro oporavit. Ja sam dugo krvarila oko 15ak dana i rekla mi je dr da je to sve normalno. Od osobe do osobe. Svi smo razliciti. Mozda ces i smedjarit sad.
Ja sam se vratila na posao za 10ak dana.
06/20 blighted ovum 8tt.
Pahuljice, bila sam nekih 2 tjedna jer kako sam rekla poslije sam još završila ponovo u bolnici.
Maro nadam se da će doći i da idemo dalje. Sad kasni 5. dan otprilike. Tebi je 10 kasnila, tako negdje?
Pahuljice, bila sam nekih 2 tjedna jer kako sam rekla poslije sam još završila ponovo u bolnici.
Maro nadam se da će doći i da idemo dalje. Sad kasni 5. dan otprilike. Tebi je 10 kasnila, tako negdje?
Jeste tako je. Ma sve je to ok. Stici ce 😊
06/20 blighted ovum 8tt.
Pozdrav cure
Jel imao neko iskustva sa molla partialis?
Toliko sam toga procitala ali nista slicno kao kod mn.
U 9 nedelji kiretaza,beta nakon 2 sedmice 2.10 nakon 7 dana 2.0 na uzv sve uredno.
Dokt pitam za objasnjenje kaze hromozomska greska,nista strasno prati betu nakon prve i druge M.
Za trudnocu kaze nakon 2M da mogu nastaviti.
Svugdje sam citala 6 do 1 god pauze.
Ako neko ima slicno neka pise sve sto ga je snaslo.
Hvala ti Maro, tjesi me da je to normalno. Koga god pitam, svi isto kazu ali ipak je lakse kad je netko to vec prosao krv bude jedan dan tamnija, jedan dan svijetlija ali dobro, nek se samo to cisti!
Ja radim u trgovini s djecjom odjecom pa mi je to malo koma, a na poslu su mi rekli da uzmem vremena koliko trebam. Mislim da cu svakako ostati doma jos jedan tjedan.
Napokon stigla M😁
Mazda nemam iskustva.. žao mi je što to moraš prolaziti,drži se💕
Moja M jos nije stigla 😐
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
39. je dan... Samo me trbuh povremeno bolucka i to je sve. Mada mi se vec dva dana vrti u glavi, ne znam ima li to ikakve veze 😐
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji