Pepps kako si ?
Evo Lily poceli su bolovi. Prizvala sam ih. Jedva cekam doc kuci i leci.
Amelie nisam znala da se to tako može, meni je dr na uputnicu napisala baš brodsku bolnicu pa sam mislila da moram tamo
Mara Kokosica danas pokupila nalaze krvi, u međuvremenu sam se čula i s dr koja kaže da ne mogu toliko čekati jer su sigurno nešto krivo shvatili preko telefona i da se nacrtam tamo bez obzira na to kaj su rekli, tako da sutra ujutro idem u Brod vidjeti hoće li me primiti i hoću li odmah ostati ili ne, javim kako je prošlo
Žao mi je da ti je stigla vještica, ali možda i bolje da se sve oporavi, držim fige da će biti uskoro plusić
PeaceLilly meni je prva menstruacija nakon spontanog dosla normalno, al je druga kasnila posteno, dobila sam 62 dan ciklusa.
PeaceLilly meni je prva menstruacija nakon spontanog dosla normalno, al je druga kasnila posteno, dobila sam 62 dan ciklusa.
E to je stvarno pošteno kašnjenje. A treća jel se unormalilo? I kakva ti je bila i koliko je trajala prva?
Jutro cure, ma nebi ja mjenjala ginica. Super mi je. Inace se preporuca 3 do 6 mjeseci pauze nakon kiretaze i pitao me koliko zelim i mislin da mi treva posto je to sam 2 puta. Rekla sam 3 mjeseca. I rekao je da cemo napraviti sve zivo sto se moze od nalaza, s time da neke moram iti u ZG posto kod nas ne rade. A opet, hormoni recimo se rade svi u jednom ciklusu. Pa mi bezveze da 3 puta idem u ZG za nes kaj mogu rjesit jedbim potezom. Zato mi ie rekao da cemo sve rijesit od jedbom i nek pricekam 2 menge.
A sto se menge tice, prva nakon spontanog prosle godine je bila cak mogu rec i normalna, ali onda naredne 4 koma. Ne tolko bolne,nego obilne. A posto sam uvijek koristila tampone, a onda kao bolje ns,uzas mi je bilo
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Marokakva ti je ova menstrucija u odnosu na prvu.?
Ova bas lici na moju standardnu menstruaciju. Prvoj nije bilo kraja sa krvarenjem. Ko zna mozda je ovo prava a ono se nastavilo od spontanog.
06/20 blighted ovum 8tt.
Marokakva ti je ova menstrucija u odnosu na prvu.?
Ova bas lici na moju standardnu menstruaciju. Prvoj nije bilo kraja sa krvarenjem. Ko zna mozda je ovo prava a ono se nastavilo od spontanog.
Moguće i to. Meni kasni jedan dan sada i osjećam grcčiće ko da će doći ali mislim da neće ni danas. Tako da isto kasni. Javim kad dođe.
Anaid hvala na odg. Nadam se da neće biti preobilno jer prva mi je bila katastrofalna, došla nakon 29 dana.
Ja sam obavila pregled u bolnici, bio mi je neki doktor kojeg svi hvale, rekao je da on ne bi još čačkao i radio kiretažu nego da dođem za tjedan dana ako ne krene samo do tada onda ćemo vidjeti što dalje.
Što se tiče preporuka za iduće pokušaje meni je moja dr kojoj vjerujem rekla ovako - ako je spontani bez kiretaže može se odmah pokušavati, ako je kiretaža onda 3 menge treba pričekati i nakon treće i akciju, a 6 mengi kažu kao za svaki slučaj nestrpljivima ako misle da neće izdržati 3 nego pokušavati ranije. I rekla mi je da nije toliko problem u duljini ciklusa nego debljini endometrija koja je naravno manja nakon kiretaže pa treba vremena da se oporavi tako da se iduća bebica bolje ugnijezdi
Ja sam obavila pregled u bolnici, bio mi je neki doktor kojeg svi hvale, rekao je da on ne bi još čačkao i radio kiretažu nego da dođem za tjedan dana ako ne krene samo do tada onda ćemo vidjeti što dalje.
Što se tiče preporuka za iduće pokušaje meni je moja dr kojoj vjerujem rekla ovako - ako je spontani bez kiretaže može se odmah pokušavati, ako je kiretaža onda 3 menge treba pričekati i nakon treće i akciju, a 6 mengi kažu kao za svaki slučaj nestrpljivima ako misle da neće izdržati 3 nego pokušavati ranije. I rekla mi je da nije toliko problem u duljini ciklusa nego debljini endometrija koja je naravno manja nakon kiretaže pa treba vremena da se oporavi tako da se iduća bebica bolje ugnijezdi
Aha aha. Hvala ti na savjetima i sretno
06/20 blighted ovum 8tt.
Curkee, kakvo je stanje kod vas koje očekujete mengu, jeste dobile? :) meni jos ne dolazi...
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji