Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mara Kokosica
    31. Srpanj 2020. 07:23

PeaceLily

Marokakva ti je ova menstrucija u odnosu na prvu.?

Ova bas lici na moju standardnu menstruaciju. Prvoj nije bilo kraja sa krvarenjem. Ko zna mozda je ovo prava a ono se nastavilo od spontanog.

06/20 blighted ovum 8tt.

Bella⭐
    31. Srpanj 2020. 11:26

Mara Kokosica

PeaceLily

Marokakva ti je ova menstrucija u odnosu na prvu.?

Ova bas lici na moju standardnu menstruaciju. Prvoj nije bilo kraja sa krvarenjem. Ko zna mozda je ovo prava a ono se nastavilo od spontanog.

Moguće i to. Meni kasni jedan dan sada i osjećam grcčiće ko da će doći ali mislim da neće ni danas. Tako da isto kasni. Javim kad dođe.

Anaid hvala na odg. Nadam se da neće biti preobilno jer prva mi je bila katastrofalna, došla nakon 29 dana.

👱‍♀️34, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza
    👱35, sve ok
    3× operacija endometrioze, 5 godina ttc
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
    2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.

Peppss
    31. Srpanj 2020. 13:46

Ja sam obavila pregled u bolnici, bio mi je neki doktor kojeg svi hvale, rekao je da on ne bi još čačkao i radio kiretažu nego da dođem za tjedan dana ako ne krene samo do tada onda ćemo vidjeti što dalje. 

Što se tiče preporuka za iduće pokušaje meni je moja dr kojoj vjerujem rekla ovako - ako je spontani bez kiretaže može se odmah pokušavati, ako je kiretaža onda 3 menge treba pričekati i nakon treće i akciju, a 6 mengi kažu kao za svaki slučaj nestrpljivima ako misle da neće izdržati 3 nego pokušavati ranije. I rekla mi je da nije toliko problem u duljini ciklusa nego debljini endometrija koja je naravno manja nakon kiretaže pa treba vremena da se oporavi tako da se iduća bebica bolje ugnijezdi

• Mara Kokosica
    31. Srpanj 2020. 14:49

Pepps

Ja sam obavila pregled u bolnici, bio mi je neki doktor kojeg svi hvale, rekao je da on ne bi još čačkao i radio kiretažu nego da dođem za tjedan dana ako ne krene samo do tada onda ćemo vidjeti što dalje.

Što se tiče preporuka za iduće pokušaje meni je moja dr kojoj vjerujem rekla ovako - ako je spontani bez kiretaže može se odmah pokušavati, ako je kiretaža onda 3 menge treba pričekati i nakon treće i akciju, a 6 mengi kažu kao za svaki slučaj nestrpljivima ako misle da neće izdržati 3 nego pokušavati ranije. I rekla mi je da nije toliko problem u duljini ciklusa nego debljini endometrija koja je naravno manja nakon kiretaže pa treba vremena da se oporavi tako da se iduća bebica bolje ugnijezdi

Aha aha. Hvala ti na savjetima i sretno

06/20 blighted ovum 8tt.

Girl1234
    02. Kolovoz 2020. 13:32

Curkee, kakvo je stanje kod vas koje očekujete mengu, jeste dobile? :) meni jos ne dolazi... 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Bowlica
    02. Kolovoz 2020. 14:32

Hjoj ni meni danas mi 44.dan. javila sam se ginicu rekao je doci ce. Iako jucer mi poceo malo neki bjelaksti iscjedak i osjecam boluckanja neka u jajnicima pa mozda bude uskoro.

Ja 38, M 39
    2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
    Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
    Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine

Girl1234
    02. Kolovoz 2020. 14:41

A meni je moj ginekolog rekao da ne bi trebala kasniti... 

• BruNa
    02. Kolovoz 2020. 14:55

PeaceLily prva mi je dosla nakon 39 dana,meni su inace ciklusi oko 40 dana, drugu sam cekala dugo i imala ful kasnu ovulaciju kao sto sam rekla: A treca nije ni dosla,pojavio se plus.

• pahuljica33
    02. Kolovoz 2020. 20:56

Pozdrav cure, evo nazalost i mi smo postali dio jos jedne statistike prije 10 dana.
    Imala sam bolove u zdjelici sigurna 2 tjedna, a cim sam primjetila prve kapljice krvi sam ptisla na hitnu. To je bilo u 7 tt i plod je samo stao s razvojem negdje po putu. Prema preporuci tamosnjeg ginekologa, odabrala sam medikamentozni pobacaj te sam odmah dobila jednu tabletu (misgyn). Nakon 2 dana sam dosla u bolnicu, nakon uzv sam dobila oralno 2 mispregnola i u bolnici umirala od bolova nekoliko sati. Zao mi je sto mi nitko nije rekao koji su moguci simptomi pa da se makar ne prestrasim svega toga.. 
    Uglavnom, isla sam na jos jedan uzv, rekli su da je u redu i da mogu doma i da cu krvariti jos neko vrijeme. Proslo je 10 dana, mene svakodnevno i dalje zdjelica boli, krvarenje se smanjilo na minimum, ali boje krvi variraju (nekad je tamnije, a nekad je jos uvijek bas svjeza krv). Mislite li da je to normalno? Za 4 dana imam kontrolu i sve me vise strah da je to neuspjelo i da cu morati na kiretazu. Hvala na info 

Girl1234
    02. Kolovoz 2020. 23:43

Pozdrav, ja ti zaista ne znam... Meni je osobno krvarenje trajalo 7 dana i tjt... Sad čekam mengu da dođe 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani