Joooj.. Svi smo isto prolazili pa znamo... Teško je, ali proci ce.. Drzi se... Sve nas ceka nestp lijepo... Samo treba vremena
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Btw, mene je nocas probudio bol oko 5 ujutro... Uzasno me bolio desni jajnik... Danas je 33. dan ciklusa (menga nakon spontanog nije dosla). Znate li sto bi to moglo biti? To mi se dosad nije događalo...
Btw, mene je nocas probudio bol oko 5 ujutro… Uzasno me bolio desni jajnik… Danas je 33. dan ciklusa (menga nakon spontanog nije dosla). Znate li sto bi to moglo biti? To mi se dosad nije događalo…
Ajoj ja ne znam. Mene zna nekad boluckat kad je Ovulacija. Moje menst jos nema.
06/20 blighted ovum 8tt.
Mene ne zna ni kad je O. Maraa, ponovi test za koji dan 🙊
Btw, mene je nocas probudio bol oko 5 ujutro… Uzasno me bolio desni jajnik… Danas je 33. dan ciklusa (menga nakon spontanog nije dosla). Znate li sto bi to moglo biti? To mi se dosad nije događalo…
Hmmm stvarno ne znam. Ja imam bolove u jajniku za vrijeme ovulacije i nakon menstruacije odmah zna biti ali imam endometriozu i cistu na tom jajniku koji tako boli tako da je meni od toga...
Mislim da cu stvarno poludit od brige dok ne dođe menga... Hvala vam, curke
Mislim da cu stvarno poludit od brige dok ne dođe menga… Hvala vam, curke
Nadam se da će doći uskoro🤗 drži se 😘
Hvala vam na odgovorima, držim nam fige da ćemo sve uskoro ugledati svoje plusiće i odraditit ih školski
što se tiče moje situacije, moj blighted ovum danas ima 8+5, jutros sam zvala dnevnu bolnicu ginekologije da bi me naručili tek 12.8., a na pitanje što u slučaju da u međuvremenu prokrvarim dobila sam odgovor "ne znam, odite valjda na hitnu, kod nas ne može prije 12.8."
malo me to brine jer mi se čini dosta kasno, a čula sam da u takvim situacijama može doći i do sepse, nisam ni sama pametna, razmišljam da odem kod privatnika...
Ne mpgu vjerovati da su naručili tek 12.8. Oprosti, koja je bolnica u pitanju?
Sortiraj odgovore
Najstariji