Hej zenee..imam jedno pitanje..zadnju menstruaciju sam imala 4.6 test sam radila i bio je pozitivan…kod dok. Sa 6 tj mi je potvrdena trudnoca,medutim danas bi trebala biti 7 +0 ali danas od kad sam se probudila imam onaj iscjedak smeckasti kao prije nego sto mi krene menstruacija…dali je neko imao slicno iskustvo ? Bas imam osjecaj da cu prokrvarit svaki tren 😣
Zasto me odes na hitnu da budes mirna? Buduci da nije radni dan, ja bih to prvo napravila.

Lilly di si ti
Kako siiii
Evo me sad i ovdje🤗 stvarno držim fige da ti je pozitivno. Ako ti kasni, napravi test čisto da budeš na miru. Pa ćeš od tud dalje znati kako. Stvarno ti držim fige da je +💕
Evo meni za par dana treba doći, mi još nismo krenuli ponovo, morala bi raditi cervikalne briseve što bi trebala sad nakon menstruacije pa kad dođu svi nalazi krećemo. Ja sam se nadala da će to biti sad u osmom ,ali doktorica mi je na g.o. još i nikako da briseve napravim prije da mi dođu nalazi čim prije jer mi se čini sad dok odem na pregled, dok napravimo briseve, dok dođu nalazi proći će mi ovulacija😔 a baš sam htjela krenuti sad u osmom. I ne mogu dočekati. Brisevi će vjerojatno biti ok jer nissam imala problema s tim ,al dolazim u napast da ih privatno platim da čim prije budu gotovi a opet nema razloga za takvu žurbu. Al ono, nestrpljiva sam. Znaš kako je.
Javi obavezno ako ćeš raditi test. Baš se nadam da ćeš proći u proljetne bebe i da će ovaj put apsolutno sve biti u redu🤗
👱♀️34, amh 0.8 pmol, desni jajnik i jajovod✂️adenomioza
👱35, sve ok
3× operacija endometrioze, 5 godina ttc
2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.
Bas ti hvala na lijepkm zeljama. Mislim da cu ujutro uradit pa da sam mirna.
Ajoj znam da si rekla da cim prije zelite u hopsanje krenuti. Kad ti se vraca dr ?
Veceras su mi bili smedjkasti tragovi na gacicama. Al kad se obrisem nema nista. Nadam se da ne dolazi M.
06/20 blighted ovum 8tt.
Bas ti hvala na lijepkm zeljama. Mislim da cu ujutro uradit pa da sam mirna.
Ajoj znam da si rekla da cim prije zelite u hopsanje krenuti. Kad ti se vraca dr ?
Veceras su mi bili smedjkasti tragovi na gacicama. Al kad se obrisem nema nista. Nadam se da ne dolazi M.
Vraća se slijedeći tjedan u četvrtak,6.8. ma vidjet ćemo.
Javi se kad napraviš test.
👱35, sve ok
2025/ 1.IVF - blaga stimulacija (Femara,Menopur,Ganirelix,Ovitrelle) - 2🐣 - nema ❄️ vraćena morula- pozitivan test➕️ 8dpt- beta 4.7❌️
2025/ 2.IVF - dugi protokol (Decapeptyl,Menopur,Ovitrelle) - 9🐣 - 2❄️, ET- 1⏳️beta 11.11.
Radila. Ali nisam dobro uradila biserka. Malo mokrace bilo pa nije dobro. Ujutro cu s prvim jutarnjim
06/20 blighted ovum 8tt.
Radila. Ali nisam dobro uradila biserka. Malo mokrace bilo pa nije dobro. Ujutro cu s prvim jutarnjim
Hehe ok, budeš sutra ponovila. Da treba biti dovoljno da bi se moglo očitati. Stpit ćemo se do sutra🤭
👱35, sve ok
Držim fige, Maraa

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Mara 🤞🤞🤞🤞da te sutra obraduje dvije crtice . ☺️ Sretno.
🧔-34
🙎♀️-24
5/2020 blighted ovum. u 9tt 💔
Pratim i mislim na tebe i drzim fige za 2 crtice
Ja 38, M 39
2 djece, 2018. I 2020. missed ab. u 8 i 9TT, 2019 biokem.
Ciklusi 35 dana cca, blagi PCOS, mali septum maternice odstranjen 2021.g.
Čekamo bebu 12/2021 fraxiparine
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji