Bok cure. Dugo me nije bilo. Evo me javljam se opet. Nakon spontanog krvarila sam 15ak dana pa smedjarila tj dana te zatim dobila. Menst.je trajala 10 dana. Po kalendaru sam trebala dobit prije 4 dana. Buduci da je dr rekla da se mozemo bacit na posao odmah nakon prve menst mi smo to i ucinili. Kontrola mi je 10.8.
Zanima me dal se jos ikome menst poremetila nakon spontanog? Nisam radila test jos.
Kokosica zar i ti?! Uh…zao mi je…. i ja imala spontani racunam 20.6.kad je sve izaslo u bolnici pod tabletom. Smedjarila sam i malo isla krv 3 tjedna pa stalo. Ovih dana mozda od mora hladnog malo kod brisanja smedje. Menge mi jos nema q proslo je 35,36 dana…cekam…
Hanna mislim da aam citala da se alicno dogodilo vec nekim zenama, ali nemam iskustva. Neka je sa srecom i nadam se da bude sve ok.
Da nazalost. Pocetkom 6mj izazvani spontani jer se plod nije razvio u g.v.
06/20 blighted ovum 8tt.
Cure, mislim da se može dogoditi trudnoća odmah mjesec nakon spontanoga, napravite test obje, drzim fige. Ja svoju prvu mengu još čekam (nadam se da neće doci, ali nekako ne znam ni kad bi uopće trebala, danas mi je 29. dan ciklusa)
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Cure, mislim da se može dogoditi trudnoća odmah mjesec nakon spontanoga, napravite test obje, drzim fige. Ja svoju prvu mengu još čekam (nadam se da neće doci, ali nekako ne znam ni kad bi uopće trebala, danas mi je 29. dan ciklusa)
I ja sam negdje procitala da je moguce, ali kad se to izravno nama desava ne mozemo da povjerujemo i hiljadu misli u glavi. Ja sam napravila test, pozitivan je. Cekat cu sljedecu sedmicu pa uraditi betu. Nadam se da ce me i ona obradovati. I vama zelim sto prije plusic.
Hej zenee..imam jedno pitanje..zadnju menstruaciju sam imala 4.6 test sam radila i bio je pozitivan...kod dok. Sa 6 tj mi je potvrdena trudnoca,medutim danas bi trebala biti 7 +0 ali danas od kad sam se probudila imam onaj iscjedak smeckasti kao prije nego sto mi krene menstruacija...dali je neko imao slicno iskustvo ? Bas imam osjecaj da cu prokrvarit svaki tren 😣
Hej zenee..imam jedno pitanje..zadnju menstruaciju sam imala 4.6 test sam radila i bio je pozitivan…kod dok. Sa 6 tj mi je potvrdena trudnoca,medutim danas bi trebala biti 7 +0 ali danas od kad sam se probudila imam onaj iscjedak smeckasti kao prije nego sto mi krene menstruacija…dali je neko imao slicno iskustvo ? Bas imam osjecaj da cu prokrvarit svaki tren 😣
Zasto me odes na hitnu da budes mirna? Buduci da nije radni dan, ja bih to prvo napravila.
Lilly di si ti
Kako siiii
Evo me sad i ovdje🤗 stvarno držim fige da ti je pozitivno. Ako ti kasni, napravi test čisto da budeš na miru. Pa ćeš od tud dalje znati kako. Stvarno ti držim fige da je +💕
Evo meni za par dana treba doći, mi još nismo krenuli ponovo, morala bi raditi cervikalne briseve što bi trebala sad nakon menstruacije pa kad dođu svi nalazi krećemo. Ja sam se nadala da će to biti sad u osmom ,ali doktorica mi je na g.o. još i nikako da briseve napravim prije da mi dođu nalazi čim prije jer mi se čini sad dok odem na pregled, dok napravimo briseve, dok dođu nalazi proći će mi ovulacija😔 a baš sam htjela krenuti sad u osmom. I ne mogu dočekati. Brisevi će vjerojatno biti ok jer nissam imala problema s tim ,al dolazim u napast da ih privatno platim da čim prije budu gotovi a opet nema razloga za takvu žurbu. Al ono, nestrpljiva sam. Znaš kako je.
Javi obavezno ako ćeš raditi test. Baš se nadam da ćeš proći u proljetne bebe i da će ovaj put apsolutno sve biti u redu🤗
Bas ti hvala na lijepkm zeljama. Mislim da cu ujutro uradit pa da sam mirna.
Ajoj znam da si rekla da cim prije zelite u hopsanje krenuti. Kad ti se vraca dr ?
Veceras su mi bili smedjkasti tragovi na gacicama. Al kad se obrisem nema nista. Nadam se da ne dolazi M.
06/20 blighted ovum 8tt.
Bas ti hvala na lijepkm zeljama. Mislim da cu ujutro uradit pa da sam mirna.
Ajoj znam da si rekla da cim prije zelite u hopsanje krenuti. Kad ti se vraca dr ?
Veceras su mi bili smedjkasti tragovi na gacicama. Al kad se obrisem nema nista. Nadam se da ne dolazi M.
Vraća se slijedeći tjedan u četvrtak,6.8. ma vidjet ćemo.
Javi se kad napraviš test.
Radila. Ali nisam dobro uradila biserka. Malo mokrace bilo pa nije dobro. Ujutro cu s prvim jutarnjim
06/20 blighted ovum 8tt.
Sortiraj odgovore
Najstariji