Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BruNa
    18. Ožujak 2020. 08:08

Danchy drago mi je da je proslo sve kak treba. Drzi se sada!

• Bebanomoje
    18. Ožujak 2020. 08:35

Mrljica, BruNa, hvala cure ❤️ čekam nalaze bete pa idem na hitnu. I dalje nema ni kapljice krvi, što me često vrati na pitanje da li se to zbilja dogodilo? Baš je čudno ovo sve, zadnjih par dana samo čekam nešto, budim se u strahu jer ne znam šta će biti kroz dan. Ali proći će, prošlo je puno toga u životu, mora i ovo. 
    tam7, ja sam u pon zvala svog socijalnoj gin da mu ispričam šta se događa i nekako sam stekla dojam da on radi normalno. A moja privatna gin je stavila obavijest da rade, ali da mole da dolazimo same i slično. 
    Danchy, pratila sam tvoju priču. Zaista si hrabra u svemu tome, drago mi je da je koliko toliko sve dobro prošlo ❤️ Čuvaj se sada!

• Bebanomoje
    18. Ožujak 2020. 09:43

bajo, jesi bila danas na kontroli? Šta su ti rekli?

htjela sam još pitati da li je možda netko od vas bio u bolnici Sveti Duh zbog pobačaja? Privatna gin me poslala tamo ,a moj socijalni gin je na vijest da sam bila tamo na hitnoj reagirao sa uuuuuu, jooooj. A ja onako zbunjena, šta to znači? Pa je rekao da će onda to trajati sve duže, kaže da sam trebala ići u Petrovu. Da, ali bi me tamo vjer odmah slali na kiretažu, što mi se ne sviđa. I ja bih odabrala tablete ako mi ponude, iako me strah kako će to sve izgledati.

Sara 🌸
    18. Ožujak 2020. 09:47

Danchy baš mi je drago da je sve dobro prošlo, nakon svega što si proživila, razočaranja i nadanja, zaslužila si da ovo sve prođe što je bezbolnije nemoguće. Želim ti što brži oporavak. Pozz od susjede iz Njemačke 😊

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    18. Ožujak 2020. 09:51

Bebanomoje

htjela sam još pitati da li je možda netko od vas bio u bolnici Sveti Duh zbog pobačaja? Privatna gin me poslala tamo ,a moj socijalni gin je na vijest da sam bila tamo na hitnoj reagirao sa uuuuuu, jooooj. A ja onako zbunjena, šta to znači? Pa je rekao da će onda to trajati sve duže, kaže da sam trebala ići u Petrovu. Da, ali bi me tamo vjer odmah slali na kiretažu, što mi se ne sviđa. I ja bih odabrala tablete ako mi ponude, iako me strah kako će to sve izgledati.

Nema tu što izgledat, dobiješ tablete (ja sam dobila 4, dobila sam naputak sa ih sve vaginalno stavim odjednom, no ja sam sama počela krvarit, pa nije bilo svrhe. Mislim da se tu piju, ako si u Hrv), tablete potiču kontrakcije maternice da se posteljica odvoji od zida i to je to,.kreće dalje prirodnim tijekom. Meni su grčevi trajali 3 sata, i bas su se onako ko trudovi ponavljali i bili ucestali svako 3 min. Al mislim da je bol koju sam osjecala dvadesetina pravih trudova. Ja bi opet iznova odabrala tablete ako mogu, makar krvarim evo 8. dan već. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Bebanomoje
    18. Ožujak 2020. 14:20

Mene su opet poslali doma i rekli da dodjem sa novom betom u petak. Nista ne iskljucuju, jer nista ne vide na uzv, a beta jako sporo pada. Ali opet se povecala sansa da je rijec o vanmatericnoj 😥 ovome nema kraja 😔

Sara 🌸
    18. Ožujak 2020. 14:34

Bebanomoje

Mene su opet poslali doma i rekli da dodjem sa novom betom u petak. Nista ne iskljucuju, jer nista ne vide na uzv, a beta jako sporo pada. Ali opet se povecala sansa da je rijec o vanmatericnoj 😥 ovome nema kraja 😔

Baš mi je žao. Iskreno se nadam da nije vanmaterična🖤

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

18. Ožujak 2020. 16:41

Bebanomoje

Sutra popodne tek idem .
    Jutros bila guzva a ja sam vec jucer prestala da krvarim al mi je zbog korone reko sutra kad bude ih manje

Tonia♥️
    18. Ožujak 2020. 19:48

Bebanomoje

Ja sam ti bila na Sv.duhu, ali je bio spontani sa induciranim porodom i ja stvarno, ne znam dal sam izolirani sluča,j ali samo imam pohvale na sve sestre i doktore... Ja sam se pripremila da sam samo sigurno jedna u nizu i ko na traci, ali nije bilo niti približno tako... Stvarno su se jako dobro brinuli o meni, da sve bude ok, da sam ja dobro i stvarno niti jednu lošu riječ nemam za reći... Kada je bio porod, sestra me doslovce dragala po koljenu da mi bude lakše i baš su bile velika velika podrška

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

danchy1990
    18. Ožujak 2020. 20:47

Mrljica

Danchybašmi je drago da je sve dobro prošlo, nakon svega što si proživila, razočaranja i nadanja, zaslužila si da ovo sve prođe što je bezbolnije nemoguće. Želim ti što brži oporavak. Pozz od susjede iz Njemačke 😊

Hvala ti. Evo ni krvarenja nema. Tek kad se obrisem wc papirom bude prozirni iscjedak sa malko krvi. Znači skoro pa ništa. Neznam dal je to normalno,hoće li tek krenuti ili su baš dobro obavili posao pa da su baš dobro očistili?

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.