Hej bebanomoje, žao mi je, uistinu. Ne želim da nijedna žena više proživi ono što mi proživljavamo, al' priroda je jača od nas i naše tijelo zna šta radi. Nažalost, u ovom slučaju nam to nije ni najmanje po volji. Što se tiče kiretaže, bolje je da ne idu napamet. Mislim da će ti uskoro to samo krenit,jer trudnoća nije velika bila. Ja sam odabrala da želim tablete za poticanje kontrakcija, došla kući nakon pregleda i počela polako krvarit, što se do sutradan baš pojačalo i tada je počelo. Znam da si nervozna, mislim da se neće ništa zakomplicirat, samo pusti da samo krene-moj savjet. Želim ti da se što prije oporaviš!!!! ❤️❤️❤️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ej, bebanomoje. Znam kako slijedi taj tijek,veselo jesenske bebe i onda zavrsimo tu.
Isplaci se kolko treba,vjeruj,nakon toga je lakse. Pusti da samo krene,bez kiretaze,najbolje ti bi bilo tako da se dogodi! Znam, cini se kao smak svijeta, al vjeruj,nase vrijeme tek dolazi!
Ej, bebanomoje. Znam kako slijedi taj tijek,veselo jesenske bebe i onda zavrsimo tu.
Isplaci se kolko treba,vjeruj,nakon toga je lakse. Pusti da samo krene,bez kiretaze,najbolje ti bi bilo tako da se dogodi! Znam, cini se kao smak svijeta, al vjeruj,nase vrijeme tek dolazi!
❤❤❤
Pozdrav svima,
Imam pitanje s obzirom na trenutno stanje s korona virusom. Imala sam spontani 5.2. i trebala bih na kontrolu poslije prve menstruacije sto bi bilo ovih dana. U bolnici ne primaju na kontrole naravno, a kod ginekologice preko hzzo-a sam dobila odgovor sestre da primaju iskljucivo hitne pacijente, prvenstveno onkoloske. Da li ste se i vi susreli s takvom situacijom ili vasi ginekolozi primaju?
Hvala puno 😊
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
Jutro cure. Danas je ono jutro poslije uragana. Ležim u svom krevetu uz svoja 2 muškarca. Još je sve frisko u glavi ali bar nije traumaticno. U ponedjeljak navečer su me zaprimili na odjel,i utorak ujutro pomalo pripremali za operaciju. Doktori,anesteziolozi, sestre svi divni,puni osjećaja za svoj posao.Dolazim bez bolova i krvarenja,što je svima čudno.U utorak sve po protokolu, tlak,temperatura, 300 pitanja što njihovih što mojih. Zatim ulazak u salu za operacije,užasno sam se bojala pogotovo kad sam vidjela koliko ljudi će tu prisustvovati. Sjećam se velikih svjetala u sali i zgodnog anesteziologa, zatim mrak... Nakon 40ak minuta se budim u sobi za buđenje na svom krevetu,odlično se osjećam. Nikakvih bolova,vrtoglavica,mučnina. Iza toga moja soba i ručak.Pa malo odmaranja i spavanja. Iza večere u 19h dolazi glavna sestra i pita me želim li kući ili tek ujutro. Naravno da želim doma svojim dečkima.Zovem muža,dolazi po mene pred bolnicu jer je zabrana posjeta. Dobro prespavana noć i buđenje uz moja 2 mušketira. I dalje se dobro osjećam,nema bolova baš nikakvih,nadam se da će tako i ostati.
Ja se raspisala al imam slobodan dan pa sam vam htjela sve opisati.
Inače radi se o bolnici i doktorima u Njemačkoj. Svima vam želim da ovako prođete kao i ja,bez traume za cijeli život. Nema više suza,zahvaljujući njima,medicinskom osoblju. Nikad ih neću prestati hvaliti i zahvaljivati im na svemu.
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Mrljica, BruNa, hvala cure ❤️ čekam nalaze bete pa idem na hitnu. I dalje nema ni kapljice krvi, što me često vrati na pitanje da li se to zbilja dogodilo? Baš je čudno ovo sve, zadnjih par dana samo čekam nešto, budim se u strahu jer ne znam šta će biti kroz dan. Ali proći će, prošlo je puno toga u životu, mora i ovo.
tam7, ja sam u pon zvala svog socijalnoj gin da mu ispričam šta se događa i nekako sam stekla dojam da on radi normalno. A moja privatna gin je stavila obavijest da rade, ali da mole da dolazimo same i slično.
Danchy, pratila sam tvoju priču. Zaista si hrabra u svemu tome, drago mi je da je koliko toliko sve dobro prošlo ❤️ Čuvaj se sada!
bajo, jesi bila danas na kontroli? Šta su ti rekli?
htjela sam još pitati da li je možda netko od vas bio u bolnici Sveti Duh zbog pobačaja? Privatna gin me poslala tamo ,a moj socijalni gin je na vijest da sam bila tamo na hitnoj reagirao sa uuuuuu, jooooj. A ja onako zbunjena, šta to znači? Pa je rekao da će onda to trajati sve duže, kaže da sam trebala ići u Petrovu. Da, ali bi me tamo vjer odmah slali na kiretažu, što mi se ne sviđa. I ja bih odabrala tablete ako mi ponude, iako me strah kako će to sve izgledati.
Danchy baš mi je drago da je sve dobro prošlo, nakon svega što si proživila, razočaranja i nadanja, zaslužila si da ovo sve prođe što je bezbolnije nemoguće. Želim ti što brži oporavak. Pozz od susjede iz Njemačke 😊
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
bajo, jesi bila danas na kontroli? Šta su ti rekli?
htjela sam još pitati da li je možda netko od vas bio u bolnici Sveti Duh zbog pobačaja? Privatna gin me poslala tamo ,a moj socijalni gin je na vijest da sam bila tamo na hitnoj reagirao sa uuuuuu, jooooj. A ja onako zbunjena, šta to znači? Pa je rekao da će onda to trajati sve duže, kaže da sam trebala ići u Petrovu. Da, ali bi me tamo vjer odmah slali na kiretažu, što mi se ne sviđa. I ja bih odabrala tablete ako mi ponude, iako me strah kako će to sve izgledati.
Nema tu što izgledat, dobiješ tablete (ja sam dobila 4, dobila sam naputak sa ih sve vaginalno stavim odjednom, no ja sam sama počela krvarit, pa nije bilo svrhe. Mislim da se tu piju, ako si u Hrv), tablete potiču kontrakcije maternice da se posteljica odvoji od zida i to je to,.kreće dalje prirodnim tijekom. Meni su grčevi trajali 3 sata, i bas su se onako ko trudovi ponavljali i bili ucestali svako 3 min. Al mislim da je bol koju sam osjecala dvadesetina pravih trudova. Ja bi opet iznova odabrala tablete ako mogu, makar krvarim evo 8. dan već.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji