Meni je cca 7 dana i onda jos 3-4 dana smedeg iscjetka.. traje kraće ako se malo vise kreces.. Ali cula sam da je normalno i do 2 tjedna..
Hvala
Meni je cca 7 dana i onda jos 3-4 dana smedeg iscjetka.. traje kraće ako se malo vise kreces.. Ali cula sam da je normalno i do 2 tjedna..
Hvala
Bajo, kako se osjećaš?
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Hvala
Bajo, kako se osjećaš?
Tuzno moram priznat .
Nenadas se ovom kad vidis plusic na testu.
Ja imam 36 god i imam dicu od 12 i 10 god s skolskom trudnocom.
Najvise me boli to sto je sada ona dio ruzne statistike😥😥
Mozda je to glupi razlog al eto
Hvala
Bajo, kako se osjećaš?
Tuzno moram priznat .
Nenadas se ovom kad vidis plusic na testu.
Ja imam 36 god i imam dicu od 12 i 10 god s skolskom trudnocom.
Najvise me boli to sto je sada ona dio ruzne statistike😥😥
Mozda je to glupi razlog al eto
Nažalost nisi jedina, svima na ovoj temi nam se dogodilo Isplači se, budi tužna, al nemoj da te to obuzme u potpunosti. Proći će.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Bajo, mnogo zena zna kako se osjecas. Suosjecam s tobom,ja sam to prosla prije tjedan dana. Isplaci se,skupi snage i hrabro dalje. Imas dvoje djece zbog kojih moras bit jaka i dapace imas vremena za jos djece. Vjeruj mi svaki dan ce ti bit lakse,iako ce svaki dan dio tebe podsjecat te na sve ovo.
Nazalost, sve smo mi dio statistike. I to je to. Nitko ne dozivljava nasu bol ozbiljno, osim zene koja je to prosla.
Bajo ja ni nakon mjesec dana nisam jos sva svoja... Ima dana kada bih samo plakala... Uzasno mi je tesko pogotovo jer sam slusala to malo srce na doppleru i osjecala udarce svoje bebice i to mi jako, jako fali... 😔
Mogu ti reci samo da ce s vremenom postati malo lakse, ali praznima ostaje... Ipak je to bice bilo dio nas. Drzi se! ❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Cure svratim ponekad jer sam i ja bila dio ove teme prije ovog sad poroda... imala sam spontani u 12.tt pred godinu dana i cesto se sjetim svega, nekad pomislim da li je ovo dijete koje ssm sad dobila to isto (znam da zvuci suludo...) al nisam to prebolila. Mogu mislit kako je vama u jos visim.tjednima
Drzite se,ima svijetla na kraju tunela😘
Hvala cure , žene i ja se nadam da ce mo se druzit na nekim veselijim temama s plusicima 😘😘😘
Lavica hvala ti sto si se javila! Trebala mi je ovakva divna vijest! Ima nade za sve nas😃
Moze te li mi reci koliko traje krvanje nakon spontanog.
Ja sam imala spontani prije 2 god, 17 dana je trajalo i mislila sam da cu iskrvariti. Mijenjao se intenzitet, ali od 17 dana krvarenja bilo ih je najmanje 12 preobilnih. Sjecam se da sam lezala u bolnici isprepadana sto mijenjam nocne uloske svako sat, a na wc kad bi isla iz mene bi tekli slapovi, nitko me nije dozivljavao previse.
Sortiraj odgovore
Najstariji