Meni je cca 7 dana i onda jos 3-4 dana smedeg iscjetka.. traje kraće ako se malo vise kreces.. Ali cula sam da je normalno i do 2 tjedna..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Meni kao obicna mens... vjerovatno zavisi od toga koliko je trudnoca prije toga napredovala. Kod mene se desio sa punih 6 sedmica.
Not that fensi, ekšli..
Moze te li mi reci koliko traje krvanje nakon spontanog.
Evo meni vec četvrti dan.
Hvala .
Meni je drugi dan al nisam stigla pitat gin.
Meni kao obicna mens… vjerovatno zavisi od toga koliko je trudnoca prije toga napredovala. Kod mene se desio sa punih 6 sedmica.
Meni jucer 5+2
Meni je trajalo 5 dana, al slabog krvarenja. Svaka zena deugacije.
Fancy u pravu si,nemamo sto izgubiti😃
Hvala
Meni je cca 7 dana i onda jos 3-4 dana smedeg iscjetka.. traje kraće ako se malo vise kreces.. Ali cula sam da je normalno i do 2 tjedna..
Hvala
Hvala
Bajo, kako se osjećaš?
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Hvala
Bajo, kako se osjećaš?
Tuzno moram priznat .
Nenadas se ovom kad vidis plusic na testu.
Ja imam 36 god i imam dicu od 12 i 10 god s skolskom trudnocom.
Najvise me boli to sto je sada ona dio ruzne statistike😥😥
Mozda je to glupi razlog al eto
Hvala
Bajo, kako se osjećaš?
Tuzno moram priznat .
Nenadas se ovom kad vidis plusic na testu.
Ja imam 36 god i imam dicu od 12 i 10 god s skolskom trudnocom.
Najvise me boli to sto je sada ona dio ruzne statistike😥😥
Mozda je to glupi razlog al eto
Nažalost nisi jedina, svima na ovoj temi nam se dogodilo Isplači se, budi tužna, al nemoj da te to obuzme u potpunosti. Proći će.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Bajo, mnogo zena zna kako se osjecas. Suosjecam s tobom,ja sam to prosla prije tjedan dana. Isplaci se,skupi snage i hrabro dalje. Imas dvoje djece zbog kojih moras bit jaka i dapace imas vremena za jos djece. Vjeruj mi svaki dan ce ti bit lakse,iako ce svaki dan dio tebe podsjecat te na sve ovo.
Nazalost, sve smo mi dio statistike. I to je to. Nitko ne dozivljava nasu bol ozbiljno, osim zene koja je to prosla.
Sortiraj odgovore
Najstariji