Bajo ja ni nakon mjesec dana nisam jos sva svoja... Ima dana kada bih samo plakala... Uzasno mi je tesko pogotovo jer sam slusala to malo srce na doppleru i osjecala udarce svoje bebice i to mi jako, jako fali... 😔
Mogu ti reci samo da ce s vremenom postati malo lakse, ali praznima ostaje... Ipak je to bice bilo dio nas. Drzi se! ❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Cure svratim ponekad jer sam i ja bila dio ove teme prije ovog sad poroda... imala sam spontani u 12.tt pred godinu dana i cesto se sjetim svega, nekad pomislim da li je ovo dijete koje ssm sad dobila to isto (znam da zvuci suludo...) al nisam to prebolila. Mogu mislit kako je vama u jos visim.tjednima
Drzite se,ima svijetla na kraju tunela😘
Hvala cure , žene i ja se nadam da ce mo se druzit na nekim veselijim temama s plusicima 😘😘😘
Lavica hvala ti sto si se javila! Trebala mi je ovakva divna vijest! Ima nade za sve nas😃
Moze te li mi reci koliko traje krvanje nakon spontanog.
Ja sam imala spontani prije 2 god, 17 dana je trajalo i mislila sam da cu iskrvariti. Mijenjao se intenzitet, ali od 17 dana krvarenja bilo ih je najmanje 12 preobilnih. Sjecam se da sam lezala u bolnici isprepadana sto mijenjam nocne uloske svako sat, a na wc kad bi isla iz mene bi tekli slapovi, nitko me nije dozivljavao previse.
Evo ja sam jucer, 6.dan krvarenja (prirodni pobačaj) u jednom trenu dobila grčeve, trajali jedno 20 min, da bi nakon toga na ulosku nasla jos jedan poprilicno velik komad. Nadam se da je to to i da se moje tijelo sad stvarno očistilo samo te da kiretaza nece bit potrebna. Tako svim ostalim ženama koje će nažalost ovo proć želin reć da se ne brinu ako je krvarenje dulje, tijelo ocito zna sta radi.
yvette, sto se tice tebe, precudno mi je. takvo ponasanje lijecnika, jer svagdje pise da ukoliko se toliko cesto mijenjaju ulosci, treba se javiti lijecniku. To je previse krvi. Nadam se da je sve ok zavrsilo naposljetku, doduse vidim da nosis mrvicu 28 tjedana. čestitan od srca!
Lavice27, dajes nam nadu koja nam je itekako potrebna❣️❣️❣️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Mrljica iskreno se nadam da si uspjela sve izbaciti van. Da je organizam to sam napravio. Kad imas kontrolu?
Mrljica iskreno se nadam da si uspjela sve izbaciti van. Da je organizam to sam napravio. Kad imas kontrolu?
U petak 😓 Pojist ću se živa dotad.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Bit ce sve to dobro. Ja vjerujem da je sve izaslo. Obavezno se javi. I smireno do petka!
Bit ce sve to dobro. Ja vjerujem da je sve izaslo. Obavezno se javi. I smireno do petka!
❤️❤️❤️ budem
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji