Evo ja sam jucer, 6.dan krvarenja (prirodni pobačaj) u jednom trenu dobila grčeve, trajali jedno 20 min, da bi nakon toga na ulosku nasla jos jedan poprilicno velik komad. Nadam se da je to to i da se moje tijelo sad stvarno očistilo samo te da kiretaza nece bit potrebna. Tako svim ostalim ženama koje će nažalost ovo proć želin reć da se ne brinu ako je krvarenje dulje, tijelo ocito zna sta radi.
yvette, sto se tice tebe, precudno mi je. takvo ponasanje lijecnika, jer svagdje pise da ukoliko se toliko cesto mijenjaju ulosci, treba se javiti lijecniku. To je previse krvi. Nadam se da je sve ok zavrsilo naposljetku, doduse vidim da nosis mrvicu 28 tjedana. čestitan od srca!
Lavice27, dajes nam nadu koja nam je itekako potrebna❣️❣️❣️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Mrljica iskreno se nadam da si uspjela sve izbaciti van. Da je organizam to sam napravio. Kad imas kontrolu?
Mrljica iskreno se nadam da si uspjela sve izbaciti van. Da je organizam to sam napravio. Kad imas kontrolu?
U petak 😓 Pojist ću se živa dotad.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Bit ce sve to dobro. Ja vjerujem da je sve izaslo. Obavezno se javi. I smireno do petka!
Bit ce sve to dobro. Ja vjerujem da je sve izaslo. Obavezno se javi. I smireno do petka!
❤️❤️❤️ budem
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Meni je u sridu
Meni je u sridu
Sretno i čuvaj se!!!
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Obavezno nam se javite. Svaka zena je drugacija. Ja sam krvarila slabo 6 dana i sve izaslo. Netko krvari jace i duze. Nakraju smo sve sretne kad samo izade i da se izbjegne kiretaza!
Jao, ja sam imala prave lohije... Sto je zapravo grozno, dobila sam i tablete da mi mlijeko ne nadođe... A ruke prazne 😭... Skroz sam njonjava danas... Da ne govorim da jos uvijek imam lineu negru na trbuhu. 😔
Također, jos uvijek mengu cekam, danas me bas boli trbuh, a nikako da krene 🙄
Nadam se da je pred nama svima neko bolje vrijeme ❤️🙏
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Jao, ja sam imala prave lohije… Sto je zapravo grozno, dobila sam i tablete da mi mlijeko ne nadođe… A ruke prazne 😭… Skroz sam njonjava danas… Da ne govorim da jos uvijek imam lineu negru na trbuhu. 😔
Također, jos uvijek mengu cekam, danas me bas boli trbuh, a nikako da krene 🙄
Nadam se da je pred nama svima neko bolje vrijeme ❤️🙏
Žao mi je, uistinu! Nadan se i ja tim ljepsim vremenima.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji