I ti Danchy?
Posadila sam ružu na posebno mjesto u dvorištu da me podsjeća na mog anđela.
Pokušavam zaokupiti misli da ne mislim na to sve,da se i psihički oporavim. Ali me okolina podsjeća, odjednom svatko ima želju o tome pričati a ja ne želim. Želim preboljeti i ići dalje…
Danchy, svaki tvoj post me baš rasplače jer se sjetim svega što si nam pisala. Bit će to dobro, daj si vremena, pusti ljude. Meni se sad priča o tome, ali za sat vremena kad me netko pita kako sam najradije bih ugasila mob. To je normalno. Još kad vidim slikice dječice od frendica, baš se slomim. Muž se jučer smješkao i mahao dječici dok smo išli doma, ja sam se smješkala, ali samo sam razmišljala tko zna kad ćemo mi uspjeti dobiti dijete i trudila sam se da ne plačem pred njim. Proći će, treba nam samo vremena. Mi ćemo uvijek pamtiti naše anđele❤️
Vjerujem da je teško gledati tuđu dječicu. Imam jedno pa mi nije tu problem. Baš mi smeta okolina,sreća u nesreći taman je korona aktualna pa se ni ne viđam s nikim. Ali poruke pozivi mi ne daju da dođem sebi,pa ih većinom ignoriram pa opet problem što se ne javljam,jel sve uredu čim ne odgovaram. Baš težak period koji treba preći i preživjeti. Želim nam što prije nove trudnoće pa da se družimo tamo u nekoj drugoj grupi 💙
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Beta mi je danas na 113,znaci pala vise nego duplo. Dijagnoza kompletan spontani pobacaj. Ne moram na kontrolu vise na hitnu, nego normalno kod svog gin nakon sto prodje prva menga.
Napokon je kraj, nadam se da cu stvarno sljedeceg ginekologa vidjeti tek za vise od mjesec dana...
Pozz žene, evo mene s pregleda. Sve je otišlo skoro osim malog dijela, al' rekla je da će to sljedećom menstruacijom otić samo. Nije djelovala zabrinuto ni najmanje. Sritna sam jer je svemu skoro kraj, još da prestane krvarenje. Nije veliko, al.me nervira, ne znan dokad više 🤷🏻♀️ Rekla je da ne trebam ići u svoje doktorice, to ovdje u Njemačkoj nije praksa, eventualno ako mi se ciklus ne izregulira. Nadam se da to neću ni saznat, jer ćemo nakon sljedećeg krvarenja ponovo na posa'. 🙃 Ovdje se beta ne gleda, al mislim da mi je je splasnila, radila sam LH trakicu jučer ujutro, bila mi je blijeđa testna crta od kontrolne. Nadan se da nece proć dugo do sljedeće menstruacije.
Isto tako sam je pitala da li da napravim briseve, rekla je da nije potrebno jer u tom stadiju trudnoće bakterija sigurno nije mogla bit uzrok.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Cure,drago mi je da je zapravo sve uredu.
I mi ćemo u akciju iza prve menge, al ne nadam se ničem prije Božića. Obadva puta sam ostala trudna oko praznika 🤷♀️
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Danchy mi smo se dogovorili da cemo kao krenit, al necemo se opterecivat. Nekako mi se cini da je lakse to reć nego šta će bit provedeno🙈 Znam da ne želiš pričat o tome, ja kad sam saznala nisam htjela, poslala sam materi poruku, rekla situaciju i zamolila je da me ne ispituje vise. Isto tako i rodice i prijatrljice. Sve su stvarno imale razumijevanja, jedna je doduse zalila sta nije sa mnon, al sam joj rekla da bi sudeci po nasim karakterima na kraju ja nju tjesila za nastalu situaciju 🙈 Isplakala sam vecinu, dobro sam, složila sa u glavi da se to često događa i to je to. Prošla dva dana zaredom me uvatila žuta minuta uvečer. Jednu večer sam vidjela neke youtubere radili su 4d scan, i naravno, sitila sam se da san i ja to tribala jednom u budućnosti i rasplakala se. Onda san se sutradan sitila da jutro iza san triba biti na redovnom pregledu da vidimo kako beba napreduje, a ja umisto toga idem na pregled da vidim jel sve izaslo. Pa me i to rasplakalo. Bit ce tih trenutaka. Nije mi trebalo tjesenje ni slusanje ispraznih floskula. Muž mi je bio najveca potpora, njega sam zapravo najvise i tribala. Drugi sa svojim pričama su mi smetali. Ali sada kad je proslo, želim pricat tko god pita, al ne o osjecajima, nego zelim da sve zene znaju da je to nazalost sasvim normalno i da mi NISMO krive ni za šta.
Bebanomoje dogodilo ti se u ovoj nesreći najbolje šta je moglo bit. Tvoje tijelo se samo pobrinilo za sve. Znam da je tesko, al' proći će s vremenom. Bit ce trenutaka kad ces se pitat zasto se bas tebi to dogodilo i to je sasvim normalno. Na kraj kiše uvik dode sunce. ❤️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Mrljica, drago mi je da je kontrola prosla dobro. Sad svi cekamo mensutruaciju i onda opet na posao😃
Mrljica, drago mi je da je kontrola prosla dobro. Sad svi cekamo mensutruaciju i onda opet na posao😃
💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 Iskreno, prvi put u životu je toliko iščekujen i želim što prije da dođe 😁
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 Iskreno, prvi put u životu je toliko iščekujen i želim što prije da dođe 😁
I prođe 🤣🤣
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
I prođe 🤣🤣
A znan da ce mi 8 dana trajat, sad se samo nadan da nece vise zbog svega ovog.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji