Danchy mi smo se dogovorili da cemo kao krenit, al necemo se opterecivat. Nekako mi se cini da je lakse to reć nego šta će bit provedeno🙈 Znam da ne želiš pričat o tome, ja kad sam saznala nisam htjela, poslala sam materi poruku, rekla situaciju i zamolila je da me ne ispituje vise. Isto tako i rodice i prijatrljice. Sve su stvarno imale razumijevanja, jedna je doduse zalila sta nije sa mnon, al sam joj rekla da bi sudeci po nasim karakterima na kraju ja nju tjesila za nastalu situaciju 🙈 Isplakala sam vecinu, dobro sam, složila sa u glavi da se to često događa i to je to. Prošla dva dana zaredom me uvatila žuta minuta uvečer. Jednu večer sam vidjela neke youtubere radili su 4d scan, i naravno, sitila sam se da san i ja to tribala jednom u budućnosti i rasplakala se. Onda san se sutradan sitila da jutro iza san triba biti na redovnom pregledu da vidimo kako beba napreduje, a ja umisto toga idem na pregled da vidim jel sve izaslo. Pa me i to rasplakalo. Bit ce tih trenutaka. Nije mi trebalo tjesenje ni slusanje ispraznih floskula. Muž mi je bio najveca potpora, njega sam zapravo najvise i tribala. Drugi sa svojim pričama su mi smetali. Ali sada kad je proslo, želim pricat tko god pita, al ne o osjecajima, nego zelim da sve zene znaju da je to nazalost sasvim normalno i da mi NISMO krive ni za šta.
Bebanomoje dogodilo ti se u ovoj nesreći najbolje šta je moglo bit. Tvoje tijelo se samo pobrinilo za sve. Znam da je tesko, al' proći će s vremenom. Bit ce trenutaka kad ces se pitat zasto se bas tebi to dogodilo i to je sasvim normalno. Na kraj kiše uvik dode sunce. ❤️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Mrljica, drago mi je da je kontrola prosla dobro. Sad svi cekamo mensutruaciju i onda opet na posao😃
Mrljica, drago mi je da je kontrola prosla dobro. Sad svi cekamo mensutruaciju i onda opet na posao😃
💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 Iskreno, prvi put u životu je toliko iščekujen i želim što prije da dođe 😁
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 Iskreno, prvi put u životu je toliko iščekujen i želim što prije da dođe 😁
I prođe 🤣🤣
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
I prođe 🤣🤣
A znan da ce mi 8 dana trajat, sad se samo nadan da nece vise zbog svega ovog.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Moze biti drugačija al nek je sve uredu pa koliko god trajala i koliko god ju čekale 😁
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Danas nam tema zraci optimizmom, i jaaaako mi je drago radi svih nas ☺️ zasluzile smo to. Kako su nam se zelje okrenule u nekoliko dana, tjedana, ali to je zivot. Izasle smo iz ovoga jace, ja to tako gledam.
Drago mi je da vec pricate o akcijama 😁 mi smo bas danas pricali, i pauzirati cemo dva, tri mjeseca prije nego krenemo raditi na bebi. Trazit cu da mi bar briseve naprave prije nove trudnoce, posto su to planirali raditi u trudnoci, ali eto nismo stigli u ovoj.
Drzim nam svima fige da cim prije pisemo na nekoj temi da smo ugledale plusice ☺️
Pozdrav... Ovdje sam iz istog razloga kao i vi i stvarno mislim da je to prezivjet lavovski hrabro i nuzno pa bi imale snage ponovno baciti se u akciju i do cekati svoje mrvice. Meni je ovo 2. Spontani, prvi put se sve samo ocistilo, ovaj put cemo na tablete.
Mene zanima koje sve pretrage je potrebno napraviti ili se preporučuju ako se spontani ponavljaju.
Moj gin. Tvrdi da je vjerovatno neki virus razlog spontanog i ne preporuča ponovno trudnoću dok ne napravim sve pretrage s tim da se neke rade u kbc-u koji je trenutno zatvoren i tko zna do kad ce to potrajati. Meni se iskreno ne ceka bas pa me zanima da li se to moze i privatno odraditi.
Naravno nije pametno ni to bas sad ali cim bude da se bacim na pretrage.
11/18 - blighted
3/20 - missed ab
7/22 - missed ab
10/23 🩷E
Pozdrav… Ovdje sam iz istog razloga kao i vi i stvarno mislim da je to prezivjet lavovski hrabro i nuzno pa bi imale snage ponovno baciti se u akciju i do cekati svoje mrvice. Meni je ovo 2. Spontani, prvi put se sve samo ocistilo, ovaj put cemo na tablete.
Mene zanima koje sve pretrage je potrebno napraviti ili se preporučuju ako se spontani ponavljaju.
Moj gin. Tvrdi da je vjerovatno neki virus razlog spontanog i ne preporuča ponovno trudnoću dok ne napravim sve pretrage s tim da se neke rade u kbc-u koji je trenutno zatvoren i tko zna do kad ce to potrajati. Meni se iskreno ne ceka bas pa me zanima da li se to moze i privatno odraditi.
Uistinu mi je žao. Želim ti brz oporavak, kako fizički, tako i psihički. U kojem tjednu ti se to dogodilo?
I zar te tvoj ginekolog ne bi trebao uputiti u sve pretrage kad su u pitanju ove itekako važne stvari? Ne mogu vjerovat da se zbog tolike lijenosti liječnika, žene po forumu moraju raspitivati o sljedećim koracima. Žao mi je!!! 💜
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Pozdrav… Ovdje sam iz istog razloga kao i vi i stvarno mislim da je to prezivjet lavovski hrabro i nuzno pa bi imale snage ponovno baciti se u akciju i do cekati svoje mrvice. Meni je ovo 2. Spontani, prvi put se sve samo ocistilo, ovaj put cemo na tablete.
Uistinu mi je žao. Želim ti brz oporavak, kako fizički, tako i psihički. U kojem tjednu ti se to dogodilo?
I zar te tvoj ginekolog ne bi trebao uputiti u sve pretrage kad su u pitanju ove itekako važne stvari? Ne mogu vjerovat da se zbog tolike lijenosti liječnika, žene po forumu moraju raspitivati o sljedećim koracima. Žao mi je!!! 💜
Hvala ti.. 💜
Bio je kao i kod tebe missed ab dosla sam na pregled kao 11/2, kaze negdje u 9-om tj je prestao razvoj.
Ma inace je odličan dok, mislim da mu je ludnica ovih dana jer mi je jucer i krivu dijagnozu napisao, danas sam isla ponovno da utvrdi da nema srcane akcije.
Mislim da nije nista govorio jer svakako moram kod njega nakon mng. A ionako po njegovom sad ne mogu nista.
Samo meni ne da vrag mira ako znate pa da si proguglam gdje se sta moze obaviti i da li se moze uopce privatno.
11/18 - blighted
3/20 - missed ab
7/22 - missed ab
10/23 🩷E
Sortiraj odgovore
Najstariji