Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Ožujak 2020. 17:10

Mrljica

BruNa

Mrljica iskreno se nadam da si uspjela sve izbaciti van. Da je organizam to sam napravio. Kad imas kontrolu?

U petak 😓 Pojist ću se živa dotad.

Meni je u sridu

Sara 🌸
    15. Ožujak 2020. 17:13

bajo

Mrljica

BruNa

Mrljica iskreno se nadam da si uspjela sve izbaciti van. Da je organizam to sam napravio. Kad imas kontrolu?

U petak 😓 Pojist ću se živa dotad.

Meni je u sridu

Sretno i čuvaj se!!!

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• BruNa
    15. Ožujak 2020. 18:52

Obavezno nam se javite. Svaka zena je drugacija. Ja sam krvarila slabo 6 dana i sve izaslo. Netko krvari jace i duze. Nakraju smo sve sretne kad samo izade i da se izbjegne kiretaza!

🌼TiKi🌼
    15. Ožujak 2020. 20:54

Jao, ja sam imala prave lohije... Sto je zapravo grozno, dobila sam i tablete da mi mlijeko ne nadođe... A ruke prazne 😭... Skroz sam njonjava danas... Da ne govorim da jos uvijek imam lineu negru na trbuhu. 😔
    Također, jos uvijek mengu cekam, danas me bas boli trbuh, a nikako da krene 🙄
    Nadam se da je pred nama svima neko bolje vrijeme ❤️🙏

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Sara 🌸
    15. Ožujak 2020. 21:21

TiKi92

Jao, ja sam imala prave lohije… Sto je zapravo grozno, dobila sam i tablete da mi mlijeko ne nadođe… A ruke prazne 😭… Skroz sam njonjava danas… Da ne govorim da jos uvijek imam lineu negru na trbuhu. 😔
    Također, jos uvijek mengu cekam, danas me bas boli trbuh, a nikako da krene 🙄
    Nadam se da je pred nama svima neko bolje vrijeme ❤️🙏

Žao mi je, uistinu! Nadan se i ja tim ljepsim vremenima. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

danchy1990
    16. Ožujak 2020. 09:48

Pridružujem vam se na ovom forumu zbog međusobne podrške i potrebnog mjesta za izbacivanje iz sebe svih misli koje u stvarnosti ne dam da izađu na vidjelo.
    Kiretaza zakazana za sutra

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Sara 🌸
    16. Ožujak 2020. 09:57

danchy1990

Pridružujem vam se na ovom forumu zbog međusobne podrške i potrebnog mjesta za izbacivanje iz sebe svih misli koje u stvarnosti ne dam da izađu na vidjelo.
    Kiretaza zakazana za sutra

Hej Danchy, znam te s jesenskih beba (drugi mi je nick sad, nevažno). Kad si rekla za svoju situaciju, uhvatila me jeza, kao da san osjecala da se to pocinje i meni događat. Nažalost i je. Stalno sam čekala tvoje vijesti, možda je kod tebe ipak sve zabuna bila, mislila sam se, al eto nije bila ..... Pusti sve misli da izađu na vidjelo dan, dva, pet... Kolko triba... Plači, budi tužna i ljuta na cijeli svit. Kad se dogodi jedanput, samo je dio ruzne ruzne statistike. Želim ti svu sriću, da kiretaža što bezbolnije fizički a i psihički prođe.... ❤️❤️❤️😓

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• BruNa
    16. Ožujak 2020. 10:37

Danchy zao mi je. Ima nas tolko tu koje smo pocele u jesenskim bebama a zavrsile ovdje. Drzi se, budi hrabra sutra! Obavezno se javi kad prode! Uz tebe smo🥰

Tonia♥️
    16. Ožujak 2020. 21:16

Tiki92 ako nije preosobno, slično sam prošla Al u ranijem stadiju trudnoće, da li se saznao uzrok za spontani? 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

🌼TiKi🌼
    17. Ožujak 2020. 10:38

Tonia… Abrupcija posteljice zbog njenog niskog sijela. Kazu nesreca, bila sam na mirovanju, ali eto, dogodilo se unatoc tomu. Bez nekih posebnih simptoma, pocelo s laganim kontrakcijama na koje nisam reagirala jer sam ih imala od 18.tt i nakon toga mi je pukao vodenjak uz obilno krvarenje i zavrsila sam na indukciji. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.