prestrašno je da tribamo molit boga da ne budu puni boksevi, jer ako budu, bit će sr*** da oprostite..
Mene su vratili i odgodili indukciju za iduci dan jer je bila guzva u boksevima.
Ja sam isto zelila rodit prirodno a na kraju ispao carski. Cila trudnica bila skolska pa je bio bas neocekiva.
Cura koju znam pripremana mjesecima na carski jer je beba bila poprecno okrenuta i na kraju rodila prirodno za 2 h a jos joj i prvo dijete. Zato cure ne sekirajte se puno bit ce sta bude. Bitno da sve prodje ok. Ja evo tri miseca nakon carskog kao nova. Sve sam zaboravila. Malo treba jos da mi se stomak vrati u normalu ali inace po pitanju poroda opet cu na bebicu cim budem mogla.
Kod mene je bilo isto, trudnoca skolska i iznenadni porod u 36tt koji je zavrsija na carski...i evo me sad vec u 29tt, a malac ce za tjedan dana godinu napunit. I samo se nadam da cu ovaj put imat prirodan porod...😀😀
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
A gužva je u bolnicama a kažu da se ne rađaju djeca u RH .... MOžda to samo u SPlitu tako
I meni je u jednom razgovoru dr rekla da nakon drugog carskog taj treci je nesto kao kriticniji nisam povatala zasto jer me nije previse zanimalo ali znam da je to u razgovoru spomenula..
Sortiraj odgovore
Najstariji