Splitsko rodilište - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bljubica
    14. Ožujak 2015. 08:51

joj, Loreen, da bar..  od 8h do 23i nešto u boksu, u 23:40 rodila na carskioću reć da mi u boksu ništa nije tribalo. hrana pa ni čokoladica mi nije bila ni na kraj pameti. jastučići za prsa ti neće tribat sigurno prvi dan, ulošci ti ne tribaju jer imaš famoznu zelenu krpu sve do sobe.
    al opet kažem i ja sam sve to imala spremno, svakako torbicu nosiš, pa nije zgoreg pripremit 

• Loreen
    14. Ožujak 2015. 14:59

A joj.... A tako bi moglo bit i meni.. Sad kad gledam znakove, ono nemam nikakve bolove više, čas me hoće poslat na carski velika beba čas ne žele, pa si ja mislim na kraju ću se izmučit i onda će me na carski poslat... Nemam osjećaj da sam negativna nego realna... Ne bi mi uzalud govorili da bi možda trebala na carski a ko zna koliko su falili težinu naravno manju rekli nego je...Sad sam u fazi kad mislim samo da sve bude dobro... Kad rodim ne želim više čut za čaj od maline 

Pavla
    14. Ožujak 2015. 15:20

Nemojte se bojat.
    Ja virujem doktorima da u konačnici dobro procjene.
    Sa prvom malom sam prije 13 mjeseci završila na carski, iako sam toliko želila prirodno rodit, ali tako je bilo suđeno, jer drukčije nije išlo.
    Oni su maksimalno poštovali moje želje.
    A žene koje imaju sve predispozicije za carski na kraju rode prirodno, bez većih komplikacija.
    Stvarno je bitno da bude sve u redu na kraju.
    Sve će se znat u datim trenucima trudova i okolnostima u tim momentima.
    Znam da u Splitu doktori žele prvenstveno ženu porodit vaginalno, a ako ne ide, onda stvarno ne ide.
    Glavu gore, bez straha i hrabro.
    Strah "paralizira" mišiće za vrime trudova, tako da brže ide kad je žena opuštenija.

29.8.2022. ➕

• Loreen
    14. Ožujak 2015. 15:41

Pa da, zato su meni prvo rekli da cu na carski a onda da ipak necu i na kraju su me samo pristrašili da ja imam osjećaj na dane da nosim Velog Jožu....  A na dane sam cool i smirena... Ali sigurno će  mi u jednom trenu trudova kad postanu jači to što znam da je beba velika naškodit jer ću podsvjesno počet mislit mogu li ja to ili ne... Bolje da nisam ništa znala... Nadobudno bi gurala 

• jelena19
    14. Ožujak 2015. 15:47

Ciao curke :)Moze li mi koja reci kako je sa epiduralnom u splitskom rodilistu?
    Inace imam visok tlak ( trudnicka hipertenzija), a citala sam da je se preporuca osobama s visokim tlakom..
    I ako je moguce da je dobijem kako da je zatrazim? Mislim, dođem u rađaonu i kazem ja bi epiduralnu ili sta? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.