Dare,
ja uopče ne znam ko mi je napravija carski
Eto, toliko o mom znanju doktora u bolnici. Znam iz viđenja ove koji stalno "kruže" kad sam ja tu.
Možda bude 88 na porodu kad budem na redu.
A ko zna možda tebi "uleti" baš dr. Hrbok. Ako se to dogodi, i tada si u dobrim rukama.
Inače meni je i doktori Benzon, supruga od doktora jako draga i topla osoba.
Čak me došla u sobu pozdravit nakon carskog.Loreen,
baš si mi toliko u mislima. Vidim da se još 2u1, ali moglo bi se brzo to promjenit.
Ja sam mislila kad sam prinila da me i Bog zaboravija, ali ipak nije
29.8.2022. ➕
ja sam bila u ženskim rukama žene su mi dale epiduralnu i kasnije anesteziju za carski, a carski je napravila dr. Maleš
Cure evo ja sam bila 5 dana u bolnici u rodilistu na odrzavanju trudnoce.
Prvu noc sam provela u radaonici zbog jakih trudova u pravilnom vremenskom razmaku.
Mogu samo reci kako su svi super, ljubazni, simpaticni i izlaze u susret.
Od doktora do sestara.
Boravak je bio ugodan u potpunosti.
Jedino sta je lose je to sta te boli naravno, al ovo sve ostalo je okej.
Eto ja sam ugodno iznenadena iako se nadam da necu se vracat tamo prije termina jer mi je stvarno rano jos.I ne trebate nosit nista posebno u torbi za box, osim vode, labela, maramica i mobitela.
Nikakvi ulosci i gacice, imate zelenu krpu koja ima svoju ulogu do odlaska u sobu.
Ostale gluposti vam ni ne padnu napamet u toj cijeloj panici.
Uvik nesto, kod tebe ce bit dvi curice? a mene se muski uvatili...ja bila jutros na kontroli i za promjenu, uopce nema guzve...
Vmnina, a kad ti je termin?
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Dare,
je kod mene su curice .... a šta'š kad ja više muža volim nego on mene, pa su ženske.
Možda me u budućnosti više zavoli, pa bude koji dječačić
Ma drago je meni da će mi Marija dobit sestricu.
U selu nam nema puno dice, pa će se moć, ako Bog da, bar skupa igrat.
29.8.2022. ➕
Loreen drzimoo fige, slazem se da je punoo lakse kad si u rukama svoje doktorice.
Daa, ja sam dobro sada, naredili su mi strogo mirovanje, evo doma sam prvi dan i uzasno mi je dosadnoo.
Al sta je tu je mora se, Dare termin mi je 17.5. zato i je nastala panika
Razmaci su bilo pravilni, rekli su ako je beba krenula nemoze se to zaustavit vise, al sreca nisam se nista otvorila i posteljica je visoko bila. Primila sam samo lijekove koji zaustavljaju kontrakcije.
Tamo vam je i hrana okej, meni super nisam inace ni izbirljiva
Bitno da je sve ok! SUper!A reci, je li prevruce tamo? Ja se kuham, ono dehidrirana sam otkad oci otvorim....
Sortiraj odgovore
Najstariji