Meni je sestra treskala trbuh dvaput haha i onda se on probudio kad sam ja zaspala i onda je sve bilo OK.A meni su htili carski zbog veličine bebe ali se ne mogu dogovorit kolika je beba zapravo tako da ce me pustit da rodim pa ako nesto krene ,,krivo,, onda ce valjda carski.... Ali nadam se da nece nista krenut krivo i da cu izgurat malog ljenjivca više
uvik nesto, eto za tog dr. Hrboka nikad cula....Bacic mi je strasno antipatican kad ga vidim...a nisan ih nabrojala niti pola...ja dok san lezala u boxu, bar ih je 10ak proslo.. a najgori dojam mi je ostavija sef ginekologije Karelovic, on mi je bljak...da sam ga mogla zveknit nogom to bi s gustom napravila! Meni je prvi carski radija Mrsic i isto mi nije bas nesto bija extra, dok mu nisu posli rekli da mi mater radi u bolnici pa mi je odradija extra kontrolu sa UZ pred izlazak iz rodilista i tad mi je bija super ljubazan...to me nervira, da ti moras imat nekog da te gledaju ka ljudsko bice...
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Mene je Mrsic operirao prije par god kad sam skidala polip i bio mi je super. Bacic radi briseve odmah u op sali kad radi carski ( jedino on to radi) radi predostrožnosti i mogucih infekcija I vadi crp u krvi prije izlaska. To je mene odusevilo makar je malo cudan. Stari o kojem sam pricala mislim da je Karelovic?!
Loreen kolika ti je beba?
Karelovic ti nije bas star...crn, procelav s ocalima za vid...cca nekih 45 g.
<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3
Mene je na uzv pogledao neki dr. srednjih godina( procjenjivao je velicinu bebe) i jedino sam zapamtila da je imao dlakave ruke :D A moja doktorica je rekla da je po njoj mali velik 4070 pa je to posli prepravila na 4000 ali mi je rekla da nakon 4 kila vise ne moze se znat ima li mali 4500 ili manje...A ovaj je rekao da ne treba carski da je po njemu beba nekih 3800... Ja se ne kuzim u to i ne mogu nista rec ali lakse bi mi bilo da ne znam kolika je beba haha
Loreen bolje da znas kolika je.
Meni dr nije mjerila zadnjih tjedana pa u bolnici sok beba isto 4kg ako ne i vise ali su svejedno pokusali da rodim prirodno. Na kraju bebac 3960.
A ja sam prešišala termin i strah me jedino ako još budem deset dana preko termina onda će beba i dalje rast pa onda ko zna dokle će doć... A nisam ni sama pametna.. Ne mogu ja njima baš sugerirat kako da rade kad su mi tako rekli u rodilištu već... Sad sam 40plus 2 po mengi... Ja sam vec mjesec dana na pregledima u rodilištu...
Ma znam masu ljudi koji su prirodno rodili bebe od 4,5kg.. a i ja sam imala 4,5. muz mi 4,2.. moja ce imat sigurno tako negdi.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Neki dan čekamo na hitni ginekoloski muž i ja i prosa Dr. Karelovic u civilu. Kaže muž ko iz topa koji antipatičan lik, a ni ne poznaje ga niti ima pojma mi muž ko je on, a ja muzu šuti to ti je sef ginekologije, a muž u totalnoj nevjerici. Kasnije sam umirala od smijeha na njegov komentar.
A nije to nemoguće rodit nego kad sam cula ono 4500 mi se zavrtilo u glavi ... hahaA ne znam ko je ko u toj bolnici samo da mi bude neka normalna babica i sestra... Ma u biti baš me briga više za sve, samo da sve prođe dobro....
Sortiraj odgovore
Najstariji