Splitsko rodilište - iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pavla
    15. Ožujak 2015. 17:50

Drago mi je, i ti si u sigurnim rukama.
    Išla sam na UZV, i kad mi je pogleda bebu, gleda mi je rez priko UZV-a.  
    Baš zanimljivo, upalija je i ton i neki se šum čuja.
    Kasnije mi je u otpusnom napisano DUS 9 mm.
    Mislim da će mi ga i pri kraju mirit, kad se maternica još raširi, pa će vidit novu debljinu.

29.8.2022. ➕

• Loreen
    15. Ožujak 2015. 17:56

Kakvi su doktori u rodilištu? Vi koje ste tamo češće... Realno kod koga je dobro/ loše doć :) Ja sam dosad bila na pregledu kod dvi ženske i obje su mi bile super dosad...

crnamala
    15. Ožujak 2015. 19:01

Ma moze se ostat trudan nakon carskog i prije od god dana i da sve prodje super. Ja moram za psr miseci na operaciju pa ne smin nikako ostat trudna jer stvarno ne znam kako bi to zavrsilo. 
    Kako sam dva tjedna šetala po plodnoj vodi prosla sam vecinu doktora  i sa dva nisam bas bila odusevljena a ostali su mi bili odlicni i sta je najbitnije i strucni i ljubazni.

• Loreen
    15. Ožujak 2015. 19:08

Koja su to dva ? Ili se imena ne smiju spominjat? :)Ja sam vidila nekog ,,pusto pametnog,, sto puno prica iako ako dobro shvacam je najbitnije da je babica dobra ako je sve ok?

Bljubica
    15. Ožujak 2015. 19:56

Da nije Budimir? 

• Loreen
    16. Ožujak 2015. 11:01

Zapisat cu ta imena pa vidit na koga cu nabasat iako meni je osobno odlična dr Kosović. Uvijek ugodna, nema velike ruke  sve fino objasni .... I nije mi problem čekat satima ako će me ona pregledat...

Sara9
    16. Ožujak 2015. 11:11

Meni su bili odlični dr Benzon, i doktorice šošo i šunj, obadvije su nježne i pažljive, nadam se da mi se koja od njih potrefi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.